s510 mu huntsman mı hw100 mü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ben şahsen hw tüfeklerin kalite kontrol hususuna tr de pek güvenmiyorum...servisi de en son hatırladığım pek iç açıcı değildi.


    Ben servisinden bahsetmiyorum, fakat yedek parça konusunda tüm parçalar mevcut, ustalıkları nasıldır onu bilmiyorum. Şunuda belirtmeden geçmiyim malzeme ve işçilik kalitesinda çok çok üstün bir marka ve tüfektir hw 100.
    Bu arada gerçekten tam manada iyi bir tüfek servisi varmı?

    A-TAKIMI

  • 3 ürünü de kullanma imkanı bulamadım ama şahsi fikrim huntsman yönünde sebebide diğerlerine göre biraz daha hafif olması sebebiyle.

    Retay 135 x
    Mod 99 -- Optima 3-9x32 -- SportsMatch DM60 Dampa
    At 44 W-10 Bushnell Banner Dusk & Dawn 6-24x50 Hatsan Pompa Ghost Moderatör

  • Desteksiz atış yapmayı seviyorsanız huntsman tüp hacmine göre baya iyi atış grafiği var

    Samyang Sumatra Carbin .22 + 3-9x32 optima

    Kral arms bigmax .25 (güç modifiyeli) 3-9x32

    Kral arms puncher breaker
    Hatsan at-44 10 .22 cal + 6-24x50 bsa
    Perfect line 60 libre makaralı yay + Lazer nişangah
    Hatsan mod 85 sniper .22 + 3-9x32 optima
    Beretta Stoeger x20 suppressor + Yatagun dampa + 3-12x44 AEO
    Hatsan mod 125 .22cal SportsMatch DM60 dampa breaker 3-9x32

    Cobra 80lb pistol crossbow
    Ekol 55 .177
    Crosman 357 .177
    Zoraki 925 full auto
    Zoraki 918
    Zoraki r1
    Blow magnum
    Blow c06
    Blow mini
    Blow class

  • Sevgili hobidaşım hunstman haricinde almayı düşündüğünüz tüfeklerin tamamından şu anda forumlarda satılık var ki böyle fırsat her faniye nasip olmaz.sıfır ayarında ve uygun fiyatlı bu makinalardan bütçenize ve zevkinize uygun olani alin seve seve kullanin.saydığınız marka ve modellerin hepsi kendi rüştünü defalarca ispatlamış mükemmel aletlerdir.

    steyr challenge
    cricket 6.35

  • Aynı soru çok kez soruldu, çok kez cevaplandı. Ben yine AA diyorum.


    Tamiri hatsandan'da kolaydır, sorun yaşayana telefonda arıza tespiti yapıp, kullanıcısının onarması bile sağlanabilir. Daha da ötesi arıza yapmıyor zaten bunlar. Çok geniş kullanım aralığı sunuyor, basit modifiyelerle çeşit çeşit tatlar verebilecek bir silah.


    HW'nin avantajı da tetiği ve atış konforu. Modifiye imkanı yok, atacağı pellet çeşiti belli. Bununla birlikte sevdiği pelleti bulunca çok isabetli. (Edit: Weihrauch servisinin AirArms'a göre iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum)


    Huntsman'ı ben beğenmiyorum. İsabet ve stabilite açısından diğerlerine göre kötü. Yakışıklı mı? Evet, as duvara seyret.

  • Üç tüfeği de kullanmış birisi olarak;
    S510 isabet olarak tatmin edici ancak şarjörlerindeki indeksleme problemi çok can sıkabiliyor. Ayrıca 30 atış sonrası dramatik biçimde düşme oluyor.
    HW100 işçilik olarak 10 numara tam bir profesyonel tüfeği. Söküp takmayı iyi bakmayı becerebildikten sonra 100 yıl kullan bana mısın demez. Gücü nispeten s510 a göre düşük. Ama bana göre dağda bayırda kullanılacak bir tüfek değil.
    Huntsman kullandığım regülatörü olmayan en stabil tüfek. İnanılmaz kaliteli ve çok ergonomik. İster tekli dolum ister şarjörle at. İsabeti mükemmel, gücü hw100 den fazla s510 dan düşük. Atış sayısı 30. Son 5 tanesi düşme yapıyor. Ama çok keyifli ve bolt action!!!

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Huntsman hakkındaki yasin beyin eleştirilerini şaşırarak okudum.
    Huntsman için isabetsiz, stabil değil veya as duvara seyret gibi yakıştırmalarda bulunmak için acaba başınızdan ne gibi bir tecrübe geçti yasin bey?
    Buyrun İzmit'e gelin misafirim olun, benim huntsman ile poligona gidelim atış yapalım, inanın fikriniz çok değişecek.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Bana kalırsa birçok arkadaşın dediği gibi HW100 konfor tüfeği güç aralığı belli atacağı pellet belli bir o kadar stabil ve kaliteli uzun yıllar kullanılabiliecek kaliteli bir pcp özellikle tetiği ve sessizliği hoşuma giden yönüydü.
    AA s510 havalı camiasını AK-47 si diyebilirim. İsabetli ve kalitesi bakımından arıza çıkarması güç bir silah. güç ayarı ile istenildiği hıza kolayca yarlanabilen bir silah. AA ların tek eksik yönü regülatörsüz oluşu benim için ama telafisi çok basit Mustafa Ekiz arkadaşımızın yerli üretim regülatörleri ile bunu aşmak çok basit.
    Huntsman kullanmadım ama regülatörlü bir Airarms fiyat performans açısından tek tercih edilebilir bir silah diyebilirim.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • Bir abimizin Huntsman'ını kullanmıştım. Krono ölçümü ve grupman denemesi yapmıştık. Tam dolumla 940fps civarında başlayıp, 1030'a kadar çıktıktan sonra çabucak 900 seviyelerine inmişti. Grupmanı da iyi değildi. Sizinki 30 atış yapıyormuş. Benim kullandığımda 30. atış muhtemelen 800fps'lere ve 100 bar civarlarına denk gelirdi. Daystate son zamanlarda bir güncellemeye gitmiş olabilir, sizinki de bunlardan biri olabilir.(Kullandığım Huntsman 2013 modeldi)


