noxiouse adlı kullanıcının mesajları

    sanırım ''YATAGUN PCP''markasının temelleri burada atılıyor.Mustafa Bey simdiden kendi pcp sini sekillendirmeye baslamıs baksaniza su güzellige.demekki kısa bir zaman diliminde bir üstadin ellerinden cikan 1.sınıf bir tüfege sahip olucaz.haydi hayırlısı ;d;

    guzel olmus ellerinize saglık.benimde evde eski bir kondisyon bisikleti var.simdi acaba diyorum direksiyonu söküp yerine tüfek sabitleyici bir aparat yapip kullansam mi? ;rofl.; pedal cevirerekte sanki siperden sipere kosarak atis yaparmis hissiyatini elde edebilirimiyim ?denemek cok zevkli olsa gerek.saygilar

    arkadaslar red dotu denedim.ilk izlenimlerim soyle.malzeme ve saglamlik acisindan 10 uzerinden 6 benden.isgorurluk 10 uzerinden 8.gorunus olarak 10 uzerinden 8. sekil olarak guzel.islev olarak fazla bir artisi yok.kirmizi nokta tek secenek.ayrica noktayi saglayan pencere zemine sifir oldugu icin yuzey uzerine yansima yapiyo.yani noktaya baktiginizda cam peddeki noktadan alt kenara dogru hafif bir kirmizi olusuyo..isiga gore bu cizgiyi gorebiliyorsunuz bazen.ayaklarin vidasi alyen degil bildigimiz yildiz vida.oldukca hafif.oyuncak gibi.ama atis yaptigimda bu eksilerin hic biri beni rahatsiz etmedi.fiyat olarak ucuz olmasi bu yuzden.kesinlikle yatagun veya diger yerlerde gordugunuz red dotlarla kiyaslamayin.cunku anadolla mercedes ayni kefeye konulmaz.simdilik bunla idare edicem.saygilar.

    yaklasik 12 gün once e bay dan adigim ve yaklasik 18 ytl ye malolan red dotum dün elime ulasti arkadaslar.tek kirmizi nokta özelligi olan 11 mm ayak yani havali tüfeklere uygun .honk kong dan geldi.basit ve sade bir red dot.en kisa zamanda tüfegimde deneyip sabitligi hakkinda bilgi vericem. e baydan 1.84 e almistim kargoyla 18 ytl ye geldi.gümrükte sorun olmadi.hepinize saygilar.resimleri atmaya calistim ama geldimi bilmiyorum.direk siteye gonderebilsek daha güzel olacak sanirim.ugrasi istiyo bayagi.

    mensei ülkemiz yani TÜRKİYE olan bir firmanin internet sayfasinda TÜRKÇE secenegi bulunmamasi zaten apacik belli etmiyormu bu sirketin(haltsan)ne kadar kaliteli,güvenilir ve paraya onem vermedigini ?yakinda tsk icin de silah uretmeye kalkismazlar MAZALLAH'.eger buda olursa iste o gun bittigimizin resmidir.saygilarimla :cursing:

    arkadaslar soyle soyleyeyim.biz hatsana kundagi cevizden yap,namluyu en guclu celikten yap yada yaylari maccari tak demiyoruz ki!belki 1 yada 2 ytl olan gezi ,arpacigi kaliteli yapsa ,belki 0.50 ykr olan alyen vidayi saglamindan koysa ,2 ytl bile maliyeti olmayan bir tetigi daha iyi yapsa 5 ytl alsa ,bunun maliyetinden ne olcakki? 300 ytl lik bir tüfek en fazla 350 ytl olacak.at 44 de krilan kolu kac para daha maliyet koysa saglam yapar belki 3 ytl belki de 5 en fazla .bizim demek istedigimiz bu zaten.bizde isteriz turk mali almak kullanmak ama 25 -30 ytl maliyet icinde boyle vatandasi kaziklamak niye onu merak ediyorum .saygilarimla.

