Desert Eagle

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar yakın dönemde Umarex desert eagle tabanca aldım üzerine çok güzel oturan bide reddot aldım başka bir modifiye öneriniz varmı bu işle ilgilenmek istiyorum.


    yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

    Hatsan AT-P2 m;s,S
    Magnum Research Desert Eagle ;#taban^l
    Daisy Powerline 5501
    Crosman 1077

  • güle güle kullanmanızı dilerim
    altına lamba yan tarafada red poınt takabılırsınız

    Evanix Blizzard
    Air arms s410 extra fac .22cal bolt action__NikkoStirling-(8.32x60)

  • teşekkür ederim yorumunuz için. Alırken yanında quick aim red / gereen dot almıştım elfeneride yakında tuning değilde modifiye açısından sormuştum hız arttırımı falan gibi

    Hatsan AT-P2 m;s,S
    Magnum Research Desert Eagle ;#taban^l
    Daisy Powerline 5501
    Crosman 1077

  • bende araştırmıştım co2 tabancalara hız arttırımı oluyormu dıyerekten oluyor fakat sağlıklı olmadını öğrendım negatıf yönü arka arkaya atışlarınızın arasında bıraz vakit olması gerek tüpte ani soğuma oluyormuş yani bence elinizdeki güç ile idare edin zaten hızınlada oynansa çok değişiklık olacağını sanmıyorum illede güç dıyorsanız alın bir adet pcp tüfek gerçek gücü görün bir daha co2 tabancayı elinize almazsınız

    Evanix Blizzard
    Air arms s410 extra fac .22cal bolt action__NikkoStirling-(8.32x60)

  • Merhaba Arkadaşlar;


    Bende Gamo px-107 almak için çıktığım yolda araştırma tavsiye ve zevklerim doğrultusunda Desert Eagle de karar kıldım. Silahı dün aldım ancak daha kutusundan bile çıkarmadım. Hafta sonu denemeyi düşünüyorum. Tek korkum çok eskiden sanki aklımda kalan CO2 tabancalar hakkındaki bazı bilgiler... Korku diyorum çünkü CO2 tüpün takılması esnasında çok dikkatli olmak gerekiyor diye hatırlıyorum. Aksi takdirde contayı yakma problemi ile karşı karşıya kalabileceğimi düşünüyorum. Siz tecrübeli arkadaşlarımın yorumu ne olur acaba gereksiz yeremi endişeleniyorum? Yorumlarınızı duymak isterim efendim... Şimdiden bilgilerini paylaşacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.

    Emre YANIK


    Hatsan Mod 55S Tüfek


    UMAREX Desert Eagle CO2


    Smith Wesson MP40 CO2


    Zoraki hp-01

  • Sayın venommy,


    Sizin 2009'da aldığınız Umarex Desert Eagle'dan ben de bir tane aldım. Forumda bu silahla ilgili bir yeni bir konu açarak bazı sorular sordum. Aşağıdaki linke tıklayıp bir bakabilir ve ilgilenebilirseniz çok sevinirim. Saygılar.


    Umarex Desert Eagle aldım ama....