28 ŞUBAT Reşadiye dayan yıkılma geliyoruz buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • güzel buluşma olmuş her zamanki gibi tebrikler :)

    Evet ,sözleşmiş gibi neredeyse herkesde AA 410 Xtra FAC vardı ;hirr;


    Mustafa Bey, mesajım size... Solak kundak/ceviz thumbhole .....Böyle buluşmalarda mahzun kalmayalım ;kihhik,


    Bu arada bayağı sessiz bir tüfekmiş onu da gördüm


    taner bey solak kundak getirilecek olsa ilk alacaklardan biriyim keşke gelsede alsam ;tacli#

    Air Arms S410 SL XTRA Ambi Deluxe .22 40FT/LBS & Gamo 4-16x50 MD
    Benjamin Marauder Pistol .22 & Nikko Stirling NRD25 Red Dot

  • Solak olmak ne zor iş :>

    FİLİNTALAR GRUBU
    Biz Türkler mümkünü ihmal eder imkansızı başarırız.
    ‘‘Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim.’’
    «Her kim atıcılığı öğre­nir de sonra terk ederse bizden değildir.»

  • tekrar hoşgeldin. ilk hw97kmı alırkende ilk PCPmi alırkende sana baya bir PM atmıştım. hw100ü almadan öncede senin "hw100 s410" karşılaştırması veya değerlendirilmesi gibi bir yazını okuyup karar vermiştim. Ankara'da pcp yoktu o zamanlar ;şrofls;.
    şaka gibi hakikaten g;$i

    Önceki AirArmsların mekanizması, kurma kolu çok rahatsız etmişti beni. Atış yaparken pozisyonumu bozmadan kurabildiğim için hw-100 benim tercihlerim doğrultusunda en üst sıraya oturmuştu. Kimileri önemsemeyebilir ama benim için çok önemli bir konuydu bu. Yeni 410larda hw-100deki sistemi kullanmışlar, çok hoşuma gitti. Gözümü dürbünden ayırmadan silahı rahatça kurabiliyorum. Bülent Bey'in thumbhole kundaklı tüfeğiyle bol bol atış yaptım sağolsun. hw-100'e göre daha fazla namlu enerjisi olduğu için rüzgarlı havalarda atış hassasiyetini daha iyi koruyabiliyor uzak mesafelerde. Regülatör eksiğini fazlasıyla kapatan bir nokta bu. Air arms'ın kendi peletleriyle son derece isabetli olduğu için hangi peleti alayım derdi de yok ki bu da silah alırken bakılması gereken en önemli noktalardan kanımca. İşçilik ve görsellik konusunda da ilerleme var gibi. Evriminin en kritik noktalarından bazılarını dönmüş gibi air arms.


    Ama madalyonun diğer tarafından da bakmak lazım. Hw-100 kundağı bence çok daha ergonomik. Ama silahın kendi ağırlığından ötürü ancak bipod destekli ya da otururarak FT pozisyonunda çok iyi sonuçlar veriyor. Özellikle FT atarken mükemmel bir dengesi var. Hedef atışı yapıyorsanız büyük avantajı var. Regülatörü var, işçiliği üstün. Ama bunlar içimizden kaç kişi için önemli diye de sormalı tabi. Haticeye değil neticeye bakmak lazım ama ben yine de haticeye dikkat ederim :)


    ...desem de ciddiye almayın :) Air Arms yeni kurma koluyla yedi bitirdi beni. Weihrauch neden 410 gibi modellerle rekabet edebilecek yeni bir PCP daha çıkarmıyor merak ediyorum. Yaylılardaki prestijini de Air Arms Pro Sport modeli karşısında koruması zor.

  • Sertaç bir ara uğradın tekrar gelmeyecek heralde dedirttin. Eskisi gibi güzel yazılarını bekliyoruz :) Artık sen de pcp'leniceksin herhalde.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776