16 kalibre tek kırmam geldi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Süpepozeyi babaya hediye ettikden sonra tüfeksiz kalmıştım Gecen hafta üzümlüden sipariş verdigim 16 kalibre 76 namlu tek kırma tüfegim bu gün teslim aldım görünüş olarakda çok güzel hafif bir silah inşaallah kullanış olarakda beni avda mahcup etmez. isteyen arkadaşlara sipariş verebiliriz [Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/091027/temp/i6kejae5.jpg] [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/091027/temp/c5m4qlve.jpg]

  • 1 sene önce av tüfeği aldım. 2. tüfek için tekrar satın alma belgesi işlemlerini baştan mı başlatmam gerek? Birde neden 16 ga. neden 76 namlu tercih ettiniz sorabilir miyim? Tek kırmalar ejektörlü yapılabiliyormu? Şok seçeneği var mı? Fiyatlar ne kadar? Hangi firma? Nasıl irtibata geçilebilir?


    7 soru ve 6 soru işareti var :)

  • 1 sene önce av tüfeği aldım. 2. tüfek için tekrar satın alma belgesi işlemlerini baştan mı başlatmam gerek? Birde neden 16 ga. neden 76 namlu tercih ettiniz sorabilir miyim? Tek kırmalar ejektörlü yapılabiliyormu? Şok seçeneği var mı? Fiyatlar ne kadar? Hangi firma? Nasıl irtibata geçilebilir?


    7 soru ve 6 soru işareti var :)

    merhaba ruhsatınız varsa 2 el tüfek alacaksanız gerek yok .sıfır almak isterseniz ruhsat hangi emniyet müdürlüge baglı ise oraya gidin 15 dakikada satın alma belgesi alabilirsiniz.benim sarsılmaz marka 12 kalibre 71 namlu (ideal bu model )süper pozemde var.bi zamanlar 16 kalibre 76 namlu bi tek kırmam vardı gözümün gördügü her şeyi vuruyordum bi şekilde kaybettim .şimdi bendeki poze ile avda tek kırmanın tadını alamadıgım için bu modeli yaptırdım daha deneme fırsatım olmadı ama umarım eski tüfegim gibi olmuştur.bu silahı ördek ve kaz avı için kullanmayı düşünüyorum baikal model tek kırmalar çok güzel üstelik enjektör de var çok da şık bi silah. 16 kalibrede şok a gerek yok bence,12 kalıbre olursa yaptırılabilir,baikal ın fiyatı 300 tl gibi satılıyor,ben konya üzümlüden bi arkadaşa yaptırdım üzümlüde bircok markasız ama kaliteli imalat yapan firmalar var isterseniz size yardımcı olabilirm. benim aldıgım teklinin bana maliyeti baikalın yarı fiyatından daha az imkanınız varsa dedigim gibi baikal tek kırma enjektörlü vede istediginiz kalibrede silahı hazır olarak adanadaki malum bayiden sipariş verebilirsiniz istersenizde aldıgım kişinin telefonunu özelden yazabilirim, istediginiz modelide siz seçer istediginiz gibi yaptırabilirsiniz. saygılarımla [Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/091028/temp/edd6jpkw.jpg] resimdeki baikal dır

  • Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.
    Zamanında rahmetli dayımın 16 numara çiftesiyle av yapardım.
    Özellikle yüksek uçanları kaçırmadığım bir tüfekti.Yanımda 12 numarayla avlanan arkadaşları illet ederdim. ;şrofls;.
    Rasgele,iyi avlar dilerim.

    AT 44 WX 10-LW BULL-PUP :love:


    Blow Tabanca 4.5 mm


    Üzümlü Kaplan 7+1 12 Cal Otomatik


    HER MODEL TÜFEĞE İSTEDİĞİNİZ MODELDE AHŞAP KUNDAK YAPILIR.


    [Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/33omgjo.jpg]


    Musa KARAOĞLAN

  • İlk defa böyle estetik bir tek kırma gördüm gerçekten göze çok hoş geliyor.Bende huğlu tek var çok yakıcı bir tüfek.Fakat bu kadar güzel dizayn edilmemiş.Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

    mod95 sas+optima red dot


    huğlu poze


    huğlu tek

  • Eski avcılar 16 kalibre için usta tüfeği 12 kalibre için acemi tüfeği derlerdi. şimdi namlu boyları gittikçe kısaldı şoklar genişledi hatalı atışlar yapılsa bile yakın kalkan avlar çantaya giriyor.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık