magnum 460 tüfeğime uygun dürbün hangisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • uzun araştırmalarım sonucunda diana magnum 460 almaya karar verdim.bu kalitede bi silah için uygun olan dürbüne karar veremiyorum.ben istiyorumki max yakınlaştırmalı bi dürbün olsun bunun için marka konusunda karar verdim gamo olacak ama 8-24x50 düşünmeme rağmen bana 16x50 önerisinde bulundular.sebebi silah için düşündüğüm 24x50 dürbün ağır kaçacağı olduğu.bu konuda bana yardım edemisiniz...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • yanılmıyorsam eğer yaylı pistonlu tüfeklerde tercih edilen dürbünler spring gun rated olması avantajınızadır. İkinci olarak da ön mercek çapı 44m ve üstü dürbünler bu tip tüfeklerde dürbünün ömrü ekonomik ömründen kısa olması muhtemeldir ve mercek çatlaması olabilir. Atışlarınız ortalama 80-100 m civarı yapacaksanız ben bushnell sportsman 4-12x40 bir dürbün tercih edebilirim yada benzer olarak gamo da olabilir.
    sonsuz saygılarımla

  • Gamo'lar spring gun rated olması lazım, dampa ayak ile (tek parça değil) sıkıntı yaşamazsınız.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Dürbün göreceli tercih. Bencede dampa ayaksız tüfeğin üstünde sağlam tutmakmümkün değil. Selamlar

    (FX Gladiator DA(.22)
    AT44WX10(.22)
    hw45 (.177)
    crosman 2240
    crosman 2250B
    webley patriot (.22) 1.nesil

  • Dürbün göreceli tercih. Bencede dampa ayaksız tüfeğin üstünde sağlam tutmakmümkün değil. Selamlar


    +1
    Tek parça ayak kullanılırsa tüfeğin tepmesi her halükarda bir süre sonra dürbünün merceklerin çatlamasına sebep olacak.

  • Bende Diana 460 magnum 5.5 var ve üstünde Diana dürbün ve Diana dürbün ayağı var.Dürbünümdeki yaklaştırma az,yivli silahlarda kullanılan dürbün olduğunu söylediler,şöyleki tepmelere dayanıklı bence.Yüzlerce kez attım ve devamlı arabamın arkasında kasislerde hoplayıp zıplıyor,sadece 2 kere sıfırlama yaptım çok memnunum ama dediğim gibi yaklaştırması çok az,anti sis ve sugeçirmez özelliklere sahip;ben memnunum bilginiz olsun.Yaklaştırmasa da benim işimi fazlasıyla görüyor,çok uzak mesafelerde zaten pcp ve Optima 3-12/44 kullanıyorum,bana göre de iyi sayılır tabii bu benim fikrim,burada çok daha iyilerini kullananlar da var ben sadece söyleyeyım dedım.Sadece benim kullandıklarım bunlar,iyi ya da kötü. g;$i

  • bilgileriniz için teşekkürler.silahı yutagundan alacağım dün telefonla konuştum istediğim ürün şuan ellerinde yokmuş.dürbün konusunda tatminkar olamadım bi türlü.gamonun 6-24x50 dürbün ağırlığı 540 gr ama 4-16x50 670 gr. bana söylenende bi terslik var büyük dürbün ağır olur ufağını al dediler ama ağırlıklar yutagun sitesinde bu şekilde.silahı alınca yutagun dampa hediye ediyor.dürbün sabitlemekte sıkıntım olmayacak fakat şu dürbünede bi karar verebilsem çok ii olacak. ;#^+.

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • merhabalar ben tüfegimde yani diana 460 magnumda dampa ayakla gamo 9* 40 matrik kullanıyorum ve son derece memnunum herşeyi ile 460 magnum için benim kulanıcı olarak tavsiyemdir mildot paralax ve yakınlaştırmada çok güzel


    saygılar g;$i ;d;

    huglu süperpoze 12 calibre


    mke çifte 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    ford c max 1.6 182 hp ecoboost

  • 3-9x40 optima dürbünümü hatsan mod 85x te kullanıyorum artık bu ebat beni kesmez oldu.yakınlaştırması beni kesmiyor malesef onun için yüksek yakınlaştırmalı olsun istemiştim.yinede değer verip bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
    bu arada magnum 470 i gördüm bi yerde çok görsel bir silah ve hoşuma gitti.tek düşündüren tarafı gez ve arpacığı olmaması.sizce bunu önemsemelimiyim ne dersiniz.ayrıca bu silahın özelliklerini hiçbi yerde bulamıyorum yakında çıkacak diyorlar ama ne zaman çıkacak.siz benim yerimde olsanız biraz daha bekliyip 470 alırmıydınız ???

