Walther'in servisi berbat.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Walther CP99 model tabancam namlu ucundaki plastik parçanın düşmesi sonucu keyfekeder Walther'in servisine gönderilmiş olup tam 3 ay geçmesine rağmen halen "dandik" bir parçayı temin edip takamadılar. Tabanca serviste öylece yatıyor, bir ara tabancayı serviste bulamadılar filan tam rezalet X( tabanca ne zaman ve nasıl gelecek çok merak ediyorum. Her arayışta parça bekliyoruz filan fişmekan.


    Ben görevimi yapayım sizlerle paylaşayım, olurya belki birileri okurlar.

  • Eğer elinizde Garantiye gönderdiğinize dair bir belge varsa o belgeyle notere giderek işinizi halledebilirsiniz.13 tl gibi bir masrafı oluyor sanırım ama direk yenisini yollarlar. arkadaşım bu şekilde yeni bilgisayar almıştı.

    Hatsan AT44-10 LW .22 cal

    Zoraki ultra .177 cal

  • Faturasına baktım 27.09.2008. Ankara'da aldığım av mağazası aracılığıyla servisine gönderdim, ama garanti süresini bilemiyorum büyük ihtimal dolmuştur :( yarın hemen öğreneyim. Av mağazasında çalışanlar malesef hep böyle gecikmeler olduğunu söylüyorlar defalarca servisi aradılar bende inat ettim bekliyorum. Yazık aslında çok çok kaliteli bir tabanca, gerçeğinini aynısı ama servisi çok amatörmüş X(

  • güle güle kullan , gözün aydın :thumbup:

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png