ben bugün yine erken ayrılmak zorunda kalıp tadını alamadım, yarın 9.00-10.00 gibi Paintsign'a gitmeyi düşünüyorum.
kim gelir? kaçta gelir?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben bugün yine erken ayrılmak zorunda kalıp tadını alamadım, yarın 9.00-10.00 gibi Paintsign'a gitmeyi düşünüyorum.
kim gelir? kaçta gelir?
Ben gelirim!!!
Aynı saatlarde orada olurum sanırım.
yarın ben gelemem ![]()
ben de gelirim
Düğün varmış buralarda, nerde acep... Ben Kamber... ![]()
0900~0930 gibi PS'da olurum inşallah...
Osman abi de iyi hissedersem katılırım demişti...
Sevgiler,
Hayırdır Osman Abi hasta filan mı? ![]()
hakkaten Osman abi hasta mı?
Hayırdır Osman Abi hasta filan mı?
hakkaten Osman abi hasta mı?
Yok yahu, maşallah zımba gibi... Yarın pazar ya, ailevi işler olmazsa o saatlerde gelmeye çalışırmış... Yoksa bir problem yok...
Sevgiler,
Ankara Teamdan duyuru Dünyanın ilk ve son 7/24 buluşan hatta birbirinden kopamayan havalı silah grubuyuz
Slogan bu aynen devam
evet, bugün "tadını alamadımcı" 4 kiş vardık.
cmblc
eblemis
bulenth
ve ben biraz daha kurtlarımızı döktük.
[Resim Engellendi: http://img401.imageshack.us/img401/8273/pelletmakro028.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img12.imageshack.us/img12/1420/pelletmakro029.th.jpg]
Sizde günü doldurmuşsunuz.. Buluşma anlarınızda bizde Balık için hazırlık yapıyorduk.. Başka bir yere geçerken arkadaşların yanınada uğradık , birkaçı ilke görüşme imkanımız oldu.. Haftaya şöyle güzel bir organizasyonla hem balık tutabileceğimiz hemde atış yapabileceğimiz bir ortama gidelim ne dersiniz ?
Yakışır
Sizde günü doldurmuşsunuz.. Buluşma anlarınızda bizde Balık için hazırlık yapıyorduk.. Başka bir yere geçerken arkadaşların yanınada uğradık , birkaçı ilke görüşme imkanımız oldu.. Haftaya şöyle güzel bir organizasyonla hem balık tutabileceğimiz hemde atış yapabileceğimiz bir ortama gidelim ne dersiniz ?
Bence de yakışır... Siz ayarlayın, ben "uyaroğlu" olarak hazır kıta bekliyorum...
Sevgiler,
perşembe günü akşama doğru oradan geçeceğim. 3 g ile bağlanırım pc den şoför diğer arkadaş. kızılcahamam istikamet. şirketimiz bu sene oraya çağırdı.
oraya gelirken açarım konuyu ,
'' tuka buraya geldi ankaralılar nerdesiniz '' buluşması ![]()