ScarFacee adlı kullanıcının mesajları

    Youtube'ta izlediğim bikac video üzerine sapanımı modifiye ettim oldukca güçlü oldu ama cok zor çekiliyor :D
    "serum lastiği, hortum lastik, turnike lastiği vb şeklde isimlendrdiğimiz bildiimiz içi boş sarı lastikten 2 kat kullandım


    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100522/temp/6c6uelns.jpg]




    Neticede kursundan yaptığım bilye ile (hassasiyeti 2gram olan terazi ile 18 gram ) 1 cm kalınlığındaki mdf plakayı delip geçiyor. Daha fazlasınıda yapabilir eminim ama benm cok fazla sündürmeye gücüm yetmiyor :D
    Giriş tarafı


    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100522/temp/56ejuetn.jpg]


    Çıkış Tarafı


    [Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100522/temp/a8orhtme.jpg]


    Yandan görünüş :D


    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100522/temp/sxq7jepj.jpg]

    + m16 ların kundaklarını aşırı ısıttığı, M4 lerde ise bu sorunun ortadan kaldırıldığını duymuştum


    Eblemis abiminde soylediği gibi
    M4 368 mm namlu ve 880m/sn namlu cıkıs hızına,
    M16 ise 510mm namlu ve 950 m/sn namlu cıkış hızına sahip.
    bunun dışındaki tüm özellikleri ve çalışma prensibi aynı

    burda bahsettiğim acı kesinlkle eti yeniyor yada yenmiyor diye bi acı değil sadece bi canlının canını aLmakla iLgili bi duygu.elbetteki öldürmek insanın genlerinde var sözüne bnde inanıyorum ama bu vicdan denilen şeyde insanın içinde be abi :) yoksa elbette sunuda ii bliorum o çeliski sadece 10 saniye sürüyor ve ondan sora hayatıma mutLu ve eğer bi av hayvanı vurduysam sevincli sekilde devam ediyorum ;şrofls;. işte buda insan oğlununun değişik bi yanı..


    Son bi ekLeme: Ben zayıf ve hastalıklı bi adamım xD ;şrofls;. ;şrofls;.

    Master hocam yazdığı yazıda herseyi o kadar güzel anlatmıs ki..
    Ben avcı değilim, atıcı' mıyım bu tartısılır ama katil'miyim işte buda tartısılacak bi konu..
    Bende bu sayfaya yorum yazan abilerimin büyük çoğunluğu gibi hayvanları öldürdüm. Saksağan,fare,kurbağa,karga... bi tanede köpek öldürdüm. özellikle köpek denildiği zaman akan sular durur biliyorum. ama hastalıklı saldırgan ve ağzından salyalar akan bi köpeğide bahcemde yaşatmam..
    Ama şunu söylemeliyim ki hayvanları ve doğayı inanılmaz severim. Hayattan zevk aldığım tek yer doğadır beni yakınen tanıyan herkez bilir.
    çoğu zaman bi canlıya nişan aldığımda(fare hariç :) ) hep içimden konusurm. "hadi kaç ordan.. bu son şansın. bak sana 5 saniye veriorum.. beni zorlama ne olur.. nişan aldım 5 saniye içinde kacmassan hayata veda etceksin. vs vs.." içimde bu şekilde gercekten duygusal bi çelişki yaşarım.. ama kontrol edemediğim bi güç beni onu vurmaya yöneltir. genelde ıskaladığım zaman sevinirim(ki kardesim dürbün yada nisangahı kurcalayarak ayarını bozmamışsa ıskalamam ;şrofls;. )


    Balık tutmaktan zevk alırım. ama Master hocamın dediği gibi yaptıklarımın farkındayım.. can cekisen bi fare bile olsa gözlerine baktığımda hissettiğim duygu aynıdır. Öldürmek zorundamıydım.. Sanki bana soru sorar gibidir.. Neden vurdun. Bunu hakedecek ne yaptım.. Ben senin canına kastettim mi ki sen benim canıma kastettn vs.. bu tarz duygular hissederim.
    Fakat hissettiğim duygular ne kadar acı olursa olsun; Hala hissedebildiğim için şanslı ve mutluyum...
    Ama şunu biliyorumki hemen şimdi atışım olan bi alanda bu canlılardan herhangi birini görsem yine tüfeğimi ona doğrultacam ve aynı celiskiyi ve duyguları hissettikten sora tetiği çekecem..
    Malesef vuramamak erdemine sahip değilim.. Ve şunu biliyorum ki yasalar kurallar ve cevre ne derse desin yaptığın işten pişmansan ve acı duyuyorsan yaptığın şey yanlıştır...

    Wuu paintbaLL topu super fikir :) hocam bendede sapan hastalığı vardır. Aynı seninki gibi full sırımla sarılı bi sapanım var benimde. Tam kozan işi:) kozanLı bi cocukLuk arkadasımdan öğrenmiştim sapan yapmayı ve atmayı. daha 1 sınıfa fln gittiim dönemlerde. sapanı çekmeye gücüm yetmezdi:D sonraları master yapmıştık atış konusunda. Bi seferinde mahalledeki bi boş arazide şişe kırma operasyonu yaparken bi polis gelmiştide sapanlarımızı almıştı.Çok ağLadık diye geri vemişti sapanlarımızı =) haLa silah bıcak vitrinimde baş köşede durur sapanım:)