AA S410 NAMLU TEMİZLİĞİ "ÖNEMLİ"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar AA alan arkadaşlar bir süre sonra namlu temizliği yapmak istediklerinde misina yada ip gibi metodları uygulamak istediklerinde muhtemelen benim gibi sorunla karşılaşacaklar.Harbi ile temizleme yapmak narin olan havalı silah namlularında pek aklıma yatmadığı için geçen yıl Napier'in namlu temizlik setini almıştım.AA kataloğunda da bu ürünün tavsiye edildiğini okuyunca namluyu bir temizleyeyim dedim.Fakat ucunda kement olan dışı naylon kaplı kabloyu susturuculu kısımdan aşağı salmak istediğimde yaklaşık 10 cm kadar sonra kablonun ilerlemediğini gördüm.Bunun sebebi namlu çapından daha geniş olan susturucu çapı nedeniyle gönderdiğimiz esnek misina , kablo , ip gibi şeylerin kademe farkı yüzünden ortalanamayıp namludan içeri girememesiydi.Neyseki dün gece aklıma temizleme ipini namluya kılavuz ile ortalayarak sokmak aklıma geldi.Bildiğimiz meyve suyu pipetlerinden bir tanesinin içine namluya sarkıtacağımız ipi sokup kolayca namlu pelet yükleme yuvasından çıkmasını sağladım.Hem pipet plastik olduğu için susturucuya yada namluya en ufak bir zarar verme riski yok.Dikkat edilmesi gereken tek konu pipetin tamamının içeri kaçmamasına dikkat etmek.Gerçi kaçsa bile silahı ters çevirirsek büyük ihtimal dışarı düşecektir.
    [Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/091128/temp/renqaul3.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/091128/temp/j6zc9eww.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/091128/temp/gsgzdr5l.jpg]

    FİLİNTALAR GRUBU

  • abi 60 lık misina mümkün deyil kopmaz öyle narin asılma ile,ben balıkçıyım daa ;kihhik, ben şimdi 4 lü set olarak kullanıyorum, sizin bu takım zahmetli gibi geldi bana :him:s ucunda sarı metal parça da var,gerçi pek bir zarar vereceğini düşünmüyorum,ama benim içim rahat namlunun için den bez ve naylon misina dan başka bir madde geçmiyor pellet haricinde :)


    saygılar

  • Hayır.Namlu ceketli ve bu ceketin içinde namludan sonraki yaklaşık 10 cm. dahili susturucu.Zaten misina , ip vs. ile temizlik yaparken sorun buradan çıkıyor.

    FİLİNTALAR GRUBU