tekkeli1907 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar Forumda daha önce konusu açılmamış yepyeni bir Pcp Markası yeni farkettim. Bilgisi olanlar var mı ? Fiyatı bu özelliklere göre çok uygun. Videolarına rastlamadım. Kağıt üzerindeki özellikler gibi iyiyse ses getirmesi lazım. Bullpup lar çok hafif bu arada.

Aselkon PCP MX7

Aselkon PCP MX7

Aselkon PCP MX7

Konu baya eski fakat tüfeği aratanlar olacaktır ben kendi izlenimlerimi yazmak istedim. ATOS arkadaşımızın yaşadığı şanssızlıklara üzgünüm. Hatsan Flash W QE kullanıcısı olarak söylediklerine kesinlikle katılmadığımı belirtmek istiyorum. Ben kendisinden çok memnunum. Öncelikle 165 cc 2 dk da doluyor. Ilk iki şarjör 24 pelleti yeterli güçte atıyor. 3 şarjör de jsb 15.89 ile 700 fps atti. 24 atış benim icin yeterli. Avrupa da bu tüfekle bir çok av videosu var demekki gücü yetersiz değil. Youtube de 1 tane bile olumsuz videoya rastlamadım herkes memnun ve öneriyor. Tasıma kolaylığı hafifligi yanında isabeti cok tatmin edici. Ahşap olan dürbünle gayet yakışıklı da bir tüfek. Gayet memnunum. Yaylada ormanda gezerken hafifliği sayesinde çok güzel taşıyabiliyorsunuz. Illa bir yere bağlı kalıp atışları ordan yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum

400 mü ? 400 klik yapsam ortada dürbün kalmaz benimkinde :) evet iki kez saydım 240 çıktı bende. klik saymadan önce aynada baktığımda iki article arasında 5-6 mm fark vardı. Şimde 120 de bırakınca ikisi %99 uygunlukta üst üste geliyor. 400 olamaz benimkinde imkansız. ama çok tuhaf bır durum optima dürbünlerin eski yeni üretimle ilgili diyelim ki öyle bir fark var ama genede saçma geliyor gerçekten :) Başka optima kullananlarda yazarsa daha iyi anlarız.

Arkadaşlar herkes kendi dürbününün taretinin bildiği klik sayısını yazsa; yaygın olarak kullanılan dürbünlerin klik sayılarıda belli olur, taretlerin klik sayısını saymakla da uğraşmayız. Böyle bir konu bulamadım, Herkesin işine yarar arkadaşlar. :thumbup:

Optima 3-9*32 yi ben 240 saydım (R-L Ayarı yandaki )

bir zamanlar baya araştırmıştım kullanan sayısı az ama kulanan ıkı kısıye ulaşmıştım bırı bu forumdandı. Bu tüfek gerçekte harika ve çok kaliteli bir tüfek tam alıcaktım gelen yorumlar üzerine vazgeçtim ki sende düşünürsen buna dikkat et eksisi şu;
    co2 tüplü tabanca kullananlar bilir tüp tam doluda olsa takınca kullanmasanda 1-2 günde boşalır . bunun tüpü 400 atış yapıyor kabul ama 35 lira civarı 88 gr lık tüpler 1-2 lira değil ki.. takınca bır gunde bıtirmek olmaz her seferınde 30-35 tl. taktığın tüp kullanmasanda 2-3 günde gidiyor 1 haftada tamamen boşalıyormuş.. hal böyle olunca silahı her kullanmak ıstediğinde 35 lira verebılıyorsan kesınlıkle al. çözümü var mı vardır. silahı almadan önce şehrindeki sanayicelere git örnek 88 grlık tüp götür aynı ebat va aynı ağızda sana doldurabilir tüp yapabılirlerse yapsınlar sonra tüfeği al sonra beleşe tüp deme keyfine.. pompa ile onu doldurman 5 dk sürmez 400 atış bedava..

Çok hoş olmuş yasin beyın moderatörü ve adaptörü hayırlısıyla kullanmak nasip olsun :) bende şu an optıma 3-9x32 takıyorum zorakıde.nıkula 2-6x28 ı dusunmuştum bende ama göze uzak kalır dıye optımayı taktım kısa bır durbun oldugu ıcın nıkula. Nasıl memnun musun nıkula 2-6x28E den zorakıde kullanım açısından ? ve zorakının kutusunu guzel değerlendırmışsın tebrıkler :)