ARTIK YETER İZMİRLİLER BURADA TOPLANIYORUZ

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yok arkadaşım hakaret değil cok sakin ya imse beğenipte gitmiyo ya ondan bahsediyorum:) atış için yer sorun olmaz bulusalımda gerekıyorsa 200 km yol gıderız sıkıntı yok. benımde 8 gun sonra tufegım kargoya verilmiş gene kandırılmadıysam pazartesi elimde ondan sonra buluşmları kaçırmayacağım hatta herkesi gerekiyorsa evinden alacağım:)




    herkezi evinden alıcağına söz verdi şahitsizniz beyler ;şrofls;.;şrofls;.;#taban^l

    Hw 97k

  • beyler madem öle bi gün kararlaştıralım buluşalım hep birlikte bir akşam çay kahve içelim hem tanışmış oluruz hem bir plan program yaparız olmazmı?

    Hw 97k

  • beyler madem öle bi gün kararlaştıralım buluşalım hep birlikte bir akşam çay kahve içelim hem tanışmış oluruz hem bir plan program yaparız olmazmı?


    arkadaşlar bence çarsamba günü aksam bi bulusalım ben o gun ızmırde olacagım. haftada 2 gun falan gelebiliyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı. gelebilecek arkadaslar ozele de mesaj atsın mahsuru yoksa ısım ve tel numarası yollasınlar ben herkesi tek tek arayarak organıze etme işini üstlenebilirim...


    ilginiz için şimdiden teşekkürler

  • Değerli Arkadaşlar;


    Toplantı konusu bu kadar ısınmışken hafta içi akşam buluşup bir çay içelim diyorsanız ben bostanlı güzel sanatlar parkı içindeki kafe yi öneriyorum hem hafta içi sakin oluyor hemde rahat bir ortamı var.


    Ben genelde atış için Yamanlar tarafına çıkıyorum veya Manisa yolu üzeri çiçekli piknik alanı.


    Görüşmek üzere

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE


  • katılıyorum çiçekli piknik alanına gelmeden çok güzel ormanlık alanlar var akarsu kenarı vs. bu arada daha sadece 1 kişi ozelden tel numarası gönderdi. çarşamba günü en azından bir çay içip tanışalım diyorum. daha önce söylediğim gibi herkesi arayıp organize olma işini üslenebilirim. salıya kadar gelmek isteyen arkadaşlardan tel. numaralarını özelden yazmalarını rica ediyorum.


    herkese iyi günler...

  • Arkadaşlar toplantı yalan oldu herhalde hadi bi gayret toplanalım

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE