Erhan Ay adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşim biz bir federesyon veya cumhuriyet veya kanun&kural koyucu degiliz.biz kendi imkanlarimizla uluslararası kurallara uygun ft müsabakalari düzenlemeye çalisan bir arkadas grubuyuz sadece.çilesini cefasini cektigimiz bu iş için kimseden bir destek beklemiyoruz.(köstekde).forumdaki hobidaslardanda katilmak isteyen olursa diye davet ediyoruz.katilmak isteyene kapimiz acik istemeyende kendisi bilir,teklif var ısrar yok.madem biz %1 i olusturuyoruz kalan %99
    olarak sizlerde avrupada bahsedilen 36 fpe eye dayanikli hedefler getirip bir org.yapin elinizi tutan yok.bizede bir gorev düşerse seve seve yapariz kaygisiz olun.



    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Konuyu basından beri takip ediyorum kamera şakası gibi bir durum var.bende maddeler halinde tekrar bir izahat yapma ihtiyaci duydum
    1-havali silah genel bir terimdir.tüm havali silahlari ayni amac icin kullanmak mumkun olmadigi icin degisik kalibrelerde ve degisik guclerde uretilmistir.
    2-ft sporuda 12 fpe guc sinirlamasi kurali olan bir oyundur.imkani olan katilir olmayana yardimci olmaya hepimiz gonulluyuz.
    3- ben bir top alayim onla hem basket,hem futbol,hem voleybol,hem tenis oynayayim diye bir şekil yoktur olamazda zaten.
    4-sumatra,evanix vs gibi yüksek güçteki tüfeklerin kullanılabildigi bir yarismada muhalif arkadaslar düzenlesin bizde gelip hem izleyelim hemde nasıl oldugunu ögrenelim.
    5-bazi arkadaslarin yorumlarini okuyunca yarışma kurallarını bile okumadığı açıkca belli oluyor(yarismacilar katki payi ödesin gibi)bu kadar elestiriyi yapan insanin yarisma kurallarini bile okumamasi da ayri bir ironi.
    6- zaten kimsenin havalı silahı olan herkes yarismaya katilacak diye bir zorlamasi yoktur.geleninde gelmeyeninde başımızın üzerinde yeri var.



    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Bu kararin alinmasi bahsi geçen disiplinler açisindan oldukça sevindirici.özellikle kendi takim isimlerini degistirerek Ftbrturk ismini ve forumunu tum takimlarin katilimiyla kurulacak ust kurula devretmeyi kabul eden İzmir ekibine tesekkur ederim.takimimdan yetki alabilirsem şahsım olarakta bir fiil kurulun herhangi bir bölümünde üstüme düşen bir vazife olursa yapmaya hazir oldugumu bilmenizi isterim.Bu vesileyle ufak tefek dargınlıkların sona ermesi ve hobidaslarin kaynasmasida gerceklesir umarim.İstanbul ekiplerininde katılımlarını bekliyoruz.

    hawke düşünürseniz forumda Kostok nikli arkadaşımız 25 büyütmeli taktikal satıyor.aynını uzun zaman kullandığım ve gayette memnun olduğum bir dürbündür.tüfeğiniz de hayırlı olsun bu arada.

    Yaylı sınıfında benimde cok ilgimi çeken iki tüfeği kıyaslamışsınız ve gayet net bir anlatım yapmışsınız.benim için çok faydalı oldu teşekkür ederim.Bir Gaziantep'li olarak ingiliz menşei ürünleri almamakla birlikte havali tüfekten biraz anlayan bir hobidaşımızın bile hw nin üstünlüğünü anlayacağını tahmin ediyorum.

    Tamam forumda bayi yandasları var tüfek tavsiyeleri hep bayi stoklarına veya kanki 2. El satışlarına göre geliyor.Hobiyi düşünen kişi sayısı bence baya azaldı. 2 forumda aynı durum var.

    Bu arkadaşlar kimse isimlerinide verin bari de tavsiyelerini ciddiye almayalım.bayilerle aranizda ne var bilmiyorum ama buradaki arkadaşlar bayilerden daha bilgili oldugu icin kimsenin yönlendirmesiyle yanlış iş yapacak degiller.bu kelimelerle forumda tavsiyede bulunan arkadaslari zan altinda bırakıyorsunuz ki kimse böyle bir şey yapmaz bence.

    Sevgili hobidaşım hunstman haricinde almayı düşündüğünüz tüfeklerin tamamından şu anda forumlarda satılık var ki böyle fırsat her faniye nasip olmaz.sıfır ayarında ve uygun fiyatlı bu makinalardan bütçenize ve zevkinize uygun olani alin seve seve kullanin.saydığınız marka ve modellerin hepsi kendi rüştünü defalarca ispatlamış mükemmel aletlerdir.

    Hw 100 orjinal haliyle bir tüple 26 fpe de 30 atiş yaparken,royal 400 bir tüple 36 fpe gücle 70 atış yapabilir.ayrica royalda 3 kademe güc ayari mevcuttur ve hw den 1 kg daha hafiftir ve cok basarılı bir moderator üzerinde orjinaldir.hw 100 ün parca sayisi olarak royal in iki kati daha teferruatlidir.haliyle ariza olasılıgı fazla tamiri zordur.arıza durumunda satan firma muatap oldugu gibi Latif ve Akif bey'de yardımcı olabilir.tabiki bu sadece royalle kıyaslama yapılırsa olan sonuçtur kimse hw ye kötü bir tüfek demez zaten.

    arkadaşlar an itibariyle oylama tamamlanmış olup sizlerinde yardımlarıyla okulumuz Avrupa 1. si olmuştur.avrupa da bir çok tv de yayınlanacak olan yarışmanın ilk üç okulunun Türk olması ayrıca gurur verici.herkesten Allah razı olsun,sonsuz teşekkürler.

    çok sevdiğim bir dostumun oğlu okul korosuyla birlikte çekoslovakyada ülkemizi temsil ediyor.onlara destek verip bayrağımızı gönlere çektirmek için tek yapmamız gereken www.festamusicale.com adresini tıklayıp '' ielev.125.yıl okulu''na oy vermek.sevgili hobidaşlarımdan bunun için bir dakikasını ayırmasını rica ediyorum.