hatsan optima 5.5 mm yayını değiştirip daha isabetli atışlar yapmak istiyorum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar merhabalar bende 1 sene önce aldığım hatsan üretimi olduğunu sandığım optima marka bir havalı tüfek var tüfek gerçekten çok güçlü ama güç ile beraber atış hassasiyetide malesef olumsuz yönde etkileniyor tüfeğin üzerinde dampa ayak ve taskonun 56E dürbünü var ama halen istediğim isabette atamıyorum.şöylebir düşüncem var piyasada satılan yaylardan yani benim tüfekteki yaydan daha yumuşak bir yay taksam darbeyi 100 de 30 gibi azaltsam sizce daha isabetli atışlar yapabilirmiyim.

  • O işi yapacağına daha ağır bir pellet kullanmayı dene önce...

    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...

    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

    ankarateam.png

    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Yayı değiştirmeden, orijinal yaydan bir kaç spir kesilerek güç düşürülebilir. Ama bence orijinal spir sayısında, spir kalınlığı daha az olan bir yayla değiştirmek daha iyi olur.
    Cem Abi; ağır pellet atmak tepmeyi azaltmıyo, sadce hızı düşürüyo.