yigitozbek adlı kullanıcının mesajları

    Adanalı hobidaşlarım. 4günlüğüne istanbuldan adanaya geldim. Buluşma toplantı vs olursa buradaki havalı silahlara gönül vermiş arkadaşlarımla tanışmak isterim. Herkese iyi günler.

    Her tüfeğin bir kalibresi vardır stoeger bi mod125 kadar güçlü değildir ama en isabetli yaylılardan biridir. Hem isabet olsun hemde güç kaybını en aza indirmek için 4.5 kullanıyolar genelde bu tüfekle ve 110mt den soda şişelerini çok rahat parçalarsınız. Tüfeğin titreşimi çok azdır bu yüzden dürbünü bozulmaz ama yinede dampa ayak şart dürbüne. Çünkü sıfırladınmı bikere 1yış bidaha sıfırlama derdi ile uğraşmazsın.

    Stoeger x20 5.5cal çok ağır kaçar bu tüfekle 4.5çok verimli kullanılır ve bu tüfeği çok uzun zamandır kullanıp herşeyini çözmüş hobidaşlarda 4.5 öneriyor. Benim her iki cal. kullanma şansım oldu bi kaç atış olsada. 4.5e hayran kaldım heleki suppressor çok iyi bi tercih. Yinede bekle stoegerin duayen isimleri birazdan yorum yapar 4.5 kullanman konusunda.

    Bikaç hafta önce kral magnum 5.5 bi tüfek aldım kuzenime hediye olarak. Onlara uğradım bugün geniş bahçeleri ve atış yapmak için uygun bi bahçeleri var. Tüfekte dürbün yoktu. İnce mehmet pakedinde son kalan sivri uçlu pelleti tüfeğe koyup kurdum. 25-24M ye ince mehmetin biten pakedini koydum. Destek ve dürbün olmadan tek bi atış yaparak hakladım namussuzu :))
    İkiye katlanmış bi 5tlden daha küçük: http://t1306.hizliresim.com/1b/b/p06vz.jpg

    Öyle bi bütçe ayırdıysan ve scuba tüpü kullanma şansım var dersen sumatra 500 tek geçerim daha güçlü daha tatmin olacağın bi tüfek bulamazsın. Scuba tüpünü devre dışı bırakırsak 3 tane tüfek önerim olur. 1- evanix ar6 2- benjamin discovery 3- gamo dynamax

    Merhaba arkadaşlar.
    Öncelikle belirtmek isterimki daha önce pcp tüfeğe sahip olmadım ama hw100 at44 bt65 gibi bikaç tüfekle atış yapma grupman yapma şansım oldu. Bu yaz ve önümüzdeki yıllar kullanabilmek için sumatra 500 5.5 veya 6.35 almaya karar verdim. Belirtmek isterimki şehir içinde yaylılarımı kullanıcam sadece geniş ve boş arazilerde bu tüfeği kullanıcam şehir dışı gezilerde falan. 500cc 250bar hava tüpünü pompayla doldurabilirmiyim veya nasıl daha uygun olur bi scuba tüpü edinmelimiyim. Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar biraz yorum yapabilirmi. 5.5cal 6.35cal ? Hangisi sizce bana tüfeğin gücü nedeniyle 6.35 çok uygun gibi geldi.