Sarsılmaz m6, Winhester 1300 Defender, Remington 870 express sizce hangisi.......

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Pompalı tüfek satın almak istiyorum. Öncelikle alım amacımı açıklayayım; tüfekle hem uçara hem kaçara atmak hem de onu güvenlik amacıyla kullanmak istiyorum. Kafamdaki tüfekler sarsılmaz m6, winchester 1300 defender ve remington 870 expres. Bazı forumlarda okuduğuma göre m6 ile hedef sisteminden dolayı nişan almak zormuş bu durum beni bu silahtan biraz soğuttu. Winchesterââ¬â¢a gelince bu silahı kullanan bir arkadaşımız forumda silahın mermi seçtiği ve tutukluk yaptığını yazmış buda ayrıca moral bozucu bir durum. Remington hakkında olumsuz bir yorum duymadım ama fişek kapasitesi 3+1 bu sizce az değil mi? Neyse konuyu biraz uzattık bahsettiğim bu silahlar hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sizce hangisiâ⬦â⬦â⬦â⬦.

  • av için pompalı tüfek önerilmez. çünkü seri atış yapmak biraz zordur.


    otomatik dersen winchester sx3 alın derim

  • Arkadasim sarsilmaz M6 slug namlu ve benelli tipi nisan sistemiyle harika bir domuz avcisi ben hareketli hedefe 8 tane siktim vuramadim.Sana gelmez.
    Winchestera gelince yari otomatikte tutukluluk yapanini gordum ama pompalida gormedim,sadece kapamasi bozuk yada siskin fisegi sevmez.
    Remingtona gelince 89 fisek, guclu bir silah, fakat asla 76 fisek kullanamazsin. Alirsanda 66 namlu tercih et 3+1 gayet yeterli.
    Ama ben ucunude almazdim.Benim aldigim tufegide sen almassin. O zaman en iyi karar Remington

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22

  • Saydığın üç tüfekte öncelikle savunma amaçlı kullanılacak tüfeklerdir.Üçüde kısa namlulu , yani fişek patladığı zaman saçmaları çok daha kısa bir alanda açmaya başlayanlardandır..Pompalı olmasının yeni mermi yükleme açısından bir dezavantajı yoktur.Kısa zamanda seri atış yapmaya alışırsınız.Sarsılmaz 'daki gibi kalın arpacık bulunan sistemlerde hedef küçüldükçe nişan almak zorlaşır.Daha doğrusu hedefi göremeyeceğiniz için tahmini atış yapmak zorunda kalabilirsiniz.Fiber optik arpacıklarla , klasikleri karşılaştırırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Mermi seçme otomatik tüfeklerde daha çok karşılaştığımız bir durum.Pompalılarda fişeğin üretildiği plastiğin kalitesinden kaynaklanan şişme dolayısıyla sorun olabiliyor.Bu üç tüfek arasında namlu boyunun nisbeten diğerlerinden uzun olması nedeniyle Remington 870 express tercih edin diyebilirim.Her 3 tüfekte kalitelidir.


    Şahsi fikrim bunların yerine namlu boyu 71 cm olan bir otomatik tüfek almanız.Her iki şekildede işinize yarar.

    Huğlu 601 GA Otomatik, Çiftsan Sp. , Sarsılmaz 2000 Mega 9mm

  • Size remington 870 Wingmaster öneriyorum.Kundak çeliktir ve çok çok sağlam bir tüfektir.Vurmak ve hızlı atış tamamen sizin becerinize kalmış.
    Winchester defender bizzat aldım,kullandım ve hemen sattım.Sadece yeni fişek ile atarsın.Hatta tüfek yeni iken döner kafa olduğundan sıkışma yaptı.
    Remingtondan şaşma derim

