Evanix AR6 veya S10 Blizzard Bolt Lütfen yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İlker fiyatından dolayı iki silahın arasındaki farkın az, kalitenin fazla olduğunu belirtmeye çalışmışki, yarın biri çıkarda evanixleri Türkiyede 999 TL ye satarsa ne olacak :him:s

    Sn Mustafa Serdar evanixlerin 999 TL den satılması demek acaba... hani çok sürprizle karşılaşınca... yoksa combo fiyatı mı? olmaz ya... :him:s ;şrofls;.

    • Official Post

    Sn Mustafa Serdar evanixlerin 999 TL den satılması demek acaba... hani çok sürprizle karşılaşınca... yoksa combo fiyatı mı? olmaz ya... :him:s ;şrofls;.


    Ben öylesine yazdım, yani bu küresel kriz ortamında geçen yıl bana fiyat veren JSB firması bu yıl neredeyse yarı fiyatına satış başlatırsa ve bu kriz devam ederse daha çok düşmüş fiyatlar görülebileceğini tahmin ediyorum.

  • Hogo87'ye kesin katılıyorum.50-60 mt'den bırakın kola kutusunu pet şişe kapağını dürbün ayarınız tamamsa bütün pcp lerle her attığınızda vurursunuz.Pcp ler için başlangıç seviyesi kabul edilebilecek Benjamin Discovery ile ben bunu çok rahat yapıyorum.Hele yurtdışında av yapacaksanız av için gerekli mesafe zaten bundan fazla değil.Evanix'te alsanız Daystate'de alsanız işinizi görür.Av amaçlı kullanımda en önemli faktör tüfeğin ağırlığı ve ayakta atışlardaki tüfeğin dengesi olur.İmkanınız varsa almayı düşündüğünüz silahı mutlaka elinize alıp deneyin.Bu denge çok önemli.Bir de kim nederse desin hızdaki istikrar ve tetik kalitesi bu işin olmazsa olmazı.10 tane atsın sıkı atsın bence hiç geçerli değil.Bir süre sonra bir dolumda daha fazla atış yapmak istiyorsunuz..20 kalibre otomatik tüfeğim tek kurşun atarken çok teptiği için geçenlerde Baikal tek kırma aldım.7 gram tek kurşun atıyorum , pcp gibi tepme hiç yok ,havalı tüfekle avlayabileceğiniz hayvanlara atabilirsiniz.Hem hayvanında bir şansı olur böylece, isabet yerine güç arayanlara tavsiye ederim.
    Birde regülatör konusu açılmışken Ben Taylor ve mahdunları'nın sitesinde (BTAS) Air Arms S410'a uygulandığında 30 fpe yani 16 grain ile 920 fps hızda 60 atış vaad ediyor.Biraz bakındım ama kullanıcı yorumu bulamadım.Air Armsları pcp lerin Ford Mustang'i olarak kabul edersek bir de 30 fpe 60 atış müthiş bir şey olur sanırım.

    FİLİNTALAR GRUBU


  • Ben öylesine yazdım, yani bu küresel kriz ortamında geçen yıl bana fiyat veren JSB firması bu yıl neredeyse yarı fiyatına satış başlatırsa ve bu kriz devam ederse daha çok düşmüş fiyatlar görülebileceğini tahmin ediyorum.

    teşekkürler; saygılar.