dürbün ayar tutmuyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • slm arkadaşlar bende walter talon magnum var önceden sıfırlamıştım sonradan temizlemek için söktüm ve geri taktıktan sonra artık sıfırlayamıyorum nedense her 3 atışta kağıda bakıyorum ama nasıl oluyorsa düz çizgi şeklinde oluyor hiç üç atış yanyana gelmiyor düz çizgi şeklinde oluyor .


    sizden ricam acaba dürbünde mi bozukluk var yoksa tüfekte mi ? bana yardımçı olursanız sevinirim

    walter talon magnum ve yanında tasco 4x15 ( yok olsun yoksulluk :) )

  • silah la destekli olarak üç beş atış yapın bir hedefe .eğer atışlar belli bir noktada toplanmıyorsa dürbünü ya tam olarak sabitleyememişindir yada ayak kayıyordur.
    yada başka sorunlar vardır:D

  • dürbünlü atışlarda en önemli şey kaynaktır mutlaka her atışınızda dürbünün merceğine hep aynı doğrultuda bakmak şart yoksa sadece bakış açısına göre dahi hedeğte 5 cm ile 15 cm arasında sapma yapar.

    FX Dreamline Compackt 5,5 mm + zeiss 5*25*50 ffp satılık

    kral puncher np01 5,5mm + leapers 3-12*44 mini swat mildot satılık

    reximex tormenta 5.5 mm + tac vektor 4-16*50 sf satılık

    kral mortal 5,5 + tac vektör sentinel 4-15x50 e-sf satılık

  • ilginizden dolayı tşk ederim ama bayii ye götürdüm arkadaş da 3 atış yaptı kaynağı da aynı ama onda da aynı şekilde oldu x işaretinin bir tarafı gibi atıyor ya sağa eğik ya da sola eğik oluyor bir tarafta toplamıyor nbikaç gün öncesine kadar böyle bi sorun yoktu sonradan oldu


    yarın da dürbünü değiştiricem bakalım yine aynı şey oluyo sa tüfeği değiştirmeyi planlıyorum :)

    walter talon magnum ve yanında tasco 4x15 ( yok olsun yoksulluk :) )

  • belırttıgınız gıbı daha once sorunsuz ıdı ıse tufekten kaynaklanan bır sorun oldugunu sanmıyorum.kaynak noktanızda kı farklılıklardan kaynaklanma olasılıgı yuksek.tufegı sabıtleyıp atıs yapma ımkanınız varsa daha rahat fıkır verecektır.

  • Ön ve arka ayakların yerini değiştirmeyi deneyin. Olmazsa ayakları ters çevirip takın: yani vidaları sağda ise sola gelecek şekilde ters çevirin.

    S&W 686-6

  • senn dürbünn mutlaka 3 9 32 optima dır.eğer buysa sana şunu sölim 5 para etmez bir çift ayağı var.siteden bulursan tek parça ayak yada dampa al.