Hatsan AT44 e kavuştum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hafta sonunun geçmesini insan bukadar mı ister? Ama sonunda lw namlulu hatsanım geldi ve patrondan azar işitme pağsına ilk 35 metre atışlarımı yaptım maddi gücü tamamen sıfırladığım için şimdilik 15 tl lik bir dürbün kullandım fakat bu bile pcp nin farkını hissetmeme engel olmadı. Mütiş Mütiş Mütiş. Ama bunun yanında büyük bir hüsranlığa uğradım. Serkan arkadaşımız sitede yazdığı harris bipod ve çantayı satmış ve bunuda siteye eklemediği için tam takım beklerken bipoduma kavuşamadım.Olsun bunada şükür hiç olmazsa tüfek hayallerimdeki gibi temiz ve göz alıcı.

    bursateam.png
    AT44 WX 10 LW NAMLULU
    Tasco 6-24x50Q
    Zoraki hp-01 Ultra 5,5mm
    Sarsılmaz Concorde Otomatik



    Serkan YETİM "AB(+)"

  • Bende ilanda yazmasına rağmen sordum ne sattığını. Bipot ve kılıf olmadığını öğrendim ve bundan dolayı 50 tl indirim istedim. Hesaplarımız uyuşmayınca almaktan vazgeçtim. Bence sizde sorup almalısınız. İlanların o anki durumu neyse satıcılar yanlış anlaşılmayı önlemek adına düzenleme yapmalı diye düşünüyorum. Hatta ben bu yazıyı okumamak için bi satıcı olarak üstüne basa basa satarken paketin neler kapsadığını yazardım. Madem böyle birşey gerçekleştiyse alıcının gönlünü almak zorunda hissederdim kendimi. Sonuçta eksik gelen bu iki ürünün sıfır fiyatı en az 100TL. Keşke sorsaydınız sizde. Yanlış anlaşılmasın kimseyi suçlamadım sadece fikrimi söyledim.

  • hayırlı olsun.


    ancak eğer satıcı ilanda belirttiği malzemelerin bir kısmını satıştan çektiyse ilanında düzeltme yapmak, veya en azından alıcıya son durumunu bildirmek ve onun üzerinden anlaşma yapmalıdır. İlan içeriğinin tamamını göndermek zorunda, veya içinden bişeyler eksilttiyse (fiyatı düşmeyebilir) bunu satışı yapacağı kişiye önceden bildirmek zorundadır diye düşünüyorum.


    bunun aksi birşey yapıldıysa bence satıcı yanlış yapmış.


    not: bu tür durumları bildirirseniz, önlem alma imkanımız olur.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Önceden bildirme olmadı hatta arkadaşa geri dönünce özür diledi listeyi düzenlemediğini ve söylemeyide onuttuğunu söyledi. İçten söylüyor gibi geldi bende üzerine düşmedim acıkcası.Kimsenin kalbini iki malzeme için kırmak istemem.

    bursateam.png
    AT44 WX 10 LW NAMLULU
    Tasco 6-24x50Q
    Zoraki hp-01 Ultra 5,5mm
    Sarsılmaz Concorde Otomatik



    Serkan YETİM "AB(+)"

  • Burada bir eksik bilgilendirme söz konusu... Dolayısıyla alıcı arkadaşın mağduriyeti var. Şeffaflık, açıklık ve forum üstünden alışverişin güvenli yapılabilmesi için bu tip konulara azami dikkat gösterilmesi düşüncesindeyim.

    FX T12 5.5 mm + Bushnell 6-24x40
    Airforce Condor 5.5 mm + Bushnell 6-24x40
    HW 97K 4.5 mm
    Zoraki HP01 (SOLAK KABZA :love:g;$i )

  • konu siz tarafından sonradan bildirilip, sizinde içinize sindiyse bizim yapabileceğimiz birşey yok. bu alışveriş sonuçta ikinizin arasında olmuştur.


    ancak bugün 2 kalem olur, yarın başka birşey olur.


    satın alacak kişilerin dikkatli olması ve ne aldıklarını bilmeleri gerekir, ancak satıcının eksik/ilandan farklı mal göndermesi hiç hoş bir durum değil .


    bu tür olayları lütfen zamanında bildirin, sonuçta güvene dayalı bir sistem, güvenilir ve güvenilir olmayan kişiler belirlensin.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • alan razı veren razı ama sizden ricam satıcının ismini yazarmısınız çünkü ileride aynı kişiden bizde alışveriş yapabilirz bi sorun olmaz belki ama ilan güncelmi diye sormayı unutmayız

    korfezteam.png

  • arkadaslar bana ozellden yazan ve msn de soranlara tek tek kalem kalem malzemelerımı soyledım alan arkadasımın zararı neyse ben odemek zorundayım suclu benım ılan yerındekı lıstedekı malzemelerı tekrar duzeltmelıydım ama sonradan soranlara soylemısımdır bılgınıze

  • Arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmamıza gerek yok herkezin ilgisi için teşekkürler fakat dediğim gibi malı aldığım arkadaşın tüm özürlerini kobul ettim insanlık hali olur. Ve gerçekleri söylediğine inanıyorum. Sağlık olsun. Birdaha böyle bir hataya düşmiyeceğinede inanıyorum çünkü çok mahcup oldu.

    bursateam.png
    AT44 WX 10 LW NAMLULU
    Tasco 6-24x50Q
    Zoraki hp-01 Ultra 5,5mm
    Sarsılmaz Concorde Otomatik



    Serkan YETİM "AB(+)"

  • tesekkur ederım adas tek hatam dedıgım gıbı ılanda yazmıs olduklarımı guncellememek yanlıs anlasıldıysam affola

  • önemli olan iki tarafında memnun olması anladığım kadar herkes memnun tüfeğinizi güle güle kullanın güzel bir tüfekkk

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Çok teşekkür ederim. Gerçekten bende çok memlun kaldım Tüfek sıfır arayırında.

    bursateam.png
    AT44 WX 10 LW NAMLULU
    Tasco 6-24x50Q
    Zoraki hp-01 Ultra 5,5mm
    Sarsılmaz Concorde Otomatik



    Serkan YETİM "AB(+)"

  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın. :thumbup:

  • Güle güle kullanın.Kazasız belasız.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • hayırlı olsun,isabetli atışlar

    bursateam.png