WEBLEY-XOTEC 1.nesil olayı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar.


    Bugün bi yerde gri metal tetikli , metal arpacıklı bir webley xotec gördüm.Şimdiye kadar Xoteclerde nesil olayından hiç bahsedilmedi.
    Şimdi ben de bunu görünce heveslendim acaba bu da diğer birinci nesiller gibi kalitelimidir diye.
    Sizin bir fikriniz var mı , bu silahı hiç kullanan var mı , altın tetiklisini gören var mı ? ;şrofls;. ;şrofls;.


    Ha birde tetik ayarı var mıdır bunun eğer öyleyse orjinale sadık kalınarak üretilmiş ve kalitelidir ben de gönül rahatlığıyla alabilirmiyim bunu?


    Başka önemli özellikleride varsa bilgilendirmenizi isterim.

  • Kardeş hatsan xocet üretmedi bildigim kadarıyla,gri tetik webley işi.Xocet güçsüz ama tatlı bi tüfek,güç önemli degil diyorsan alınabilir.Ama o fiyatlarda olan stoeger x20 öneririm.

  • Üretmiş hocam oda hatsan-webley diye geçiyor.

  • Değerli üyelerimizden yok mu beni aydınlığıyla aydınlatacak ;tacli#

  • Kartalcin foruma pek uğramıyor bu aralar.

  • webley xoceti 4.5mm olarak idarelik 5 ay kadar önce aldım üzerindeki boya çok kaliteli hatsanla alakası yok zaten boyasına bakınca hatsan ile arasındaki farkı görmek mümkün,işçilikde hatsan marka yaylılara göre düzgün 257m/s çıkış hız verilmiş ama birazdaha fazla sanırım sas95 5.5mm ile yakından atıp delemdiğimiz soba borusunu delebiliyor 50 metrede şişelerde affı yok isabeti çok iyi taşıması kolay kompakt tepmesi çok az dürbün takarken kolaylık sağlayacaktır kısacası eğer yaylı tüfeğe 1000 lira veremem derseniz xocet tercih edilebilir ama yok eğer bütçem var derseniz 2 el diana 48 ,52,54 daha iyidir bide bu tüfeğin ilk üretimlerinin namlusu kısa ve emniyet mandalı yoktu bendekinin namlusu uzun kurması kolay olması açısından uzun namlu tercih edebilirsiniz zira kilit sistemi çok sıkı olduğu için kısa namluda çok zorlanacaksınız umarım yardımcı olabilmişimdir. ;tacli#

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40