09 Mayıs Ankara'da uyuyanlar uyansınnn :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bugün Osman abi, Atilla abi ve ben değişik zamanlarda 2. çamlıkta atış yaptık ;d;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Erdem abi keşke haber verseydiniz. Ben de ölçüm yapmak için desibelmetre ile lazer metreyi almıştım ama kimse yazmayınca gitmedim. Seni de şehirdışında sanıyordum, aramadım.


    Neyse, yarın öğle saatlerinde atışa gidecek olan varsa şu pcplerin gürültü seviyelerini artık bir ölçelim. Sanırım bir ara kaçamak yapabilirim.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • bu ara tarımsal faliyetlere merak saldım, evin terasına mini bi bahçe yapıyorum. tüm günü orda öldürdüm ama haftaya mutlaka ordayım, atış yamayalı baya uzun zaman oldu m;s,S

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Bizde cumartesi günü 1.çamlıkta Ed beyle beraber biraz takıldık. Ben paintsign da kimseyi bulamayınca ilk defa 1.çamlığa çıktım, arkamdan air arms tüfeğiyle Ed bey geldi. İşin ilginç yanı o Türkçe bilmiyor ben ingilizce. Ama ortak payda bu hobi olunca sanki eskiden tanışıyor gibi basit kelimelerle filan iyi vakit geçirdik, bana süper hedef kağıtları hediye etti (pelletin deldiği nokta renk değiştiriyor fahatlıkla o noktayı dürbünden görüyorsunuz) Motokros Türkiye şampiyonası tam harabe evin içinden geçince bir sakatlık olmasın diye erken kalktık. Herkese selam.

  • Pazar sabahı saat 06:00 da 1. çamlıktaydım. Kullandığınız fosforlu hedef kağıtlarını gördüm. Hatta kendi kendime Ed ne zaman geldi acaba diye de düşünmüştüm. Hakikaten bu aralar atışa gidiyoruz ama bir türlü zaman dilimini ayarlayamıyoruz.

  • bu hafta konu başlığı açılmadığından, erdem abi filan şehir dışında diye bildiğimden, bende gelmedim :(

    Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)


    ankarateam.png