Stoeger x20 Tetik Ayarı Yardım...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Benim X20 nin tetiği biraz sert olduğu için atışlar hedeften sapıyor....Tüfekle atış yaparken kendimi G3 ile atış yapıyo gibi hissediyorum...Normalde ayar için tetik tertibatında vida bulunması gerekirken (kullanım kılavuzundaki resimde vida ile ayarlamayı göstermiş) benim tüfekte bi tel var...Bu teli ne yapmam gerekir ki tetik biraz hassaslaşsın??

Benim tüfek garanti kapsamında hala servise yollasam yaparlarmı yada yeni daha hassas bi tetik ile değiştirirlermi acaba???

Vursan Stoeger X20 Synthetic + Stoeger 3*9 - 40 dürbün ;tufey#

Nikel Desert Eagle (Kurusıkı) £tabanxalı$

17 aylık Rottweiler.....Asıl tehlikeli olan işte bu...

ankarateam.png

• tetiğin arkasındaki telin altında küçük bir vida yokmu seninkinde? olması lazım,o vidayı sonuna kadar gevşetme,tetik kutusu nun hizasına gelsin yeter, o teli kenarı kaydır vidayı gevşet,vidanın üstündeki yarık telin yönünü göstersin,sonra o teli tam o yarığın üstüne oturtdur ki vida sarsıntıdan düşmesin, çok bir fazla değişiklik fark etmiyor,bol bol pratik yaparsan alışıyorsun zamanla,x20 nin tetiği sert derken mod95 in tetiği ondan daha sert gelince dedim ben x20 nin tetiğine bayağı alışmısım,demekki sert in sertide varmış dedim ;şrofls;.;şrofls;.

dianam var onun dışında hw yi kullanmadım,diğer yaylı tüfeklerimin hepsinin tetiği sert idi,yapabilecek birşey var ama beni aşar,masrafı var,yeni tasarım uzun işler bunlar,tetik mekanizmasını silbastan yapmak lazım

• tetiğin arkasındaki telin altında küçük bir vida yokmu seninkinde? olması lazım,o vidayı sonuna kadar gevşetme,tetik kutusu nun hizasına gelsin yeter, o teli kenarı kaydır vidayı gevşet,vidanın üstündeki yarık telin yönünü göstersin,sonra o teli tam o yarığın üstüne oturtdur ki vida sarsıntıdan düşmesin, çok bir fazla değişiklik fark etmiyor,bol bol pratik yaparsan alışıyorsun zamanla,x20 nin tetiği sert derken mod95 in tetiği ondan daha sert gelince dedim ben x20 nin tetiğine bayağı alışmısım,demekki sert in sertide varmış dedim ;şrofls;.;şrofls;.

dianam var onun dışında hw yi kullanmadım,diğer yaylı tüfeklerimin hepsinin tetiği sert idi,yapabilecek birşey var ama beni aşar,masrafı var,yeni tasarım uzun işler bunlar,tetik mekanizmasını silbastan yapmak lazım

Dce0se, sana demiştim ben bugün, bilse bilse Kadir abin bilir diye... Yanılmamışım... Bir dene onun söylediklerini, biraz daha iyi olacağına eminim...

Sevgiler,

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

• cem abi evet yanılmamışsın yine haklı çıktın...yarın gündüz gözüyle bi deneyim bakalım nekadarlık bi yumuşama olacak....kadir abi cevap için teşekkürler...

Vursan Stoeger X20 Synthetic + Stoeger 3*9 - 40 dürbün ;tufey#

Nikel Desert Eagle (Kurusıkı) £tabanxalı$

17 aylık Rottweiler.....Asıl tehlikeli olan işte bu...

ankarateam.png