    Gökalp hocam duvara asıp seyretmeyi ciddi diyorum, görüntüsünü beğendiğim için. Eleştirime alınmayın lütfen. Her üretilenin eleştirilecek bir tarafı vardır mutlaka, siz üretmediniz neticede. Diğer türlü hiçbir tüfeği eleştirmemek gerekir.


    Sizin yorumunuzun da alacak arkadaşlara katkısı olacak mutlaka. Kocaeline gelebilirsem ziyaretinize gelmek isterim, davetiniz için teşekkürler.

  • Ali beye katılmakla birlikte, AA FOREVER diyorum başkada bişey demiyorum. ;grin;

  • Valla air arms tüfekler modifiye cok acık güzel silahlardır alıcağınız tüfeğin üstünde değişik yapıcaksanız yok 52 fpe olsun zaman gecince düşürürüm yada hızını kısar cok atış yaparım derseniz s510 yok modifiye yapmam stabil atsın gucu belli pelleti cesiti belli olsun bana sadece atıs yapmak ve tam bi profosonel silah olsun derseniz hw100 kucuk bi not hw100 a bt 65 tüpü takıp 90 a yakın stabil atıs yapmak mümkün için hw lerde regülator silahta tüpte değil saygılar iyi geceler

    AT 44 S10-Nikula 6x24*40 durbun + GHOST MODERATOR + JSB Exact Jumbo :thumbup: :thumbup: :love: :love:
    Gamo Black FUSION 5.5mm+Hawke Sport HD 3-9x40


    AİR ARMS S400 MPR FT 177.cal+Barska Sniper 10-40x50 GX2

  • O zaman anlaşılıyor ki atış alanına kur silahı hiçbirşeyini oynama bir snipercı gibi kullan hw100
    Yeri gelince tahribat yeri gelince çok atış yaparım silahı dayanamam açarım AA510
    Takarım omzuma 2 kg silahı bolt actıonın tadına varırım az hava ile çok atış yaparım ki 114cc huntsman diyebiliriz yorumlara göre

    AirArms S510 Extra Fac
    Hawke Sidewender 6x24x56 20x
    İnterspro 300 bar + Wrangler


  • hw100 + hatsan tüp bileşimi insanı cezbediyor gerçekten. direk tüp vidalanabiliyormu yoksa ara bir aparat lazım olurmu?

  • Bt nin tüpü için hw nin valfi sökülüp dişleri bt nin tüp dişlerine uygun şekilde torna yapılmalı.yani elinizde fazladan bir hw100 Vakfı olacak ki o Valfi tornada işleyip kullanin. Dün a takımından sevgili levent bu konuda beni oldukça aydıntatı sağ olsun.

    Steyr lg110

    HW100s .177

    Huglu Px5 pro .22

    Nikko 10-50-60

  • Bt nin tüpü için hw nin valfi sökülüp dişleri bt nin tüp dişlerine uygun şekilde torna yapılmalı.yani elinizde fazladan bir hw100 Vakfı olacak ki o Valfi tornada işleyip kullanin. Dün a takımından sevgili levent bu konuda beni oldukça aydıntatı sağ olsun.


    Hw valfi olması şart değil, olursa çok iyi okulor zahmetsizce sök tak, bt 65 tüp valfiöyerine düz dişli parça yapılsada oluyor ama sök tak imkanı olmuyor, sök tak yapmak isteyipte orjinal hw valfi bulunmazsa parça yapanlar var Mesela Rüştü abi hw valfi gibi parça yaptırdı sök tak yapabiliyor. Her üç durumda uğraş ve iyi bir tornacı istiyor.

    A-TAKIMI

  • Hw 100 üm satıldıktan sonra buntarz karşılaştırmalara güzel bir cevap yazıcam, şiödi yazarsam hw kullanıyor malınınövüyor denmesin diye konu hakkındaki fikrimi paylaşmıyorum, ki ben huntsöan dılında iki tüfeğide kullandım söktüm taktım.

    A-TAKIMI

  • S510 TC 400cc lerde tüp hacmi var bu tüfek acaba 920fps civarlarında 40-45 stabil atarmı

    Hatsan Mod 99 (.22)

  • 440 cc tüp hacmi var yüksek güçte 60 atış yapar.

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Yabancı forumlar bu tüfek modifiyeleri çok ama bizde yok nedense

    Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)


    Husan + Vector optics Reaper 4-14x50


    Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot