AA S410 & BIPOD

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün Yatagun'dan Fx bipod bağlantı aparatı ve son kalan bipod'u aldım.Tüfeğe takmak ve sökmek çok kolay.Daha atış yapamadım ama çok hoşuma gitti.


    [Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/091204/temp/pvmklbxh.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/091204/temp/gx5f55vs.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/091204/temp/oavgrx8x.jpg]

    FİLİNTALAR GRUBU

  • hayırlı olsun, bende dün akşam aynı kombinasyonu denemiştim :) Mustafa abi daha önce biryerde yazmıştı FX bipod aparatı uyuyor diye, dün aklıma geldi denedim. ama açıkçası o güzel hava tüpüne sıkmak içimden gelmemişti, şöyle bir sıkıp bırakmıştım.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

    • Official Post

    Erdem aparatın içinde koruyucu bant var, ayrıca en önemli konulardan biri olan olası 200 bar üzerine çıkılması durumunda bu aparat tüpün balonlamasını engellemede ciddi önem taşır, Hatsan at44 lerde dikkat ederseniz namlu tutucuları tüpün ortasına taşıyıp 2 tane yaptı, Neden? :)


    Çok güzel olmuş Taylan bey, ben çamurlu havalarda vs... aracımın ön kaputuna bu bipodu kullanıyorum, yanal hareketlerininde olması kaputun eğimliliğini tolore edebiliyor.

  • Erdem aparatın içinde koruyucu bant var, ayrıca en önemli konulardan biri olan olası 200 bar üzerine çıkılması durumunda bu aparat tüpün balonlamasını engellemede ciddi önem taşır, Hatsan at44 lerde dikkat ederseniz namlu tutucuları tüpün ortasına taşıyıp 2 tane yaptı, Neden? :)


    malzemeden kaçmadıklarını gösterip silahı daha şık göstermek için :whistling:

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

    • Official Post

    Hayır, :) tüpün şişmesini önlemek için g;$i

  • Alıntı

    hayırlı olsun, bende dün akşam aynı kombinasyonu denemiştim Mustafa abi daha önce biryerde yazmıştı FX bipod aparatı uyuyor diye, dün aklıma geldi denedim. ama açıkçası o güzel hava tüpüne sıkmak içimden gelmemişti, şöyle bir sıkıp


    Aynen dediğiniz gibi kıyamama düşüncesi bende de oldu ama tüpü kesinlikle çizmeyeceğine kanaat getirince aldım.Bu kadar pratik ve işlevsel bipod uydurmak pek kolay değil çünkü.Ve de özellikle ıslak vs. havalarda kum torbası kullanmak pek kolay olmuyor.Bunla tüfeği hiç bir yere değsirmeden atış yapabilirim diye düşündüm.

    FİLİNTALAR GRUBU