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • Beklerdim.Ama fx T-12 fıyatına yakın olur dıye dusunuyorum.Mustafa abi ne zaman gelecegini söyler,onun tahminince de T-12 ye yakın olursa fiyatı,T-12 alın şimdiden hiç beklemeyin.Hatta 2. eli var forumda,temiz.1300 liraydı en son.

  • bildiğim kadarıyla fx t-12 pcp tarzı bir tüfek.benimde çok hoşuma gitti işin aslına bakarsan tüp dolumuyla uğraşmak istemiyorum.eminim çok büyük rahatlıktır silah kurmadan şarjörle atmak ama tüp dolum olayı bihayli canımı sıkıyor.onun için kırmalı silahlardan en iisini tercih ediyorum.
    bu magnum 470 için bilgileri hangi bilir kişiden almak ve nasıl ulaşmak gerekiyor yardım edermisiniz.bu sitede yeniyim daha 4.msjım bu :)

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • Eli kulağında,gelecektir yardım =) pcp iyidir iyi,o kadar para vermişken alın bi pcp.

  • senin güzel hatırın için birde ondan alırım :)

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

    • Official Post

    Değerli arkadaşım PCP silahlar için çok yazıldı çizildi forumda, tüp olayı vs.. diyerek tercihinizi pistonludan tarafa kullanmadan önce size tavsiyem pcp bir silahla bir kaç atış yapın, gücünü görün, isabetliliğini görün, hafifliğini görün sonra pistonlu alacaksanız yine alın, hatta size tavsiyem bir tane at44 satın alın en fazla 400 - 500 TL , 1 hafta kulanın bir daha pistonlu silahları elinize alırmısınız bir bakın, ha beğenmediniz yani pcp olayını beğenmediniz,ki mümkün değil beğenmemeniz, o zaman 100 lira zararına satın kurtulun, pistonlu silahı olanlar darılmasınlar ama bence artık pistonlular gençlerin silahla tanışma silahlarıdır, bunun içinde çok büyük paralar harcamaya gerek yoktur.

  • forumu çok inceledim ve sizin görüşlerinize fazlasıyla önem veriyorum.eğer sizde pcp diyorsanızben tamamen fikrimi değiştiririm.şimdi size bikaç sorum daha olacak şu durumda.pcp olarak hangi silahı önerirsiniz.tip doldurma olayı için yanında başka neler almalıym bana kendinize bir pcp alırmış gibi tüm aksesuarlarıyla beraber yazarmısınız.ben bi inceleyip yutagundan silahı temin etmek istiyorum.eğer beklemem gerekiyorsa yeni bişeyler çıkacaksa onuda beklerim.önerileriniz için çok teşekkürler...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • max. bütçe nedir mahsuru yoksa? =)

  • 2000 tl gözden çıkarabilirim eğer yeterince keyif alabileceksem.ekstra parça taşımak istemiyordum pompa gibi ama artık mustafa abi pcp diyorsa vardır bi bildiği napalım pompada taşırız napalım...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

    • Official Post

    Bu yıl için yeni bir model ithalatımız olmayacak, her ne kadar kendi ithalatımızda olsa doğru doğrudur ve ülkemize ithal edilen silahlar içinde fiyat performans olarak, tüp hacimleri olarak, yüksek kalite ve mühendislik olarak tercih edilmesi gereken marka FX tir, ama ben bu silahları ithal eden olarak öncelikle diğer markalardan alıp kullanmış ve birde FX leri deniyor noktada olmanızı arzulardım çünkü farkı çok bariz farketmeniz için, bu anlamda yeri gelmişken buradan AT44 üreticilerine teşekkür ederim, cazip fiyatı ile hobi severlerin PCP ile tanışmalarına vesile olmaktadırlar ve at44 alanların %80 i kısa sürede kaliteli pcp arayışına girmektedirler.


    www.yatagun.com.tr da üyeliğiniz yoksa üyelik kaydınızı yaptırın ve forum indirimlerinizi görebilir olun, sonrasında hangi FX konusunda özgür iradenizle forumdaki FX kullanıcıların tavsiyeleri ve belirlediğiniz bütçe çerçevesinde 3 modelden birine karar verin, sonrasında dolum aparatı ve scuba tüp satın alacaksınız, dürbün konusunda ise çok seçenekler var.

  • Walther - 1250 Dominator FT için görüşleriniz nedir.bipod dürbün ve çanta tam benlik aksesuarlar.fx biraz pahalı geldi.ekstra dürbün bipod ve çanta almaya kalkarsam çok para harcıyacağımı düşünüyorum.eğer Walther - 1250 Dominator FT alırsam sadece pompa almam gerekecek siz ne dersiniz ?

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#