dunwolf adlı kullanıcının mesajları

    Tam emin olmamakla beraber fx pelletin kafa çapı 5.52 ,etek çapı daha fazla diye biliyorum ama tam olarak kaç bilgim yok,benim aklımda kalan 5.56 gibi :him:s yinede yanlış yönlendirme olmasın tam değerleri üstadlar verirse öğrenmiş oluruz saygılar.

    Katıldığım Ankara Team buluşmasında arkadaşların dürbünlerini inceleme fırsatım oldu. Bunlar arasında tasco, tasko, gamo ve ZOS dürbünler vardı ve (Asla taraflı ve duygusal bir yorum olarak algılanmasın.) sight-mark ın diğerleri yanında fiyatını kesinlikle hakettiğini düşündüm. Sight-mark 8,5-25X50 yi aynı marka 10-40x56 ile değiştirmeye karar verdim. Bunun nedeni, uzaktan vurduğum noktayı görebilmek ve bu dürbünün kalitesinin belli bir seviyenin üzerinde olduğuna inanmam.


    satılıklar bölümünde istediğiniz dürbün mevcut bakabilirsiniz.

    Benim çok hoşuma giden bir tüfek aslında lw namlulu,hafifliği ve kısa olması büyük avantaj.kalite durumu hakkında bilgim yok yinede,desteksiz atışlarda av amaçlı üretilen bir silah gibi,vidyolarında tam bir karga canavarı zaten.


    Agirlik dengesi konusunda kesinlikle haklisin Cihan kardesim.Ama ben pazarlik etmeyi pek sevmem onun icinde onde 100 arkada 400 toplam 500 cc ve ortalama 1000 fps te 90 atista anlasalim .Olurmu? ;lol;

    Ayıp ettin güzel abim anlaştık bile :huh: ;şrofls;.

    Akif abi 270cc de 48 etkili atış hakikaten mükemmel hemde bu hızlarda,80 barda bile 918fps gerçekten çok etkileyici tebrik ederim abi ;d; tüp hacmi denildiği gibi artırılabilir ancak ön tarafa 320cc olacağına ki ön tarafta fazla ağırlıktan dolayı denge için arkanın desteklenmesi lazım,direk arkaya 400cc tüp çok daha güzel olur ve tadından yenmez vallahi :thumbup:

    Akif abi bu havalı tüfek değil canavar olmuş resmen,tam dolu halde stabil atış sayısını bir dahaki denemede hızlarıyla birlikte yayınlarsan güzel olur artık abim çok merak ettim Allah kolaylıklar versin.

    Merhaba öncelikle forumumuza hoşgeldiniz,söylediğiniz silahlardan hw100 ü kullanmadığımı belirteyim ancak bir pcp kullanıcısı olarak (gladiator) her iki tüfeğide zamanında çok araştırdım,her ikiside çok kaliteli ve çok alımlı tüfekler benim karar vermemdeki en önemli unsur büyük tüp hacmi olması nedeniyle gladiator olmuştu.her ne kadar ahşap kundağı çok seviyor olmama rağmen tüp hacmi,3 kademeli güç ayar düğmesi (tam güçte stabil atış sayısı 100),lothar walther namlusu ve regülator olmamasına rağmen atışlar arasındaki stabilite beni fx almama itti.burada anlattıklarım klasik gladiator bilgileri ama kullandıkça anlıyor insan g;$i size verebileceğim tavsiye tamamen sizinde bir fx gladiator almanızdan ve tadını çıkarmanızdan yana olur. Tabiki her ikisinide kullanan kişilerin yorumlarınıda dikkate alarak karar vermeniz daha doğrudur saygılarımla..

    O tüfek ve üzerindeki teleskopa göre bence vasat bir grup... Siz beğendinizde mi koydunuz buraya yoksa üzerinde tartışalım diye mi?

    Sayın abim sizin grup çalışmalarınız varmı bilmiyorum ancak tüfek kalitelide olsa,sizin değiminizle üstünde teleskopta olsa (ki teleskop olması iyi gibi görülebilir ama desteksiz fazla zoomda titremeden dolayı hedefi bile kaybedebilirsiniz) ,mesafe 25 metrede olsa desteksiz ve gamo pro hunter pellet ile bundan daha iyi ve bundan çok daha kötü sonuçlar elde edilebilir kaldıki ilk grup çalışmam denilmiş yazıda.Amaç sadece güzel grupların yayınlanmasımı yoksa buranın bir paylaşım sitesi olduğumu? Benim sizden ricam Ankaradasınız buluşmalarda iyi bir dürbünü olan bir fx silah ile bahsedilmiş aynı şartlarda ayakta desteksiz hunter pelletle atışlarınızı bekliyoruz saygılarımla..

    Aytaç ve Frog bey ikinizede hayırlı uğurlu olsun silahlarınız güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.

    agustosda askere gitmeden önce biraz atış talimi birazda av yaparım....

    Ağustosta askeremi gidiyorsun avı temmuzda yapıp :whistling: yoksa avımı ağustosta yapacaksın :him:s off bohçacımısın değilmisin yani kardeşim !!

    Forumu uzun zamandır takip edemiyordum konudan yeni haberdar oldum Akif abi,tebrik ederim Allah yardımcınız olsun geçenlerde görüşemedik çok tanışmak isterdim ama bir daha kısmet olur inşallah çalışmalarınızda başarılar diliyorum ;d;