Crosman Nightstalker CO2'ye modifiye olarak neler yapılabilir?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Crosman Nightstalker CO2'ye modifiye olarak neler yapılabilir? Nasıl güçlendirilebilir? Fps değeri artırılabilir mi? Pcp'ye çevrilebilir mi? Namlu uzatılabilir mi? Daha büyük bir hava tankı veya CO2 tankı takılabilir mi? Bunlar yapıldığında ne gibi sonuçlar alınır? Bu konuda düşüncelerinizi ve söylediklerimden daha farklı düşüncelerinizi alabilir miyim?

  • arkadaşım kesinlikle tüfeğin orjinalini bozma. Tüfeğin güzel hayırlı olsun derim.

  • bende vardı sattım. modifiye işine gelince . kesinlikle pcp modunda kullanılmaz. basınç olarak dayanmaz kaza çıkarırsın. ama paıntbal tüpleri var onlar eklenebilir. onada gerek yok çünkü kendi tüpüyle 300 atış yapıyor. yaptırabilirsen içindeki plastik malzemeleri metalden yaptır.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • co2 tüp bulmak çok zor ve pahalı. bunun yerine co2 yangın tüpü taksam 1kg'lık nasıl olur. orjinal tüpünde kaç bar co2 var bilen var mı?

  • 1 kg lik tüp biraz fazla olmaz mı? 12 veya 20 oz luk paintball için tüpler var onlardan alıp takabilirsiniz. Fakat pek öyle ucuz şeyler değiller. Ben 80 tl den aşağıya bulamadım. Bende de 1077 var 12gr lık tüp kullanıyor ama o tüplerlede hiç zevk vermiyor.


    Bu arada o tüplerin basıncı 60 bar civarındadır.

  • Nette okuduğum kadarıyla, tetik mekanizmasındaki şarjör itici parça revize edilerek, tüfek seri atış yapar hale getirilebiliyormuş. Google da arayınca bununla ilgili bir çok bağlantı bulunabiliyor.

  • abir arkadaşım paintball tüp takacak. 8'lik diyor tüpün ebatına. bir de paintball girişi yapacak. tüp vanalı olacak. bir sorun çıkarır mı?

  • yapan yapıyor. internette ararsanız birçok örnek var.