HATSAN Rezaleti

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Forumun değerli büyükleri beni mazur görsün:


    Forumu sürekli geziyor ve teknik tüm konularda sizlerden feyz alıyorum.Şöyle ki :Forumu tam anlamyla bir silah üreticisi gezse ve örnek alsa dünyanın en iyi silahlarını üretebilecek bir sistem oluşturabilir.Ne acıdır ki ülkemin bir firması daha nasibini alamamış.


    Hatsan'ın servisini çok kere öven ve hatta ilgililerin isimlerini dahi veren dostların tavsiyelerine uyarak Hatsan'ı aradım.Kullanılabilecek en kibar bir dille meramımı anlatttım.Yeni bir silah almıştım ve bu silahtan memnun olmadığımı dile getirdim.Kendilerinden zarar etme pahasına silahımı değiştirmelerini rica ettim.Beni Mutlu Bey'e bağladılar ve kendisi ile defalarca konuştum.Bana her defasında mağdur olmayacağımı ve sıkıntılarımın giderileceğini telkinde bulundu.Silahı değiştiremeyeceklerini söyledi.Silahı bizzat üreten bir firma nasıl olur da silahı değiştiremeyeceğini söyler? Beni yine izmirde olan distribütörlerine yönlendirdiler.Oradan da ilgi görmedim.Modeli yükselteyim dedim üstüne para vereyim dedim ona dahi yanaşmadılar.Anladım ki servisin derdi hizmet değil zulmet!!!


    Yine içimdeki iyi niyet duygularını köreltmedim ve silahı sarıp sarmalayıp kargoya verdim.İçine de en ince ayrıntısına kadar girilmiş bir not yazdım.Üslubumu da bozmadım ve nezaket kuralları içinde övücü sözlerle dilek ve şikayetlerimi arzettim.Adamlar bırakın notu açıp okumayı silahı almamışlar ve geri iade etmişler.Dertleri kargo bedeli olsa , kargoyu alıp ücretini bana rücu etme hakları var.Göndediğim kargo şirketi böyle durumlarda iade almak yerine kargoyu göndericiye rücu eder.Bunu da yapmamışlar.


    Trajikomik bir durum var ki Mutlu Bey bana silahın elimde patlamayacağını söylemişti.Silah elimde patladı.... ;d;


    Memleket milliyetçiliği artık benim için bitmiştir.Hatsan forumun iyi niyetli eleştirilerini bile haketmiyor.Ben de bu adamlara hakkımı helal etmiyorum.Defalarca açılan telefonlar ve diğer masraflar ortalama 50-60 TL.Bence mağdur olanlar servisle irtibata geçmek isterlerse iyi düşünsünler; hatta denemesinler bile.Hatsan'dan silah alacağınıza mantar tabancası alsanız daha evladır.


    Forum yöneticileri uygun görürlerse sıfır olan silahı benzin döküp yakmak ve videosunu burda yayınlamak istiyorum.Youtube'a da verebilirim.Beni kazımayanı ben hiç kazımam.Dünya izlesin canına yanayım.Bunları tüketici derneğine şikayet etmeye değmez.Bu protestoyu sadece türkçede değil rusça,ingilizce ve fransızca yapacağım.Çok kızgınım... X(


    Yeni silah edinecek olan tutkunlara ve küçüklerime bir ata sözü ile uyarıda bulunmak istiyorum:


    ''Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir''


    Forumu çok sıkı takip edin, her şeyi buradan öğrenin ve sakın köteklenmeyin...


    Saygılar

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • Hatsandan aldığınız tüfeğin modeli nedir acaba.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Bir kişi ilgilenmedi diye bütün firmaya kızmak bence yanlış,daha yetkili bir kişiyle görüşün derim. g;$i

  • Silahı değiştirmek istemenizin sebebi nedir ?

    (FX Gladiator DA(.22)
    AT44WX10(.22)
    hw45 (.177)
    crosman 2240
    crosman 2250B
    webley patriot (.22) 1.nesil

  • mod 140 w&s special edition......


    Silahı değiştirme sebebim uzun mesafe hedef istikrarsızlığı.silah orantısız güçlü.Hatsan bana 1000 atıştan sonra istikrar alabilirsiniz diyor.Bu kadar beklemeye ne hacet.Zaten 1000 atıştan sonra yay zayıflayacak.Silah fazlaca ağır.Acaba sorun bende mi dedim babama denettim o da hoşlanmadı.Uzun lafın kısası silah zevksiz.


    Sorunun aslı servisin forumda anlatılığı gibi ilgili ve yardımcı olmayışı.Ben başka kişilerle de görüşmeyi talep ettim ama santraldeki meşhur bayan ısrarla Mutlu Bey'e yönlendirdi.Mutlu ebey de distribütöre.....Aynı yerde döndürdüler beni....