  • Arkadasim sarsilmaz M6 slug namlu ve benelli tipi nisan sistemiyle harika bir domuz avcisi ben hareketli hedefe 8 tane siktim vuramadim.Sana gelmez.
    Winchestera gelince yari otomatikte tutukluluk yapanini gordum ama pompalida gormedim,sadece kapamasi bozuk yada siskin fisegi sevmez.
    Remingtona gelince 89 fisek, guclu bir silah, fakat asla 76 fisek kullanamazsin. Alirsanda 66 namlu tercih et 3+1 gayet yeterli.
    Ama ben ucunude almazdim.Benim aldigim tufegide sen almassin. O zaman en iyi karar Remington


    üstadım peki senin tavsiyen ne ne alalım ?ben sadece uçara atarım .kafayı SX3 e takmış vaziyetteyim ,birde bu silahta gözüm var .Browning FUSION EVOLVE II (NEW) CROM Yarı Otomatik . iki silahı da kullanamadım .SX3 fiyat olarak cazip görünüyor fakat ithalatçısı bu sezon getirmedi piyasada silah yok senin tavsiyen ne olur ? saygılarımla

  • Abi bu Winchester Super X 3 coşmuş..
    İnanamıyorum otomatik bi tüfek 1.442 saniyede 12 tane fişek atıyo 8| 8| :!: +;tuftabV# +;tuftabV#
    http://media.winchesterguns.com/video/wmv/1442sx3.wmv

    Adam tetiği çok hızlı çekebildiği için atıyor o kadar kısa sürede.(Aynı zamanda tüfek modifiye, özellikle tetik mekanizması elden geçmiş)Tetikten elini çekmeden seri atış yapabilen silahlar tam otomatik sınıfına girer , zira sivil kullanımı yasaktır.

    Huğlu 601 GA Otomatik, Çiftsan Sp. , Sarsılmaz 2000 Mega 9mm

  • Evet Tetik çekmekLe ilgili olduğunu biliorum ama sıradan bi otomatik av tüfeğinin mekanizması bu kadar seri atısa müsade edebilirmi?

  • Bu arada bizim konu tamamen farklı bir alana kaymış. Saydığım tüfeklerle alakalı değerli yorumlarınızı beklemekteyim......saygılar ;avci;

  • remington bunlrdan en sağlamıdır. bence illa ki bu 3 ünden biri olacak diyorsanız


    remington derim

  • bir zamanlar bende takmıştım pompalılara. remingtonu ve winchesteri elime alıp inceledim ama atış yapma şansım olmadı. remington malzeme kalitesi olarak daha iyidi av için tercihim kesinlikle remington. winchester ise daha compact bir yapıda hızla omuzlanıp atış yapılabilir savunma amaçlı kullanıma daha müsait. birde remington eğer süper magnumunu tercih ederseniz hem omuzunuza zarar hemde keseye. kesinlikle zevk için atış yapmaya gelmez en fazla 10 fişek atılır sonrasına can dayanmaz. (süper magnumu başka bir silahta tecrübe etmiştim). eğer kararınız kesin değil ise size akkar (karatay)pompalıda önerebilirim. bence geçekten kaliteli. birde combo sunu bulursanız hem slug namlulu hemde şoklu bir namlunuz olur. evde muhafaza ederken slug namlu bulunur silahın üstünde (güvenlik amaçlı kullanım için). ava giderkende şoklu namlu monte edilebilir. fiyat olarakta diğerlerinden oldukça makul.
     [Resim Engellendi: http://s8b.directupload.net/images/081011/temp/f5pjaya4.jpg]

    Weihrauch HW100t .22 cal. / tasco 6*24*50ao
    Hatsan AT44 .25 cal. / optima reddot
    Umarex (s&w) .177 cal.




    siyah_kurdela.jpg
    B Rh(+) kocaeli

  • üstadım peki senin tavsiyen ne ne alalım ?ben sadece uçara atarım .kafayı SX3 e takmış vaziyetteyim ,birde bu silahta gözüm var .Browning FUSION EVOLVE II (NEW) CROM Yarı Otomatik . iki silahı da kullanamadım .SX3 fiyat olarak cazip görünüyor fakat ithalatçısı bu sezon getirmedi piyasada silah yok senin tavsiyen ne olur ? saygılarımla


    Ilker abi bu iki silahida ne gordum nede kullanma sansim oldu Kullanan birkac kisinin bilgisiylede seni yanlis yonlendirmek istemem.
    Sadece benim kisisel tecrube ve tercihimi ogrenmek istiyorsan 2 tercihin var.

