stoger x 20 combo ahşap kundak bilği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba daha önceden diana modelini hatırlamadıgım bir tüfegim vardı uzun yıllar önce onu elden çıkarmıştım üç beş aydır sitenizde silah ları inceliyorum gamo cfx royal alacaktım ama bayi arkadaşım bu silahı yani stogeri tavsiye etti orjinal dürbünüyle beraber aldım dürbün oldukca güzel ilk bir kaç ay silahı pek deneyemedim birde üzerinde madein china yazdıgını görünce satmayı bile düşündüm fakat buhafta sonu biraz kullandım oldukca memenunkaldım 80 mt mesafeden şişe kırabiliyor havaşartları müsait degildi daha uzaga denemedim gurupman yapmadım benim derdim busilahı kullanan arkadaşlardan silahın karakteristik özellikleryle ilğili bilği albilirmiyim diye derdimi yazdım busilahın limitleri nedir busilahtan ne beklemeliyim nebeklememmeliyim beni aydınlatırlarsa sevinirim imla hatalarımdan dolayı özürdilerim pc ye cok gec alışan eski kafa insanlardanım zor yazdım bunları bütün doslara selam cevaplarınızı bekliyorum çağatay serim.

  • stoeger x20 yi bende bi kaç ay önce aldım ancak iyice inceleme fırsatım oldu. orjinal dürbünü kesinlikle tatmin edici seviyede milldot lu olsaymış tadından yenmezmiş ama neyse ;şrofls;. ;şrofls;. . 100m grupmanı oldukça iyi ancak o mesafede rüzgardan oldukça etkilenio (iyi hesap yapmak lazım ;,;- ) Tüfek oldukça güçlü o yüzden uzun mesafelerde 10 grain pellet kullanmakta fayda var. Diana high power kullanırsan iyi olur. Şimdilik bu kadar güle güle kullan ;tufey# ;tufey#

  • Arkadaşım bilği için teşekkür ederim 100 mt den şişe kırma calışması yaptınızmı yaptıysanız başarı oranı nedir.

  • Fiyatına göre alınabilecek en güzel silahlardan biri hatta teki diyebilirim. Forumda da bir çok arkadaş kullanmış, kullanmakta ve kötü bir şey duymadım şu ana kadar. Hatta ben de sentetik kundaklısını almayı düşünüyorum, namlu kırma ve 4,5 mm bir tüfekte bulunsun diye.

  • Bursa team yazmışsınız kardeşim orada yaşıyor bende çok sık iş için geliyorum bazı organizasyonlarınız olursa katılmak isteriz silaha gelince elden cıkarma istegimi yeniden düşüneyimmi bu silah beni tatmin edermi saol bilğilerin için

  • arkadaşım ilğin için saol biraz içim rahatladı çin malı yzısı beni üzmüştü bir az kullanayım daha sonra farklı birşey bakarız yıllar sonra bu hobime yeniden kavuştum ateşli silah artık kullanmıyorum sadece balıkcılık ve havalı silahlar hepinize iyi ve saglıklı günler.

  • bence fiyat / kalite oranı oldukça iyi bi tüfek bende sentetik dipçiklisini kullanıyorum gayette memnunum 50mt şişe denedim ancak 100mt deneyemedim şansızlığıma hep rüzgarlı günler denk geldi ve 100mt lik rahat atış alanı bulamadım. Kesinlikle satmamanı tavsiye ederim. Organiazyon konusuna gelince şu sıralar takım oalrak biraz sıkıntımız var o konuda ;şrofls;. ama aşıcas inşallah. Geldiğinizde buradan mesaj atın küçük çaplıda olsa bişeyler yapmaya çalışırız.

  • Rica ederim, yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Çin malı yazısına takılmaya hiç gerek yok, yolda Mercedes'i kaldırıp altına baksanız Made In China görecek bir duruma geldik. :) Tüfeğiniz hakkında en bilgilendirici açıklamayı da sideprensi07 yapmış zaten. :)

  • cam siseleri hedef olarak kullanirken altlarina cop poseti serersek kirilan parcalarini(bu tur kirik parcalar hayvanlara zarar verebiliyor ve orman yanginlarina sebep olabiliyor) toplama zahmetinden kurtuluruz. vakit kaybini onler yagni.

  • İlğinize teşekkürler benpalet tahtalarından kendim çakarak bir hedef tahtası yaptım kendi fikrimdi baya kullanışlı oldu hem sacmalar cevreye dagılmıyor hemde raftan kırılan şişeler sandıgın içine dökülüyor ben resim leri pc yükleyemiyorum kızıma resmini çektirip siteye koyarım şöyle düşünün tahtadan köy çeşmesi gibi birşey rafı var kırılan şişe hazneye düşüyor ve ordanda cam atık kutusuna herkezide böyle bir alet yapmaya davet ediyorum

  • ben de bu silahın sentet,k olanı kullanıyorum.şimdilik 25 metreden atıyorum isabetlilik süper 5 cm karelik taşları un ufak ediyo ;şrofls;.

    Metin ÇAKIRLAR
    zoraki hp-01 light


    £tabanxalı$ +;tuftabV#s;,sm;s,S;tufey#;kovboys;

  • Ben kendimi bu hobiler konusunda cılgın hissediyordum bütün cevrem ne bu balıkdoga tüfek der durur ama bu sitededki arkadaşlar beni cok geçm,şler ne mutlu kötü alışkanlıklar yerine doga ve sportif faliyetler kendimi daha mutlu hissediyorum bide bu biliğsayarı kullana bilsem

  • Mrhaba baktım tekirdag yazıyor çanakkalede yaşıyorum ama corluda iş yerimizvar haftanın üç günü çorludayım tekirdag hergün gelip gectiğimyer cok beyeniyorum memleketinizi. şu anda çorludaki fabrikadayım.

  • abicim ben bigadayım atta şuan çanakkale deyim ozelden telimi yazarım bir ara buluşup bi organizasyonyaparız.Eğer dürbün ayarında da anlıyosan benim silaha bi ayar çekersin ;şrofls;.

    Metin ÇAKIRLAR
    zoraki hp-01 light


    £tabanxalı$ +;tuftabV#s;,sm;s,S;tufey#;kovboys;