Hayatımının en doğru kararlarından biri FX Gladiator

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün FX gladiator aldığım için en fazla mutluluk duyduğum günlerden biriydi.
    Bir kaç gündür ev içerisinde sıfırlama atışı yapıyorum. Oturduğum yerden hiç kalkmadan 180-200 kadar atış yapmışım. Bunların yarısı sıfırlamadan sonraki zevk atışlarıydı. Sonra aklıma geldi. Ya 30-40 atış yapan bir PCP modeli alsaydım ne olurdu diye düşündüm. 3 şarjör at, sonra kalk 5 dakika boyunca pompala. Kalp hızın 140/dk' ya tansiyonun 180/100 mmHg 'ya çıkmış olsun. Kan ter içinde tekrar atış yapmak için otur. Tüfek ayrı, ellerin ayrı oynasın, hedefi bir türlü tutturama. 'Tam atışlarım düzeldi' derken tekrar tüfeğin basıncı düşsün tekrar kalk pompalamaya başla. (Skuba tüpü bana hiç uygun değil) Durum bu merkezde olsaydı, bu tüfeği elime alma sıklığım dini ve resmi bayramlarla sınırlı olurdu. Senaryo uzatılabilir ama sözün özü, tüfek alırken yüksek tüp hacminin çok önemli olduğunu (En azından çok iyi düşünülmesi gereken bir konu) PCP alacak arkadaşlara bir kez daha hatırlatmak istiyorum. g;$i ;grin;

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)

  • tüpün hacmi ve güç ayar opsiyonu.bunlar çok önemli.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • banada farz oldu fx almak :)

    Gamo CF-X 4.5mm + 3-12x44 AOE optima ;box;x
    Kalem, fırça, mermer nedir birer oyuncak,
    Şaheserler süngülerle yazılır ancak!

    bursateam.png

  • İnsanın severek aldığı bir aleti sevinçle kullanması ne kadar güzel değilmi.Mutluluğunuz daim olsun. :)

    AT 44 WX 10-LW BULL-PUP :love:


    Blow Tabanca 4.5 mm


    Üzümlü Kaplan 7+1 12 Cal Otomatik


    HER MODEL TÜFEĞE İSTEDİĞİNİZ MODELDE AHŞAP KUNDAK YAPILIR.


    [Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/33omgjo.jpg]


    Musa KARAOĞLAN

  • PCP'ye pek sıcak bakmıyordum Taa ki FX Gladyatörü görene kadar.. Sırf büyük tüp hacmi ve Güç ayar mekanizması sayesinde bu silahı almaya karar verdim. Yani başka PCP kullanamam...

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • hayırlı ve uğurlu olsun. bende 1 ay oldu alalı nerdeyse hergün elimde .zira arazideyim. yalan söylemeyen süper bir tüfek. dürbünüde acımayın o kadar para verdiyseniz kalite bir şey alın. çok yüksek zooma gerek yok diye düşünürüm. 4*12 40 yeterli bana göre.
    güç ayar düğmesine özellikle aşırı dikkat edin. clik yaptığı nokta dışında atış yaparsanız iç orıngleri patlatabilir.
    gladla vurulmuş bir domuz resmi yada videosu pek yakında forum sahiplerinin ellerinden öpecek bunada emin olun ;şrofls;.


    edit : zararlılarla mücadele boyutu olarak ,kendi arazimizde sınırlı olmak üzere resmi izinlidir.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Hayırlı olsun öncelikle. Dediğiniz şeyde haklısınız tüp hacmi ve atış sayısı çok önemli birşey gerçekten.

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah olmayanlara da nasip etsin. Güzel bir deyim vardır ya 'insan yüzü güzelden bıkmış da huyu güzelden bıkmamış' (tam olmasa da bu mealde bir şeydi galiba). FX Gladyatör bir çoğu tarafından su tabancasına benzetilse de fonksiyonelliği her şeye bedel bence. Görüntüsü çok güzel olup ta fonksiyonu zayıf bir tüfek alsaydım muhtemelen çok kısa sürede bıkardım diye düşünüyorum.

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)

  • Hayırlı olsun

    Gamo Hunter 440 4,5 mm
    Gamo cfx 4,5 mm Tasco 3- 9 *40
    Benjamin Discovery 5,5 mm Nikula 6-24*50

  • Hayırlı olsun abi.Allah inşallah olmayanlarada nasip eder bir gün.