    Para kaybetme gibi bir derim yok...Olsaydı silahı yakma kararı almazdım

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • Tüm yaylı silahlarda bir rodaj süresinin olduğu muhakkak. Hatsanın özellikle yaylı tüfeklerinde sizin deyiminizle orantısız gücün olduğunu forum yorumlarından da okumuşsunuzdur.. Silahı teknik bir arıza yada üretim hatası dışındaki sebeplerle fabrikanın değiştireceğini sanmıyorum. Kaldı ki siz farklı bir modelle değiştirmek istediğinizi belirtmişsiniz.
    Bunun dışında silahta kaynaklanan bir arıza olsaydı bu davranışı sergilemeyecekleri kanaatindeyim.


    Ama silahı aldığınız yerin size bu değiştirme avantajını sağlamasının da fabrikadan bağımsız olarak (Silahta deformasyon ve kullanıldığı belirgin detaylar yok ise ) kendi insiyatifilerinde olduğunu düşünüyorum.


    Selamlar

    (FX Gladiator DA(.22)
    AT44WX10(.22)
    hw45 (.177)
    crosman 2240
    crosman 2250B
    webley patriot (.22) 1.nesil

  • Zaten sizin aldığınız silahdan iyi isabet bekelmek ne kadar doğru olur tüfekte herhangi bir arıza bir sorun yoksa zaten satıcınn bi problemi yok fouu araştırsanız dealarca bu tarz konular var millet neden 200 liraya mod125 alıp 100 liraya hatta bazen hediye ediyorlar isterlerse sıfırı ile değiştiseler yine aynı sorun devam edecek.Biraz alacağını modeli araştırıp alsanız böyle bir sorunla asla karşılaşmazsınız.

  • tüfeği şimdi yakma abi kışın yak ısınırsın bari

  • Anlam veremediğim nokta yeni olan bir silahın neden değiştirilememesi ve silahın asıl sahibi olan fabrikanın beni elaleme yönlendirmesi.


    Üstüne fark vereyim başka silah verin dedim--olmaz dediler.Düşük bir modelle değiştirin diye not ekleyerek yolladım--geri iade ettiler.Bu kadar zor mu bunu yapmak?


    Silahta problem yok ama herkesin yazdığı sorunları yazmadım tekerleme olmasın die.(vidalar sürekli gevşiyor,10 metrede bile hedefin 15-20 santim sağından vuruyor,pellet yükleme yerindeki siyah conta bazen sünüyor.....) Daha ekliim mi? Bu sorunları edebimden silahın gücüne bağladım.


    Cuma günü Hatsan'ın patronlarının memleketi olan Beyşehir'e balığa gideceğim.Orada görsel bir tören hazırlayacağım silahım için...


    Zaten forumdan yararlanarak bir adet Ewanix AR6 alacağım.tek istediğim silahı değiştirmekti.Başka bir art niyetim yok.

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • Geçmiş olsun, başınıza gelene üzüldüm... Hele gönderdiğiniz halde kabul etmemeleri en hafifinden terbiyesizlik... Ama yakmak da çözüm değil bence... Forumumuzda pek çok üstat var... Onların desteğiyle eminim silahınız bazı modifikasyonlardan sonra zevk verecek bir silaha dönüşecektir...


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • tüfeği şimdi yakma abi kışın yak ısınırsın bari

    +11111111111111111111111111111111111111111 ;şrofls;.

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • Büyüklerime arz-ı hürmet ederim.Saygılar...


    Keşke Hatsan anlatıldığı gibi alakadar olsaydı.En azından benimle ilgilendiler die memnun olurdum.Zarar ettiğime de üzülmezdim.


    öfkelendiğime bakmayın çok iyi niyetli bir insanımdır.Bu yüzden kendimi saf hissettiğim zamanlar çoktur.Ama bunu hak ediyorlar.Modifiye fikrinize katılıyorum.dediğiniz gibi modifiye edilebilir ama benim maksadım havalı tutkunlarına mesaj vermek olacak...


    El mi yaman bey mi yaman görsünler.

    FX İmpact 5.5mm-4.5 mm


    Kalibrgun-Cricket Standart PLB 5.5 mm+ Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42 [s]


    [s]FX Gladiator.22


    Sarsılmaz Kılıç 2000 Mega 9x19 mm.

  • sevgili refrigatior kızma öfkelenme elbette ki kızmamak elde değil ama ne yapacaksın ben de hatsan kullandım oluyor bunlar adamlar sırayla aşacak forumda birçok kişi kendilerini aşarak olayları ne kadar farklı metod ile anlatabilirler ise anlattılar ama yavaş yavaş gelişecek biz buna daha bebeklik dönemi diyelim sabırlı olalım stres yapmaya gerek yok bunlar hep oluyor ve devam edecek sanırım