Çeşitli Havalı Tüfekler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Elimdeki Havalı Tüfeklerle ilgili kullanıcı olarak sahsi görüşlerim.


    Webley Patriot 5.5 mm
    Sayın Mustafa serdar beyin bu konuda oldukça geniş incelemeleri ve açıklamaları var bu konuda bir şey yazmayacağım.detaylarını Webley başlıklı Formlardan okuyabilirsiniz.


    Gamo Cfx Royal 5.5
    Görünüşü ve işcilik kalitesi fena değil.hedef vurması iyi 5.5 mm likler fazla güçlü değil ancak hedef isabeti memnuniyet verici.atış için zevkli bir silah.


    Hatsan Mod 135 6.35 mm.
    Dipcik ve tasarım görüntü olarak fena değil.fazla güçlü değil.tetik mekanizması dizaynı ve işçilik kötü. Hedef vurması guruplama fena değil.


    Hatsan Mod 125 5.5 Mm.
    Güç olarak fena değil,Dipciğin plastik olması hoşuma gitmiyor.Ahşap olmasını tercih ederdim ama imal edilmiyor sanırım.en kısa zamanda uygun dipcik bulursam değiştireceğim.tetik mekanizması dizaynı ve işçilik kötü. Hedef vurması guruplama fena değil.


    Kral 5.5. mm.
    Namludan kırmalı Fazla gürültülü hedef vurması iyi gücü fena değil cok hafif.işcilik basit gez ve arpacıklar plastik.yeni başlayanlar için eğitim amaçlı ucuz silah.


    SMK 4.5 VE 5.5
    SMK İthal bir tüfek namludan kırmalı.işcilik orta kalite Üzerinde her parça metalden yapılmış.Namluyu kırmak için mekanizma kol var parmakla namluyu kırabiliyorsunuz. 4.5 mm eğitim amaçlı cok güzel kullanımı cok rahat. 5.5 mm likler güçlü değil ama isabetli atışlar yapılabiliyor.Dipcik ahşap işcilik fena değil dikkatle incelenmezse görünümü fena değil.Üstelikte fiyatı sudan ucuz 45 Ytl.


    Crossman 2100
    Gençler ve havalı silaha yeni başlayanlar için her ortamda değişik güçler yaratabileceğiniz Pompalı (1-10 Pompa arasında değişik güçler elde eilebiliyor)Bilya ve Pellet atan bir silah.kullanımı güzel mekanik aksamları güzel çalışıyor.ucuz temin eilebilen bir silah


    Crossman 1077
    Cok hafif Plastik kabzalı Co2 tüpü ile çalışan Pellet yükleme makaralı olması nedeniyle peşpeşe atış yapılabilen kapalı alanlarda rahatlıkla kullanılabilecek 4.5 mm pellet atan bir silah.


    Daisy 880
    Gençler ve havalı silaha yeni başlayanlar için her ortamda değişik güçler yaratabileceğiniz Pompalı (1-10 Pompa arasında değişik güçler elde eilebiliyor)Bilya ve Pellet atan bir silah.kullanımı güzel mekanik aksamları güzel çalışıyor.ucuz temin eilebilen bir silah


    Tüm silah sevenlere Kazasız belasız atışlar dilerim


    Osman Taşpınar

    A Takımı Üyesi

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen teknosman ().

    • Official Post

    Soyut bir yaklaşım,paylaşım için teşekkürler.


    Yeni başlayanlara ön fikir verebilir.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?