Akkar Churchill Trap

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun Kamuran, işleri büyütüyorsun bakıyorum. ;,;- Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Sn. Yücel tüfeğiniz gerçekten çok güzelmiş Akkar Churchill özellikle namlu kalitesiyle ve yakışıklılığıyla öne çıkan bir tüfek. Daha önce bende incelemiştim.

    Gamo p23 air pistol 4,5
    Zoraki hp01
    weihrauch hw 97k

  • Teşekkür ederim arkadaşlarım. Bu arada silahı sabah deneyemedim. Tetik düşüremedim bir türlü, atış sonrası av bayiine gittim meğer tetik vidası gevşekmiş sadece. Sorun halloldu neyseki.


    Sorunun hallolduğuna sevindim Kamuran... Peki neden gevşekmiş ve durup durup gevşeyecek miymiş acaba?


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • aslında akkar ın tüfeklerini çok da fazla sevmem ama bu poze gerçekten hoşuma gitti.uzaktan avrupa yapımı gibi duruyo valla.güle güle kullan.ii atışlar..

  • Kırma tüfek yapmak, bütün parçalarin birbiriyle büyük uyum içinde olmasını gerektirdiğinden-hele de çift namluysa bunların aynı noktaya atış yapma mecburiyeti var-benim yıllardır edindiğim izlenimlere göre gerçek bir sanat ve çok zor.Bir av tüfeği firması rüştünü bence eli yüzü düzgün ve gerektiği beklendiği gibi işlevini yerine getirebilen bir çift namlulu kırma silah yaparak ispatlayabilir.Bu tüfeklerin pahalı olma sebebi bugünki cnc tezgahlara rağmen imalatlarının zor olması.Süs kısmını(ki fiyatı çok etkiliyor)devre dışı bırakarak ayırabileceğiniz maximum bütçeyle bir alım yapmak en akıllıca şey bu cins tüfeklerde.Şöyle diyeyim otomatiklerde giriş seviyesiyle en iyisi arasında 2 misli fark varsa çifte de 10 belki de 100 mislinden fazla kalite farkı vardır(ama süs gravür vs hariç söylüyorum bunu yoksa 150 dolarlık tüfeği gravür vs ile 15000 dolarlık hale getirebilirsiniz ama işlev olarak gene 150 dolarlıktır).Bu konuda kesinlikle bir uzmanlığım yok ama dediğim gibi okuduklarım ve kendi gözlem ve az da olsa deneyimlerimle edindiğim bir görüş bu.
    Bu bağlam da Kamuran beyin aldığı tüfek hoş olmakla birlikte çok yüksek performans beklememek ve sık arıza yapmasına da fazla şaşırmamak gerekir.Fakat tesadüfen aralarından iyi denebilecek numuneler çıkar,artık şans inşallah Kamuran beyin silahı o gruptandır.