bozkurt hsyn adlı kullanıcının mesajları

    1000x 4.5 mm yaylı almaya karar verdim. Dizelleme bitene kadar dürbün almayacağım. Jsb 16.20 grain ya da 13.43 grain uygun olur gibime geliyor. 4.5 mm hiçbir yerde yok. Aksu av a bir sorayım bakalım. Cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim.:saint:


    Aksu av 2 paket spoton saçma gönderiyor onlar dizellemenin bitmesi ve tüfeğin kendine gelmesi için yeterli olur sanırım.

    4.5 alma fikri mantıklı gibi. Dün formu tararken birkaç yazı gördüm. Uzun mesafelerde çok güzel işler çıkarıyor 4.5. fakat 1000x te 1000 fps güç üretiyor. Ve bu beni korkutuyor. Eski tüfeğim güç canavarıydı. Mod 125 5.5 luk olanı da 1000 fps idi. Şimdi 4.5 alırsam güçten dolayı isabetsizlik yaşar mıyım?


    Birde piyasada 4.5 luk çok az modelde var. Fabrikadan siparişle mi gelecek?


    Tüfeğim şekilleniyor. Ahşap , yaylı ( vortex almayacağım) , kesinlikle orta sınıf... Şuan 4.5 mu 5.5 mu kararını vereceğim.

    Ahşap kundakları bana çok kaliteli gözüktü.Fiyatları da ne tuhaf ki 3 sene öncesiyle hemen hemen aynı.Moderatörsüz birini tercih etmeniz daha isabetli bir karar olur.Moderatörün yaylı tüfeklerde sesi kesememesi haricinde uzunluğa ve belki işçilik iyi değilse isabetsizliğe yol açabilir.

    Ama yarın bir gün tüfeği kesesiniz gelirse hatsan daha rahat olur.Emir Abi'nin sünnetli mod55'i çok hoş bir gün keserim bu striker ı ama göreceğiz :D

    Aynen cometa ların moderatörsüzleri iyi. Ama sanırım 1000 x alacağım. On merceği 32 lik yada en fazla 40 lık. Mildotlu bir dürbün bakıyorum.


    Acaba vortex mi alsam yay mı?:/

    ...Çok uzun bir aradan sonra yine buradayım. Hatsan mod 125 sniper vortex imi satalı çok oldu. Yeni bir tüfek almak istiyorum. Birkaç model var aklımda. Fakat sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

    ...Öncelik ve olmazsa olmazım isabet. Öyle ki sıkılayım isabetten ^^ tüfek 10 kg olsun ama isabetli olsun dürbünleri sevsin. Dampa istemesin.

    ...Atışlarım 50 metre civarı olur. Fazlasına hayır demem.

    ...Yeni tüfeğimi ahşap alacağım.

    ...Bütçem dürbün , ayak , tüfek dahil en fazla 1000 civarı. Ama daha aşağı olursa da mükemmel olur :saint:

    ...Servis ve garanti de önemli tabiki benim için.

    ...Not: uzun bir aradan sonra tekrar burada olmak , buraya yazmak süper birşey. Zetax abi onca zaman geçti. Formu okuyorum saatlerdir. senin süper anlatımlarını tekrar görmek çok iyi geldi. :)

    1.bullpub ahsap olsun.dipcik ve yanaklik ayarli olsun.
    2.namlu pratik sekilde degisebilsin.ister 5.5 ister 4.5...
    3.sarsinti cok az olsun ama olsun.
    4.en az 5 li sarjor olsun.
    5.tetik hassas ayarli olsun.tek tus ile degisebilsin.
    6.vortex olsun.3 kademeli ve pratik ayarli olsun.
    7.kundagin yaninda gez arpacik olsun.durbun takili iken buradanda silahi 45 derece yan cevirip atis yapabilelim...

    çok güzel tüfek...güle güle kullan...dürbünle daha da güzelleşmiş...


    ahşap candır...şu bütçe bu kadar kötü olmasaydı çoktan almıştım...neyse artık bayram sonrasıda olsa alacağım...


    yatagun dampa + lazer 4-16x40 dürbün + jsb 15 grain set full + full :D



    seneye yazın izmire gelirsem tüfeğide getiririm yarışırız ;)

    insan eğer bıçak , kuru sıkı veya silah taşıyor ise ve bunun psikolojik eğitimini almamış ise en ufak tartışmada ne taşıyorsa onu eline alır ve istenmeyen sonuçlara sebep verir...örnek her şeyi açıklıyor...ziya beyin dediği gibi cahillik...


    illaki kendimizi koruma hissine ve ihtiyacına sahipsek bunun günümüzde çok çeşitli yolları var...çok çeşitli savunma saldırı teknikleri ile yakın mesafeden bıçağa ve silaha karşı koymak mümkün...


    elbette en akıllıcası hiç kendimizi o konuma düşürmemek...


    Allah iyilerle karşılaştırsın...

    Doğru söylüyorsunuzda kayseri de hiç poligon yok ve benimde atış için uygun bir alanım yok. Bu kadar deneme yapmak için fırsatım yok. Çok fazla yok oldu vede acemiyim doğru atabiliyormuyum yoksa saçmamı kötü bilemiyorum onun için denenmiş iyi olduğu garanti saçma bulabilirsem iyi olur.

    gamo pro hunter ucuz pellet sınıfında mod 125 e en uyanıdır...ts 22 yi kesinlikle alma derim...


    birde pelleti namluya sürerken.eteğine çokca bastırıp ezme...yada eğri koyup eteğinin yarısını tahrip etme...isabete doğrudan etki eder.

    2 tüfeğide kullanmadım , öncelikle bunu belirteyim...fakat cometa 400 ü yoğun şekilde araştırdım..namlu teknolojisi ve kalitesi olarak üstün bir silah isabeti videolardan izlediğim kadarıyla gayet iyi...işlerim dolasıyla alamadım...bir aksilik olmazsa 1-2 aya kadar cometa fenix 400 düz modelini alacağım...