    Hatsan Mod95 SaS 4,5 + Optima 3-12x44 AOE


    HÜSEYİN ALKAN agt

  • Hayırlı Olsun:) Daha iyisi olmayanlara nasip olsun ) ;şrofls;.

    Webley Patriot 5.5 ( by Sideprensi7) + Yatagun Dampa Ayak Yakında Walter 3-9x44 Dürbün ) ;avci;

  • hayırlı olsun kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle
    yanlız 40 atışta kalk pompala demişsiniz :D de fx nasıl doluyor 40 atışlık tüpü doldururken kan ter kalırken 200 atışlık tüpü doldurunca nasıl oluyorsunuz
    ben çift tüp kullanıyorum :D
    büyük hacmi olması güzel bi yön ama sonuçta oda pompa ile doluyor :D

    korfezteam.png

  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Scuba bana göre değil demişsiniz!Bence pcp kullanıyorsanız scubada bu işin olmazsa olmazıdır.Scubanın nimetlerinden kendinizi mahrum etmeyin.Keyifli atışlar.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • Şimdi biri konu açarsa hayatımın en doğru kararı Scuba diye. ;şrofls;. "Ya pompam olsaydı yarım saat pompala dur. Kalp hızın 150 , tansiyon 18/10 , kollarda bacaklarda kramplar ,atış yapmak canım çekti ben pompa yapıyorum, daha dolmadı kaç kere mola vercem vs. vs. Durum bu merkezde olsaydı tüfeği kullanmak için body ye gitmem gerekli , sadece kabotaj bayramlarında kullanırdım herhalde. Sözün kısası pcp alacak arkadaşlar scubayı bir kez daha düşünün. " Nasıl oradan kulağa hoş geldi mi ? ;şrofls;.

    Tartışmalar her zaman olacak. İnsanız sonuçta...

  • Sanırım ilk mesajımın başında 'bence' kelimesini unuttuğum için gereksiz yazışmalara sebep oldum. Bunun için özür dilerim. Skuba tüpünüz varsa bunu doldurmak için bir arabaya ve de ikincisi ve daha önemlisi 200-250 bar hava basabilecek bir dolum istasyona ihtiyacınız var. Eğer 'benim arabaya ihtiyacım yok taksiye biner ulaşımımı sağlarım' derseniz ve bu hobi için bir taşra kasabasından büyük şehire yada sualtı sporları yapılan şirin bir sahil kenarı beldeye taşınırım derseniz sadece saygı duyarım. Yada 'ben dağa bayıra kalabalık giderim skubayı da arkadaşlara yüklerim hem onlar atış yaparlar hem ben atış yaparım. Gırgır şamata da cabası olur' derseniz gene saygı duyarım. Ama ben atışa tek tabanca gitmeyi ve sadece tüfeğimi taşımayı yeğliyorum.
    Gladiatorün tüpü yaklaşık 300 kez pompalama ile doluyor. (100 bardan 200 bara) Genelde atış yapmadığım günlerde yada atışım bittikten sonra dolduruyorum ve sonra duş alıyorum. Yani bir anlamda spor için yapıyorum bu işi. Sonuç olarak atış keyfimin içine etmiyorum. Herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim...

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)

  • Est. özür dilenecek bir durum yok. İnsanız sonuçta ^^ Glad evde scuba ile doldurulupta gidilebilir. Tabi imkanınız varsa. Demek istediğim siz nasıl ki pompa ile keyif alıyorsunuz , küçük tüp hacimli modelleri beğenip keyif alanlarda vardır. Malımızı hepimiz överiz ama başkalarınınkini yererek yapmamalıyız diye düşünüyorum.

    Tartışmalar her zaman olacak. İnsanız sonuçta...

  • PCP olarak önce sıfır hatsan AT4410 almıştım ve bir çok nedenden dolayı 7 gün içinde 100 TL daha düşük bir fiyata satılığa çıkarmıştım bu forumda. Amacım asla malımı övmek değil sonuçta satıcı değilim. Gerekirse 6 ay-1 yıl sonra da olsa 'keşke' dememek için iyi düşünüp karar vermek gerekiyor. Tüp hacminin düşündüğümden çok daha önemli olduğunu bir kez daha ifade ederek kendi açımdan konuyu kapatıyorum.

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)

  • Benimde hayallerimi süsleyen bebeğe sahipsiniz diyerek övmekten kastımın iyi niyetli olduğunu :) belirterek bende kendi açımdan konuyu kapatıyorum. Selamlar.

    Tartışmalar her zaman olacak. İnsanız sonuçta...