MadMaster Predator.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • kimsenin ağzı sulanmasın arkadaşlar bundan sadece bir tane var o da bende var ;izci;:Bal:taC:
    ;şrofls;.;şrofls;.

  • 30 ila 33'ü atışlar arası 16 graın pelletle en satıbil atışlar görünüyor ki takılacak regülatör 120 bara ayarlanırsa çok verimli olacağı kanaatindeyim. Bu aralıklarda 1070 fps hız var bu da mükemmel bi değer bence.(400 metre atışlarını görür gibiyim!sideprensi)
    Üretim ve satış aşamasına gelebilmek için gerekli olan para ön siparişlerle aşılamaz mı? Acaba!
    Bu hobiye gönül verenlerin çoğunun böyle %100 yerli, güçlü ve satabil atışlara sahip tüfeği almak isteyeceğinden eminim.


    sezon sonu kısmet olursa o günleri görürsem o da olacak :thumbdown: amaç vurmak kırmak deyil,sonuçda havalı tüfek kullanıyoruz çok şeyde beklememek lazım ^^ dürbünümün ön kısmı namluya dayana na kadar atışa devam ;izci;

  • Bence satılan bir malın seri üretimle satılması o malın değerini yitirir.En iyisi size özel el emeğiyle yapılmış üretimdir diye düşünüyorum.İşe bu perspektiften bakarsak aslında el emeği üretimler çok daha özenle yapılmış çok kıymetli ürünlerdir.
    İlk etapta tek tek el emeğiyle yapılıp satılarak yeterli para biriktirildikten sonra seri üretime geçilemez mi?
    Sideprensi07 o günleri dört gözle bekliyorum ve başaracağına eminim.

  • Basarmanin ve dahada iyisini basarabilecek kapasitede olmanin inanciydi ve bu inancin bedeli parayla olculemeyecek kadar yuksekmis .


    Geri kalan herşey için MASTERcard ;şrofls;. ;şrofls;.