Green laser poınter ile atış yapmakta ayrı zevk. hele akşam vakti

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • airgunturk.com/attachment/4324/


    Bugünkü isabetlilik testinde green laser poınterin neredeyse sıfır hatalı olduğunu tespit ettim. 60 metreden kola tenekesine belden atışta 10 adet pelletin tamamı isabet kaydetmiştir.



    avantajları ; hareketli hedeflerde başarılı, nişan almaya gerek olmaması ayrı bir zevk. hava bulutlu olduğu zaman bile yeşil ışık ip gibi görünüyor. hafif. hedefte ışığın büyümesinin çok fazla bir önemi yok. isabetlilik yönünden tartışılmaz.
    dezavantajları ; parlak hedeflerde yansıma yapıyor, suda görünmüyor, 50 metreye sıfırlandığında üzeri atışlarda pelletin düşme payını hesap ederek hedefin üzerini nişan aldığınızda sağlıksız oluyor, güneşte 30 metreden sonra görünmüyor.,

    Fakat sonuçta bu işi hobi edinenler için zevkinize zevk katacak bir alet. hele gece harika oluyor. tactical feneride devreye koydunuzmu hedef arıyorsunuz

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Birde bugün başıma gelen olay ise ,tam pompayla hava basmaya başladım kara duman çıkararak :) derken ufak bir çıtlama sesi hava fısssss diye gitti. ( pompanın hava girişi orınglerinden biri yarıldı . eyvah dedim bugünüm rezil oldu . Pompa FX değildi.
    Sonradan bir anda gözüm fx gladın kurma koluna ilişti. layn dedim bu orıng buna denk gelirmi diye çıkardım pompa aparatına taktım kitap gibi oturdu :thumbup:
    Bu ayrıntıyı düşünen fx mühendisine hayır dualar ettim beni yolda komadı ;d;

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • saın tuka gladın üzerindeki laseri nereden ve kaça aldınız.bende almayı düşünüyorumda .benide bilgilendirirseniz sevinirim.iyi akşamlar
    ^^