Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Teşekkür ederim Nighthawk ,


    Silahı H&K sitesinde göremedim ama MKEK sitesinde var ,ama sitede fazla detay yok .İnternetten boyutlarına bir bakayım .Subcompact bir ölçüde ise düşünebilirim.Hatta belki bir Ankara seyahatimde MKEK 'de camekandan bile görebilirim. Birisi almaz ise tabii ;kihhik,

    FX Gladiator
    Diana Mod 48
    Daystate AirWolf MCT FAC 40 fpe, bazen 27fpe
    "Verba volante,Scripta manent"

  • Eliniz geniş ise problem olmaz. Benim gibi narin ince ellere sahipseniz, silah kalın gelebilir. Ama kesinlikle Makine 'dir, tipi güzel değildir ama önemli olan işlevi değil midir ;kihhik,


    Bence bu silah tabancalar içinde isviçre saati deyimini hak edecek bir silah. Yalnız ardarda yapılan atışlarda gaz sistemi nedeniyle ısınması, çok özenli ve titiz temizlik gerektirmesi (silah temizlemeyi sevmiyorsanız bu silahtan uzak durmak lazım) kabze ergonomisi biraz sıkıntı. Ama sabit namlulu compact boyutta tam boy işlevi gören bir çek sık silahı. Kabzedeki kurma sistemi nedeniyle namluda mermiyle taşımak da son derece güvenli ayrıca ahşap kabze ile hiç de tipsiz değil.


    [Resim Engellendi: http://www.major-malfunction.com/p7m8%20copy.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.major-malfunction.com/p7m8%20a1%20copy.jpg]


    Alıp da beğenmezsen benim USP Compact ile takas ederiz ;tacli#

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • glock tabanca heleki g26 alacagim en son tabancalardan biri olur. glock26, g27-33ile birlikte govde catlamasina en cok maruz kalan glock modelleridir. kisisel olarak polimer govdeli silah yerine yine hafiflik avantaji olan aliminyum govde daha mantikli. yerli yapim bir cok kaliteli silah var artik ama illa yabanci marka ve kompakt bir sey isteniyorsa cz rami iyi secim olur.