60-70bara kadar atis yapin tufegin kundagini sokun ve baro metre vidasini gevsetin biz bir kaz defa o sekilde tupu bosaltmistik ve bir problem yasamadik tabi daha iyi yontomlerde mevcut olablir
akşemseddin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayirli olsun guzel kundak
-
ben at44 te eski 25lerle çok güzel atışlar vce gayet güzel zaman geçirdim optik olmadığı için grupman yapamadım ama 100metreden gezve arpacıkla balonu vuruyordum inşaallah devamı saglıklısı gelir
-
misis antik kenti, yılanlı kalesi ve ören yerleri nasıl bir tarih yatıyor orada akıllara zarar bence internetten açıp bakmak değil gezip görmek gereken sayılı yerlerden doğru söz budur bence
-
evet abi ben at44 te kullanıyorum ve gayet isabetli
-
işlem tamam bende yükledim
-
yani ağırlık yada rüzgar gibi dış etkenlerden başka bir fark düşük ihtimal mi demek istiyorsunuz. Sonuçta bütün silahlarda aynı koşullarda benzer gruplar mı elde ederiz ?
ben aynı marka model iki silahta farklı sonuç elde edildmesinin bile muhtemel olduğunu duymuştum. (mustafa serdar ağabey söylemişti)
buda mümkün abi tabiki sonucta hatsan lw ile aa lw arasında dağlar kadar fark var
-
Görünen o ki iki pellet arasında sadece ağırlık farkından dolayı düşmeler var 50 m de bu kadar düşme farkı varsa 100 m düşüş daha fazla olmazmı ?
düşme de sorun olur ama bu sorun bir iki klikle cözülür diye düşünüyorum ama tabi dediğiniz gibi 50metrede 2grainlik farkla bu düşme 50 ve katlarında dahada çok artacaktır
-
inşaallah yakın zamanda bende denemeler yapacağım
-
güzel çalışma olmuş tebrikler
-
Mesafe açıldıkça performanslar değişir hangisinin iyi olduğu daha kolay bir şekilde ortaya çıkar demek istediler sanırım
ben 50metre ile 100 metrede çok çok fazla bir fark olacagını zannetmiyorum
-
bu mesafede belli olmaz diye düşünüyorum. daha iyi cevaplar ilerleyen saatlerde gelir.

nasıl yani bu mesafeden belli olmaz ben tam anlamadım
-
Steyr'lerin her modelinde regülatör var
tesekkürler -
regulatör varmı?
-
namlu serbest (free floating) olduğu içinmi okadar etli yoksa farklı bir sebep söz konusumudur
-
hayirli olsun cok guzel bir tufek
-
Gerçekten var mı böyle birşey?? Dalga olsun yada küçük düşürmek için sormuyorum ciddiyim
+1000
-
ile uğraşmam sizi cezbeden fiyatı.ben uzun mesafede bir çok kez inceyi denedim ve Hornet -1 gibi değil kötüdür demiyorum.fiyatına göre istikrarı iyi katılıyorum.ama benim amacıma hizmet etmiyor benim amacın her yaptığım group ta en iyisini yapmak istemem...ince ile ancak alem atışı şişe kırma av yapılabilir ama süper grouplar yapmak için olumlu değil....ve kısa zamanda güzel deneyler yaparak farkları paylaşalım burdan yazışarak değil atışlar yaparak daha güzel paylaşımlar çıkarabilirik...
bu daha mantıklı
-
acemi nicli abi 30 ve 23 grain atıyor uzun mesafelere at 44 le videoda var
-
hatsan regülatör olayını kolay oturtamaz bence regülatör olayı göründüğü kadar basit değil hele bu sistemi hatsan çalışma koşullarında yapmak çok daha zor olur buda gayet doğal