    Sozum parama gecer,
    adida olsun tadida olsun .
    Basina bi hal gelirse ,
    serviste madara olsun.


    Iki fisegi bir sayarsak
    her fisekte bir kus vursun.
    Kuslukta bos yer az kalsin,
    avlakta havamiz olsun.

    Diyorsan Benelli Comfort MCH olsun

    Benim param degerlidir,
    kaliteli ,ucuz olsun.
    Basina bir hal gelsede,
    aman be canim sagolsun.


    Fisekler dunya parasi,
    her fisekte iki vursun.
    Kuslukta bosluk kalmasin,
    avlakta namimiz olsun.

    Diyorsan Ozel mesaj attim
    Haberin Olsun.

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22

  • Hocam serde sairlik te varmis. Helal olsun ;d;

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Evet Tetik çekmekLe ilgili olduğunu biliorum ama sıradan bi otomatik av tüfeğinin mekanizması bu kadar seri atısa müsade edebilirmi?


    Hayır sıradan bir tüfekle olmuyor.Arkadasımda winchester sx 3 var.Kesinlikle o serilikte atış yapılamıyor.Bizzat denedik. :)


    Kesmedi huğlu acaba yaparmı dedik , oda olmadı ;rofl.;

    Huğlu 601 GA Otomatik, Çiftsan Sp. , Sarsılmaz 2000 Mega 9mm

  • O zaten özel üretim yalnız tetiği modifiyeli kesin. S3X ile ilili bir başlık açmıştım biraz aşağılara bakarsanız bulabilirsiniz. Konuşuldu bunlar ;)

    PCP: FX GLADIATOR .22cal + Gamo MD6-24x50 + Harris Bipod + Weihrauch Moderator
    Ateşli: SAFİR T14 CLASSIC S .410cal + Safir Laser Sight + Yakında: Bushnell 3-9x40 TriRail Red&GreenMD + Larue M16 RIS + Armed Forces Green Laser + QD CREE 1000lm Torch + M50 Bipod
    MultiPump: Daisy Powerline888 .177cal + Tasco 4x15
    Yaylı: Daisy 1938 .177cal
    CO2: Umarex Walther CP99 .177cal
    Kuru Sıkı: Voltran Blow Magnum Mod.2000 9mm
    [gallery]670[/gallery]ankarateam.png[gallery]671[/gallery] (UĞUR BAÇ)

  • bence pompalıda yerli markalarımızdan akkar'ıda dikkate alın hem kısa hem uzun namlu seçebilir istediginiz kadar farklı namluyu hesaplı alabilirsiniz,akkar pompalıda çok tavsiye ediliyor sarsılmazla yanyana koydum daha kaliteli göründü bana...


    www.akkar.com.tr

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • Bende uzun süre düşündükten sonra sarsılmaz M6 pompalı aldım gecenlerde poligona giderek atış yaptım ne yazıkkı hedef uzaktı ve yüzde 60 karavana attım.Bu tüfek çok kaliteli 6 fisek arka arkaya slug atıs yaptıgım halde namlu biraz ısındı hepsi o kadar.nişan alınarak 50 metre uzakta hedefı tutturabilme şansı biraz zor tabii bu yazdıklarım beni baglar bu iş için çok alışmam lazım bu silah av icin uygun degil ama yakın mesafede süper bir güvenlik silahı tutukluk kesinlikle yapmıyor hem güvenlik hem av için tavsiye etmicegim .Belki domuz avı için olabilir ama nişan alma da kolay değil