isasari adlı kullanıcının mesajları

    Herkese iyi akşamlar. Çok basit bir sorum olacaktı benim yine. Umarex H&K USP tabancam var. Şu anlık memnunum, 20 30 metre mesafeden soda şişesini paramparça edebiliyor. Ama zamanla bu gücü azalır diye korkuyorum. Böyle bir ihtimal var mı? Varsa ne kadar süre sonra performans düşüşü olur?


    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Herkese merhaba,
    Hatsan Striker 1000s ile Mod 99'a baktım az önce. Her ikisi de 5.5'ta 800, 4.5'ta 1000 fps hızında. Yalnız fiyatları neredeyse 1.5 kat farklı. Bu fark nereden kaynaklanıyor acaba? Tek örnek bu değil başka örnekler de var. Yaylı tüfekler hemen hemeb aynı çıkış hızına sahip ama fiyatlar arasında uçurum var. Acaba malzeme kalitesi açısından vs. mi bu fiyatlar değişiklik gösteriyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Gerçekten çok güzel olmuş. Hayran kaldım doğrusu :) Ben de en kısa zamanda gidip böyle bir şey alacağım. Ellerinize sağlık. Çok beğendim gerçekten :)


    Bu arada, bir not: Ben CZ 75'i verip Umarex H&K USP aldım. Açıkçası ikisinin de kendilerine göre artıları var, ama H&K'nın daha ağır olması ve daha fazla tahribata sahip olması hoşuma gitti. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü...

    Öyle bir durumda çanta şart tabii. Aslında dışı metal, içi silaha göre sünger olan çantalar var. Onlar çok hoşuma gidiyor, ama bir silah parası da ona vermek olmaz şimdi :)

    Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Ben de oldukça memnunum. Blowback olması çok iyi, yoksa diğerleri oyuncak gibi geliyor. Sesi de gayet güzel. Bugün öğlen ormanada gideceğiz bizim işyerinin yanındaki. Hedefleri dizip iyice test edeceğim. Tekrar yazarım gçrüşlerimizi size :)

    Merhaba arkadaşlar,
    Az önce Ankara Av Market'ten ASG CZ 75 P07 Duty model tabancayı aldım. 6 adet tüp ve 1500 adet pellet ile 300 TL. Sizce fiyat nasıl? Aynı fiyata HK'nın da tabancası vardı. Her ikisini de denedim. HK daha güçlüydü, hedef tahtasını devirdi ve daha ağırdı, profesyonel görünüyordu. Ama tepme ve ses yoktu. Bunun tepmesi ve sesi hoşuma gitti, o yüzden aldım. Sizce iyi yapmış mıyım? Teşekkurler şimdiden cevaplarınız için.

    Arkadaslar dun "Wrangler" nickli arkadasimizin atölyesine gittim. Elinde spot on ve ince mehmet'in tum solid cesitleri elinde fazlasiyla mevcut, ben spoton'u pek begenmedim acikcasi ancak 4 kutu ince mehmet 27 grain pellet aldim. Fiyatta da yardimci oldu sagolsun. Ayni zamanda merak ettigim birkac pellet markasi ve modeli vardi sagolsun onlardan da bir miktar deneme amacli hediye etti. Arkadas ayni zamanda havali silah aksesuarlari da uretiyor atölyesinde. Arkadasin yeri mühiye köyünde, 312 paintball' in oldugu yer. Kesinlikle tavsiye ediyorum guvenilir ve sicakkanli bir arkadas. Sadece pellet icin degil, ayni zamanda paintball sahalari da gayet buyuk ve kullanisli paintball icin de gidebilirsiniz. Bilginize 8)


    Bilgilendirme için teşekkürler. Silahı temin ettikten sonra ben de bir bakayım :)