25m ilk gurupmanım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 25 metrede ilk grupman çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim.gamo pro hunter peletlerle desteksiz 5 atış.4 atış üstüste ama 1 tanesinde biraz titretmişim.


    [Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/090705/temp/2gmllfz5.jpg]


    O tüfek ve üzerindeki teleskopa göre bence vasat bir grup... Siz beğendinizde mi koydunuz buraya yoksa üzerinde tartışalım diye mi? Hım, ilk grup denemem demişsiniz, o halde iyi denebilir ama yakın zamanda çok daha derli toplu gruplarınızı bekleriz...


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • offhand atış zordur ilk grupmanın ve bence offhand güzel grup olmuş. Bundan sonra daha iyi atışlar çıkaracağına eminim.

    - Hatsan Mod 135 QE 6.35


    - Husan Arms 20GA
    - UTG Red Dot

  • Desteksiz olarak yapılan ilk grupman olduğu için bence başarılı elinize sağlık , zamanla küçülücğene eminim zaten o bitanesi kaçmasa mükemmel olurdu.

  • iyi atış ancak nefes kontrolünü geliştirirseniz çok daha iyi olacaktır.

  • teşekkürler ayakta ve desteksiz olarak bukadarını başarabildim ama çalışmalarım devam edecek umarım daha ii olur.


    yinede bence gayet ii çünkü 4 atış hep üstüste gelmiş bi tanesinde kaçmış.25 metrede bile olsa yeterince titretiyorum hedefi ortalamkta zorluk çekiyorum desteksiz olunca...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • O tüfek ve üzerindeki teleskopa göre bence vasat bir grup... Siz beğendinizde mi koydunuz buraya yoksa üzerinde tartışalım diye mi?

    Sayın abim sizin grup çalışmalarınız varmı bilmiyorum ancak tüfek kalitelide olsa,sizin değiminizle üstünde teleskopta olsa (ki teleskop olması iyi gibi görülebilir ama desteksiz fazla zoomda titremeden dolayı hedefi bile kaybedebilirsiniz) ,mesafe 25 metrede olsa desteksiz ve gamo pro hunter pellet ile bundan daha iyi ve bundan çok daha kötü sonuçlar elde edilebilir kaldıki ilk grup çalışmam denilmiş yazıda.Amaç sadece güzel grupların yayınlanmasımı yoksa buranın bir paylaşım sitesi olduğumu? Benim sizden ricam Ankaradasınız buluşmalarda iyi bir dürbünü olan bir fx silah ile bahsedilmiş aynı şartlarda ayakta desteksiz hunter pelletle atışlarınızı bekliyoruz saygılarımla..

    FX Gladiator .22cal , BSA 8-32x44 SWF
    Weihrauch Hw 97K .22cal

  • Sayın abim sizin grup çalışmalarınız varmı bilmiyorum ancak tüfek kalitelide olsa,sizin değiminizle üstünde teleskopta olsa (ki teleskop olması iyi gibi görülebilir ama desteksiz fazla zoomda titremeden dolayı hedefi bile kaybedebilirsiniz) ,mesafe 25 metrede olsa desteksiz ve gamo pro hunter pellet ile bundan daha iyi ve bundan çok daha kötü sonuçlar elde edilebilir kaldıki ilk grup çalışmam denilmiş yazıda.Amaç sadece güzel grupların yayınlanmasımı yoksa buranın bir paylaşım sitesi olduğumu? Benim sizden ricam Ankaradasınız buluşmalarda iyi bir dürbünü olan bir fx silah ile bahsedilmiş aynı şartlarda ayakta desteksiz hunter pelletle atışlarınızı bekliyoruz saygılarımla..

    +5 ;d; ;d; ;d;

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • elinize, gözünüze sağlık. bence de ayakta yapılmış çok güzel bir gurupman. ;d;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Vallahi arkadaşlar ben sırf cesaretinden bile olsa tebrik ederim kaldı ki yine de ii bir grupman

  • teşekkür ederim ama cesaret olayını pek anlamış değilim bukadar kötümü bu atışlar oysa benim çok hoşuma gitmişti bisüre sonra felaket geziyor hedef dürbünde ;tacli#

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • yok atışlarınızın kötülüğünden değil sırf grupmanı ile dalga geçilebilir endişesi ile paylaşmayan kişi yada kişiler olabiliyor sizin bu değerli paylaşımınızdan dolayı bu konuyu irdeledim yoksa yanlış anlaşılmak istemem

  • herhalde saçma sapan yerlere denk gelmiş bi atış için bende yayınlamayı düşünmezdim.galiba biraz şanslıydım ve derli toplu bi atış gibi geldi her ne kadar fire versemde.


    yinede msj yazan herkese çok teşekkürler...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#