STOEGER X20 Yİ AĞAÇ KUNDAKLI, GEZ ARPAÇIKLI VE ORJİNAL DÜRBÜNÜYLE ALMAYI BAŞARDIM.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Gidin bakkalada tartın be abi şunları...

    Arkadaşlar siteye yeni katılan bir arkadaş dürbünle tüfeği dijital tartıda tarttı 3.2 kg gelmiş..

  • ewde kullanırken ben bi ayakkabı kutusunun içine eski kot pantolon ve bir kac tşört koydum(baya kalın oldu)üzerine hedef kagıdı yapıstırım sıktım pelletler içinde kalıo kutunun dısarı cıkmıor ...

    Stoeger X20 Wood Gez-Arpacık... Optima 3-9x32 ;avci;

  • Arkadaslar bende x50 liyi düsünüyordum gelsede alsam diye biraz arastırdım x20 nin tam 2 katı fiyatı baktıgım ulkede yani x50 550 ile 750 arası para verilirmi bilmiyorum ben galiba onu beklemeyi bırakacam x20 alacak gibiyim

    BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR

  • o paraya temiz bir diana tüfek alırsınız kafanız rahat olur,macera aramayın arkadaşlar, doğru konuşalım bağdaş kuralım ;tacli# stoegerx20 yi ilk aldığımda combo paketlisini 280 tl ye almıştım ahşap kundaklısını, 1 hafta sonra fiyatı yukarı çektiler halende aynı fiyata satılıyor,340 tl ye, buna rağmen alınabilecek hesaplı yaylı tüfeklerin liste başı bana göre, güçlü,hafif,isabetli,kullanıcının elinde çabuk dağılmayan bir ürün, yanında verilen tek parça ayak ile de kullanabilirsiniz,ama dürbün ne zamana kadar dayanır onu test etmek gerek,

  • Sese gelince gece evin içinde atılmayacak kadar çok ses çıkarıyor. Komşular sesi duyar fakat gündüz sorun olacağını sanmıyorum. Birde evin içinde yankı yapıyor ama balkonda atılırsa sorun olmaz.


    Balkonda atılırsa atan kişi için büyük sorun olur... Havalı silahların da aynen ateşli silahlarda olduğu gibi teşhir edilmesi yasaktır... Bir komşunuz bunu görürse ve şikayet ederse polis silahınızı müsadere eder, o günkü ceza kurundan hatırı sayılır bir miktar da ceza keser... Hele birde attığınız diabolün sekip mekip birini yaralaması gibi kuvvetli bir ihtimal var ki, işte o zaman okkanın altına gittiğinizin resmidir...


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Ben x20 den çok memnunum gönül rahatlığıyla alabilirsin.
    Ama dürbünde insan zamanla mildota ihtiyaç duyuyor. Bence x20 yi gez arpacıklı al dürbünüde alabiliyorsan yurtdışı alış veriş sitelerinden al. Eğer alamıyorsan Türkiyede yatagundan al.

    Gerçek nişancılık 3-9 numara arası ateşli silah fişekleri ile canlı vurmak değil tek bilya veya pellet ile kibrit çöpü vurmaktır. 3-9 numara arası fişeklerle vurmak karambol tek bilya veya pellet ile vurmak hesap, kitap ve kabiliyet işidir.


    -STOEGER X20 AĞAÇ KUNDAKLI, GEZ ARPACIKLI, ORİJİNAL STOEGER X20 KOMBO DÜRBÜNLÜ
    -HUĞLU 5+1 YARI OTOMATİK
    -HUĞLU 7+1 YARI OTOMATİK


    PSN: ilkerEge_TR

  • Selam ilker; daisy marka pellet bende de var ve bende bugün yeni aldığım x20 4.5 mm. ilk defa bu pelletlerle kullandım. pellet namluya çok girmiyor ve arka tarafı biraz dışarda kalıyor. bunu anlayamadım. sanırım pellette bir hasar var. sen de bunu yaşadın mı?

    Stoeger x20 Synthetic with Sights 4.5 mm. + Stoeger 3-9/40