WALTHER CP99 Resim ve pellet sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Walther CP 99 u aldiktan sonra bir kac tip pellet denemek icin aldim. Bunlar sirasi ile Gamo Rocket Gamo Expander Gamo Promagnum Gamo Raptor Su ana kadar deneme sansim olmadi ama biraz once resimleri cekerken bir sey dikkatimi cekti. Tup disarida iken tetik celikdiginde mekanizma calisiyor ve sarjor silah icinde donmeye devam ediyor bir an tetik zorlandi ve sarjoru disariya aldim ve fark ettim ki Rocketler normal pelletlerden daha uzun ve bunun sonucunda on tarafta namlu giris agzinin baskisi arka tarafta ise hava kanalinin baskisi ile pellet etekleri deforme oluyor. Gaz cikis kanalinin etrafini bir kibrit ile temizledigimde az da olsa bir miktar kursun artigi da cikti. Velhasil kelam Rocketler Walther/Umarex ler icin uygun olmadigi kanaatine vardim. Baska deneyen oldumu bilmiyorum en azinda Walther/Umarex CO2 kullananlar bir baksa iyi olur


    Silah Umarex tarafindan Walther icin uretilmis. Umarex CPSport tan farki metal aksami biraz daha fazla olmasi. Bundan dolayi 230 gr. kadar daha agir. 5 metrede (dukkanin icinde araba vardi o yuzden boyuna degil enine kullanamak zorunda kaldik)yaptigimiz atislarda grupman ban ragmen bayagi iyiydi miyop astigmat oldugum icin :) . Dik duran bir sigarayi paramparca ettik.


    Bu arada sirf denemek icin bir tane tupu takili vaziyette tutuyorum ne kadar zaman sonra bosalacak diye merak ediyorum.


    Simdilik bu kadar. Hafta sonu eger gidebilirsem poligonda bir kac deneme atisi yapacagim. Hatta vaktim olursa yarin Ankara ya gectigimde de ugrayabilirim. Sonuclari burdan tekrar yazarim.




    Resimler icin kusura bakmayin gecenin bir vakti otel odasinda ancak bu kadar oluyor.



    Bu resimde kapak acik bagirsaklar disari cikmis vaziyette


    airgunturk.com/attachment/1077/


    Silah iki adet el destegi ile bereber geliyor Small ve Medium ben orta boy olani kullaniyorum elime daha rahat oturuyor.


    airgunturk.com/attachment/1080/


    Burda ise kapak hala acik SA moda alinmak uzere kurulmus vaziyette bu sekilde durmadigi icin ufak bir hile yaptim ve pellet yuvalarindan birini arkaya s1k1stirdim (Ingilizce klavye malum RTUK)


    airgunturk.com/attachment/1078/


    Bunlarda deforme olmus pellet etekleri Net gozuksun diye contarst hue vb. bilumum ayarlar ile oynadim


    airgunturk.com/attachment/1079/

    • Official Post

    Çok güzel bir paylaşım olmuş Burak bey,


    Teşekkürler. :)

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • Jet markai peletleri de ben önermem. Ucuz diye aldım yarısı dandik çıktı silahın döngüsünü engelliyor falan. Jet markası çok istikrarsız. Bir kutu mükemmel çıktı bir haftada boşalttım kutuyu son aldığımsa %50 sakat. Uzun zamandır kutusunda duruyor benim walther. bir açıp temizleyeyim sonra arka bahçede atış keyfi:D