    aslinda biz anlamiyoruz olayi.Bahtiyar BEY yeni tesis acicak diye duydum ben .üstelik büyüuk bir tesis.eee o kadar isci al sen maas ver yatiracak degil ya adamlari bos kallmasinlar diye calisanlar tüfeklerin kalitesini berbatlastirmis.Kİ en azindan tamir olayi sayesinde bos kalmiyo isciler.anladiniz siz onu ;kihhik,;kihhik,;kihhik,

    vay bee!!!!!ne soruymus.arkadas okulda bu kadar kafa yorsaydık simdi bogazicinde son senemizdi yaavv!!!! ;şrofls;. sagolsun MUSTAFA ABİ güzel bir beyin firtinasi yasatti bize.soruların devamini diliyorum ama havuz problemi olmamak kaydiyle.saygilarimla.

    mermi cıkıs hizlari ayni ise ayni noktadan vurmasi gerekmiyor mu bu mesafede?mesafe daha uzak olsaydi bence merminin agirligina göre agir olan daha once düser kanimca.ama sadece yorumdur bu saygilarimla.

    hatsan in sahibi bahtiyar beyin yaklasimi MUSTAFA ABİ nin anlattigindan sonra belli oldu.bu konuda otoritelerin fikrini aliyormus gibi gozukup,ilgileniyomus gibi davranip yine halkimizi kaziklamaya devam etmek.napalim ALLAH.CC. miza havale edelim bu insanlari.bence yatagun dan sonra bu insanlar MUSTAFA ABİ,İLKER ABİ gibi ustatlarimizin pesinden kosacaklar satamayip ellerinde kalinca silahlar.gec olucak ama anlayacaklar insana deger vermenin en guzel ticaret oldugunu.saygilarimla.

    neden HALTSAN sözcügünü kullandıklarını simdi daha iyi anliyorum.bir ürünün ucuz olmasi demek malzeme kalitesinin düsüklügü anlamina gelirdi.ama hatsan artik ucuzu hem malzeme hemde isciligin kötülügü sinifina soktu.helal olsun valla.eger boyle silahlar üretip bize yani türk milletine satacaksa bi zahmet o silahtaki TR kisaltmasini cikarsinlar lütfen.ögrencilerimiz yerli mali haftasinda iste bu yuzden cola icip rufles yiyolar.saygilarimla

    kopegin bacaklarinin arasindaki kedi mi !!!!!cümleyi görünce su anim aklima geldi anlatayim;istanbula yeni gelen bir is arkadasim vardi.3 -4 ay beraber calistik.burda yapamadi.geri dondu memleketine.muhabbetimizde su cümleyi kullanmisti istanbul için.'abi istanbul cok farkli bir yermis.kediyle kopek cop tenekesinden beraber cikiyo burda.güvenilecek insan az!!!!demisti .gercekten dogru bir sozdu.atasozu gibi hafizama kazidim.sevgilerim ve saygilarimla kazasiz isaabetli atislara. : :)

    arkadaslar ne silah ne güc ne de teknoloji bence.en son donanma gemileriyle geldiler.ceplerinde son uretim sigaralar vardi.kiyafetleri terziden yeni cikmis kumasi afilli.ama bizim ayagi carikl, mahallede varligi bile bilinmeyen cogu zaman deli diye adi konulan dedelerimizin attigi ;nenelerimizin ahirlarda üretilmis sirtinda tasimis olugu havan toplariyla donemin devlerini dize getirmedik mi?ve bizim yüregimizden baska neyimiz vardi onlardan farkli?tabi ki M.Kemal ATATÜRK'ümüz.iste beyler savasta galibiyeti getiren bir unsur varsa o da Atamiz gibi dehalar.boyle insanlar yuzyilda bir gelirmis.o yuzden iciniz rahat olsun .onun dogumundan sonraki yuzyilimizi bitirmis olduk.bu memlekette her zaman bir ATATURK cikacaktir.merak etmeyin.o yuzden elimizde ne oldugu onemli degil.gerekirse mod 125 lerle aliriz her turlu savaslari.yeterki damarlarimizdaki asil kani costuracak bir Ataturk'umuz olsun.saygilarimla.

    HK G41
    Vikipedi, özgür ansiklopedi
    Git ve: kullan, ara


    1980 yılında Alman ordusu için geliştirmeye başlanmıştır. HK G36'dan sonraki versiyondur. HK 33E baz alınmıştır. Amerikan polis kuvvetleri ve Türk Jandarması tarafından da kullanılmaktadır.(bilginize saygilarimla)