Dampa mı? tek parça ayak mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlarım abilerim;


    Benim danışmak istediğim bi konu var. Optima trio tüfeğim yakında hatsandan dönecek (mod95 sas güç kaybı başlıklı konu altında benzer problemimden bahsetmiştim) yanında verdikleri 4x20 dürbünü kullanmayı düşünüyorum ama malum tepme biraz fazla gibi geldi bana. Acaba bunun için dampa ayak kullanmama gerek varmıdır yoksa tek parça ayak alsam işimi görürmü yoksa boşver o dürbündende tüfektende adam olmaz uğraşmamı dersiniz ;kihhik, ama dampa alırsam ilerde almak istediğim tüfeklerimede kullanabilirim düşüncesindeyim. tabi şöyle bi durumda var 1500 liraya tüfek alan insan 80 lirada dampaya para verir ;rofl.; ha birde şu dürbün kanalı mevzusu var acaba optima trio bahsettiğiniz yeni nesil kullanışsız dürbün kanalınamı sahip?


    neyse çok laf kalabalığı yapmayım ben herkese iyi günler...

    Evanix Rainstorm + Remington 3x9-32
    Optima Trio 5.5 + göz-gez-arpacık :)


    1997 hatsan mod35 emektar..

  • 4x20 dürbüne iki parça ayakla da kesinikle birşey olmaz. Ben Mod 125te aylarca kullandım. Dampa almak istersen yatagun derim kesinlikle. Ama o dürbüne hiç mi hiç gerek yok.

  • ben de kullanıyordum mod 80 tüfeğim de optima 4x20 dürbün iki parçalı ayak kullanıyordum her atışımda saçmalar dağılıyordubir grup oluşmuyordu oluşuyordu ama 20 30 cm'lik bir grup ;kihhik, sonra dürbünü çıkardım gezini ayarladım şu an attığımı vuruyorum ama 10-15 metre de yerinde dürbünü çıkarırdım ya da daha güzel bir dürbün ve dampa ayak alırdım


    saygılar abi..

    HATSAN MOD 80 22. cal


    dandik bir dürbün vardı o da gitti ;( kaldımı elinde GEZ GÖZ ARPACIK