''ATAARMS'' ın kinetik yarı otomatikleri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ;şrofls;. Arkadaşlar bu firmanın yeni üretimimine başladığı kinetik ( benelli sistem veya döner kafa olarak tabir ediliyor)yarı otomatik av tüfeklerini biraz inceledim.gerçekten güzel iş çıkarmışlar.gerçi ortaklar ama ''armsan'' a bence dizayn bakımından rakip çıktı diye düşünmeden edemedim doğrusu .verdiğim linklerdeki tüfekleri incelerseniz bana hak verirsiniz.benim hepsi çok hoşuma gitti.hele neo12 slug modeli harika görünüyor.ama son olarak şunu söyliyim benim gönlüm hala armsan dan yana doğrusu.böyle bir tüfeğede sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.işte linkler:


    http://www.ataarms.com/neo12_slug.htm


    http://www.ataarms.com/neo12_ahsap.htm


    http://www.ataarms.com/neo12_gravur.htm


    http://www.ataarms.com/neo12_fonex.htm



    saygılarımla,herkese iyi avlar.. :)


  • Geçen hafta bu tüfeği inceleme fırsatım oldu ,gerçekten işçilik ve kalite bakımından 10 numara
    dediğin gibi armsan a rakip olabilecek bir tüfek. sonuçta vursan ata ve armsan ın model ve şekillerine bakarsanız aynı
    hatta sorduğum av bayii üçünün kardeş olduklarını söyledi

    sniper
    hatsan at44-10 lw + tasko 4-14x50 aoe ;tufey#
    rownix 12cal 71+slug namllu otomatik +;tuftabV#
    kral .22cal havalı
    sualtı:
    deepro marka ahşap zıpkın 107cm 16x18 çift lastikli omer excalibur kabza :thumbup:
    apnea marka 75 lik power point
    yılmaz marka 75 lik sniper

  • peki ARMTAC RS-X2 için görüşleriniz nedir ???

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • peki ARMTAC RS-X2 için görüşleriniz nedir ???


    bu tüfekte vitrinde dikkatimi çekti elime aldım, fakat alıcı gözle bakmadım. sadece nişan alıp tüfeğikurdum ve tetik düşürdüm tetik hassas görüntüde ben sağlamım diyor fakat hassas nişan almak ve nokta atışı yapmak zor domuz avında yakın mesafede iyi bir pompalı tüfek
    kullanım amacın domuz avı ise çok iyi iş görür +;tuftabV#

    sniper
    hatsan at44-10 lw + tasko 4-14x50 aoe ;tufey#
    rownix 12cal 71+slug namllu otomatik +;tuftabV#
    kral .22cal havalı
    sualtı:
    deepro marka ahşap zıpkın 107cm 16x18 çift lastikli omer excalibur kabza :thumbup:
    apnea marka 75 lik power point
    yılmaz marka 75 lik sniper

  • bilgi için teşekkürler


    bide armsan için düşünceleriniz nedir ? havalılar konusunda hatsan gibimi yoksa diana gibimi kalitesi.sürekli arıza veren kaliteden imtina etmiş bir firmamıdır hatsan gibi.yada herzaman daha iyiyi yapan diana gibimi yoksa orta sınıfa hitap eden ne çok kaliteli nede kalitesiz olna gamo gibimi ?


    bu konuda farklı görüşler duyuyorum.gerçek nedir öğrenmik istiyorum...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • kastetmek istediğin şeyi tam anlamadım ama armsan havalı silah üretmiyor.ancak gazlı yarı otomatikte üstüne firma tanımam.benim bizzat sahibi olduğum a612w combo modeli.tam bir fişek canavarı.kendi dolularımı bile takılmadan atıyorum.tuttukluk yapma ihtimali en aza indirgenmiş.fişek seçmiyor,gramaj sorunu yok.ayrıca tek pistonla hem 28 hemde 52 gr kullanımına olanak tanıyan bir tüfek.hele slug namludaki gez-arpacık sistemine bayılıyorum.bu yorumumu okuyana arkadaşlar tüfeğimi övdüğümü falan sanmasın.bunlar denemelerim sonucu edindiğim izlenimler.ama sonuçta tabi herkesin kendi silahı kendine göre en iyi olandır herhalde.bana karşı düşüncede olanlar olabilir,kızmamda zaten.forumlarda vursan,ata,armsan,torun,huğlu ve sarsılmaz kullananlar çoğunlukla hepsi memnunlar.zaten şu an yerli silah sanayimizin durumu ortada.kalite düzeyi günden güne yükselmekte.valla ata nın yeni modelleri çok güzel göründü bana.armsan zaten tartışılmaz dizayn olarak hepsinden bir adım önde.hali hazırda elimde bide torun1020 model yarı otomatik var.valla bence şu an 400tllik fiyatına göre alınabilecek en sağlam ve kaliteli marka.saat gibi bir görev silahı.açıkçası ondan da armsan kadar memnun kaldım.şikayetim yok.sorunda eğer kastettiğin armsan geleceği ise evet bu firma istikbal vadediyor.ileriki yıllarda da sanıyorum yerli silah sanayimizin de guru kaynaklarından bir olacaktır diye düşünüyorum.saygılar.ii avlar.. :)

  • teşekkürler ateşli silahlar hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.onun için havalılardan örnek verdim.anladığım kadarıyla armsan kaliteli bir firma ve buda bana yetiyor.peki torun sarsılmaz huğlu ve armsan gibi firmalar arasında hangi markayı tercih edersiniz ?

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • ;şrofls;. valla kardeş bu saydığın firmalardan zaten armsan ve torun u bizzat kullanıyorum.ikisindende son derece memnunum.amcamda bi sarsılmaz concorde var.senelerdir kullanır daha tık yok.tabi biraz bahtına kalmış herhalde.çıkan çıkıyor.huğlu kullananlardan da çok şikayet duymuyoruz.ama dediğim gibi bence yerlide ata,armsan ve vursan şu an başı çeken firmalardan.bide şunu yazayım bir av bayi ''eğer torun un ürettiği tüfekler 400 yerine 800tl olsaydı daha çok satardı'' dedi bana.ilk başta acaip geldi ama sonra elimdekini kullanınca hak verdim adama.malum bizim millet ucuz etin yahnisi hesabını yapıyor..hatta parası çok olan gidip yabancı alıyor.ama inan durum artık değişti.hep yazıyorum yine yazacam bizim firmalar artık çıtayı iice yükseltti.kalite üst seviyelerde.özellikle son zamanlarda üretikleri yeni modellerle iç piyasada ata ve armsan diğerlerinden biraz daha ön planda gibi görünüyor.valla kötü silahımız artık yok gibi.geçen sitenin birinde adamın biri zafer kapitol marka otomatiğiyle atış yapmış,videoya baktım.mekanizma hızı oldukça iyi,sağlam görünüyor.daha çok örneklar var ama artık kesicem sana son sözüm çoğunun yaptığı gibi eğer tüfek alacaksan bayiye git eline ve gözüne hoş geleni al,kimseye kulak asma.saygılarımla.. ^^

  • benden illa bu dört firma arasından bi sıralama istersen eğer 1.armsan 2.torun 3.sarsılmaz 4.huğlu. hatta bir av bayii bana sarsılmaz a hiç bulaşma demişti.huğlu yuda aşırı önermedi.ama işte iş kullanıcıda bitiyor.tercih meselesi yani....

  • bilgi için teşekkürler...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • kardeş tabiiki akkar da kaliteli firma.ben sadece arkadaşın verdiği şıklar için bir sıralama yazdım.yoksa akkar,vursan,ata bunlar gözardı edilemez zaten.