stoeger x10 combo gez, arpacık sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba havalı tüfeklere merak sardıktan sonra siteye üye oldum, uzun araştırmalar sonunda da sitede firma hakkında olumlu yorumların etkisiyle Adanadaki firmanın internet sitesi üzerinden vursan stoeger x10 combo 4,5 mm dürbünlü havalı tüfek sipariş ettim, tüfeğimi 16/09 tarihinde teslim aldım. Ancak kutuyu açtığımda tüfekte gez ve arpacık olmadığını gördüm.Oysa siteden alırken gördüğüm resimde vardı. Tüfeğe bu parçalar sonradan eklenebilirmi? Eklemeden kullanımın ne gibi dezavantajları vardır? Teşekkürler.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen hakan_79 ().

  • Dürbün bozulduğunda,dürbün olmadığında kullanamazsınız bu kadar basit.Bence arayın aldığınız yeri,değiştirin.Bence sizde hata dürbünlü derseniz combo yollarlar,apracıklı olsun diye belirtmemişsiniz anlaşılan.

  • ben siteden X10 Combo nun resmine bakıp aldım.Resimdeki tüfek arpacıksız olsaydı zaten sipariş vermezdim sadece benim aldığım firmada değil tüm firmalarda resimler aynı hatta stoegerairgun adlı sitede bile, açıklamalarda ingilizce olunca böyle hatalar oluyor. Aldığım yerin çok ilgili olduğu söylenemez kargo aksadı, tüfekle birlikte sipariş verdiğim 6 paket peletde hatalı gelmiş. Benim hatam alımı internet üzerinden yapmaktı. Böyle durumlarda kesinlikle görerek almak en iyisi.

  • Arayın ve hepsini yollayın,peletleri de.Değiştireceklerdir mutlaka.

  • dostum olay şu : stoeger combo modeller sitede değişik cafcaflı bir alimasyon kulanılarak tanıtılıyor firmalarda da bu siteden scrreen shot alarak sitelerine ekliyor. ki zaten orjinal sitesi de yanlış animasyon kullanıyor. keşke google da combo olanını görsellerde aratsaydın doğru ürünü görüp . almaktan vazgeçerdin. bence aldığın yerle irtibata geç elindeki ni yolla ve hem bürbünlü hem arcıklı olanını iste. adam haklı olarak karşı çıkacak(çünkü başka bir tüfeğin paketini bozmak zorunda kalacaktır) o da senini ikma yeteneğine kalmış. bu konuda ilkerxxx adlı üyeden yardım alabi,lirsin. o öyle yapmıştı ama ankarada.....

  • Firmayla görüşeceğim, üzerine isteyecekleri para makul olursa belki değiştirmeyi düşünebilirim.Aksi halde bu şekilde kullanmaya çalışcağım.

  • ki ben yerinizde olsam böyle kulanırım. daha şekil gözüküyor. ;tufey#;tacli#

  • abim firmayla konuş silahı geri ver.sanırım hll av dan almışın.silahı geri gönder dürbünsüz gez arpacık modelliini al.muhtemelen fiyat farkını vermezler onunn yerinede pellet yada ihtiyacına göre bişe al.çünkü üzerindeki dürbün 60 lira farkı gerektirecek kalitede bir dürbün değil.birde çift parça ayakdan ne bekliyorsun x10 giibi güçlü bir tüfek o dürbünü yerinden oynatır.senn en düşük tek parça ayağa ihtiyacın var.

  • Arkadaşlar cevaplar için hepinize teşekkür ederim. Sanırımı bu şekilde kullanacağım. Ayrıca çok ilginç gülermisin ağlarmısın dedirtecek cinsten de bir olay oldu tüfeği teslim aldığımda atölyede bir kaç çalışanımız vardı kutuyu açıp namlusundaki made in china yazısını görünce biraz bozuldum. Bu sabah atölyeye geldiğimde yazının silinmiş olduğunu gördüm. 0 numara zımpara ile yazıyı silmişler çokda güzel olmuş bu gün dürbün sıfırlamasını da yaptık sayılır. Bayram tatilinde daha rahat bir ortamda deneme fırsatım olacak inşallah.

  • Çin malıdır diye tüfek' in kalitesiz oldugunu düşünmeyin stoeger fiyatına ve çin üretimi olmasına karşın çok kaliteli bir tüfektir çin' in adı çıkmış 9 'a inmez 8' e misali :) artık onlarda isteyince çok güzel işler yapabiliyorlar... g;$i

  • Kesinlikle öyle tüfeği elinize ilk aldığınız andan itibaren. Malzeme ve işçilik kalitesi anlaşılıyor. Ama yinede yazının silinmesi iyi oldu : )