Hayatımının en doğru kararlarından biri FX Gladiator

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkes "konuyu kendi açısından" kapatıyor... Benim neyim eksik, bende kapatıyorum :):):)


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
    Her ne kadar dalış tüpleri pcp lerin dolumu için pratik olsada, pompa olayıda başlı başına bir spor. İnsanlar bu devirde spor yapabilmek için bahane arıyorlar ve para harcıyorlar. Benim pcp tüfeğim olsa pompa kullanırım. 300 pompa nedir ki ya kalori yakarsınız daha ne istiyorsunuz.

    Gerçek nişancılık 3-9 numara arası ateşli silah fişekleri ile canlı vurmak değil tek bilya veya pellet ile kibrit çöpü vurmaktır. 3-9 numara arası fişeklerle vurmak karambol tek bilya veya pellet ile vurmak hesap, kitap ve kabiliyet işidir.


    -STOEGER X20 AĞAÇ KUNDAKLI, GEZ ARPACIKLI, ORİJİNAL STOEGER X20 KOMBO DÜRBÜNLÜ
    -HUĞLU 5+1 YARI OTOMATİK
    -HUĞLU 7+1 YARI OTOMATİK


    PSN: ilkerEge_TR

  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Scuba bana göre değil demişsiniz!Bence pcp kullanıyorsanız scubada bu işin olmazsa olmazıdır.Scubanın nimetlerinden kendinizi mahrum etmeyin.Keyifli atışlar.


    +1000000

  • hayırlı olsun güle güle kazasız isabetli atışlar dilerim ;d;
    darısı biz pcp si olmayanlara ;#^+.

    huglu süperpoze 12 calibre


    mke çifte 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    ford c max 1.6 182 hp ecoboost

  • Amacım kimsenin tüfeğini yermek değil. Ama doğru bildiklerimi ifade etmezsem de vicdan azabı çekiyorum. Bu hafta sonu Ankara Team' ın atış buluşmasındaydık. Bir çok arkadaşım, bir diğer arkadaşın skuba getireceği ümidiyle tüfeklerini doldurmadan gelmişlerdi. Evet sonuçta skuba geldi ama basıncı yeterli değildi ve arkadaşların çoğu yeterince atış yapamadılar. Bense geceden FX gladiatorun tüpünü 210 bar' a kadar doldurup tüfeğimi atışa hazırlamıştım. Buluşma boyunca atış yaptığım halde tüpün basıncı 135-140 bardaydı. Sonuçta en şanslı olanlar FX gladiator ve yaylı tüfeği olanlardı. Lütfen bunları söylemem FX gladyo dışında tüfeği olanları kızdırmasın. Tabiki de her tüfeğin kendine göre artıları var ve bunlar benim düşüncelerim.
    Bu arada güzel temenniler için teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda bütün arkadaşlar hayallerindeki tüfeğe en kısa zamanda sahip olurlar.

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)