farkları nedir

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar tekrar geçmiş bayramınız mübarek olsun inşallah hepiniz kazasız güzel bir bayram geçirmişsinizdir benim gibi.beyler ben şunu öğrenmek istiyorum derin bilgilerinizden cevaplarsanız sevinirim...diana mod 54-mod52-mod48 aralarındaki farklar mesela bakıldığında güçleri aynı görünüyor yani sadece mod54 te tepmeyle ilgili bir fark var sanırım ötekilerde sadece kundak fa rkımı var ben yakın zamanda bu tüfeklerden birini almayı düşünüyorumda o yüzden sordum ve 5.5 ile 4.5mm arasında kararsızım mesela 4.5la 100m mesafede gram olarak en ağır pelleti kullansam nasıl bir performans elde ederim ve sizlerin tavsiyeleri nedir açıklamalı bir şekilde yazabilirmisiniz ayrıca forumdaki tüfekleride takip ediyorum almanyadanda dürbün siparişi verdim akrabalarıma inşallah yıl başında elimde olucak valizde getiririm dediler ama sorun olmaz inşallah markası jager 6-24x50 ao bu marka hakkında bilgisi olan varmı 69euro fiatı sizce uygunmu herkeze teşekkür ederim.#birtday£#birtday£

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

  • Melih bey sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun. konuyu yanlış yere açmışsınız ;) ben Mod 54 kullanıcısı olarak diyebilirimkı güç tatminkar tepme var fakat tufektekı mekanizma sayesinde bunu atıcı hissetmiyor. yani nasıl söylesem pelletin hedefe isabetını rahatca görebılıyorum .tepmeyı hıssetmemenız atış istikrarını olumlu yönde etkiliyor ayrıca dürbün getırteceğinizi söylemişsiniz dampa ayak kullanmanız şart dürbününüzün ömrü çok kısa olabılır. atış yaparken bız tepmeyı hıssetmiyo olabılırız fakat dürbün etkılenıyor. ben size 5,5mm tavsiye edeceğim hedefi daha fazla deforme ediyor ve rüzgarlı havalarda daha az etkılenıyor. saygılarımla....

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

  • çok sağolun yani siz memnunsunuz bu tüfekten değilmi seçimim doğru yani birde hw97k lara baktım ama diana ondan daha istikrarlı heralde sizin tüfeğide çok beğeniyorum ama fiatı beni çok aşıyor daha çok mod 52 veya mod 48 e yöneliyorum tabi fiatı daha uygun olduğu için ve bilgisayardanda çok anlamadığım için yanlış yerde açmışım internetle yeni yeni tanışmaya başladım hangi bölüme yazmam gerekiyor ben rasgele önüme gelen yerde yazıyorum ama nereye gidiyor bi bilgimde yok valla saol uyardığın için.

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

  • hw97k,da çok istikrarlı ve kalitelı bır tüfektir ama güç olarak bir Mod54 veya 52 ile karşılaştırılamaz. bende pc bakımından acemıyım ama kurcalıyarak öğrenıyorum ^^

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

  • birşey değil ^^ isabetli atışlar diliyorum..

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

  • 52'nin 48'den farkı:


    kundak. monte carlo kabza, yanak dayama kısmı var 52'de. dürbünle atışta daha iyi yaslanabiliyorsunuz kabzaya.


    54'ün 48 ve 52'den farkı:


    1) kundak. Yarışma stili yanaklık dürbün için ek avantaj.


    2) 54'ün geri tepmeyi azaltan iç sistemi. 54 daha ağır, daha isabetli.


    48, 52 ve 54'ün ortak yönleri:


    1) Güçleri


    2) Dürbün dağıtabiliyorlar. Ucuz ya da yeterli sağlamlıkta olmaya dürbünleri ilk yüz atışta bozabiliyorlar. Bunlata Bushnell Banner ve Trophy serileri de dahilmiş. Bahsettiğiniz dürbünü zorlama ihtimali vardır. Ben 52'me dampa mount ısmarladım bir iki gün önce. Dampa mount'u inceleyin faydalı olabilir sizin için de.


    Çap olarak 4.5 kullanmadım, 5.5'in çartptığı yere etkisi etkileyici.


    48 ve 52 istikrarda hw97k'nın yanına yaklaşamaz. hw 97k da güçte onlata yaklaşamaz. 54 geri tepmesiz olduğu için istikrarını hem 54 hem hw97k kullanmış arkadaşlara detaylı şekilde sormanız iyi olur. 52 ile 54 arasında fiyat farkı var. ama bir kere masrafa girdikten sonra o farkı da verip istediğniz özelliklerde tüfeğe sahip olmakta fayda var. şimdi hiç acele etmeyin. düşünün, konuşun. emin olunca alın.

  • gerçekten çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim şimdi daha kolay karar verebiliyorum dediğiniz gibi acele etmemek lazım zaten 1 aya kadar anca alabilirim bi aksilik çıkmazsa tabi bu aradada iyice araştırıcam çok saolun ilgilendiğiniz için. :thumbup:

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#