onurson adlı kullanıcının mesajları

    arabalardaki gibi antirifizli su koysan işe yarar mı acaba?

    merhaba arkadaşlar 3 ay önce barrage ile beraber aksu avdan hill pompa aldım.tüfek arızalı geldi.tetik değişti fabrikada.gitti geldi,havalar soğuk derken 2 3 kez dolum anca yaptım.bugün hava güzel olması sebebiyle hevesle tüfeği doldurmaya başladım.fakat dolum yapamadım.pompada bir terslik olduğunu ilk kullanımdan itibaren fark etmiştim.sorun, havayı tüfeğe basmıyor.basınç artıyor fakat pompada kalıyor.en son basamayacak derecede piston en tepede kalıyor.bende söktüm ama sorunu bulamadım.beyaz bir büyük bir contası vardı biraz parçalanmıştı.ama ondan yapacağını düşünmüyorum.ankarada bundan anlayan yada yaptırabileceğim yerler yada arkadaşlar varmı? Hevesim kursağımda kaldı.yardımlarınızı bekliyorum.

    merak ettim acaba bir aksu av klasiği mi yoksa hatsan klasiğimi :)
    tr de kalite kontrol mekanizması olmadığından weihrauch ürünlerinde dahi bolca defolu tüfek var piyasada çünki adamlar nasılsa kimse kontrol etmiyor diye gönderiyor tüfekleri...e hatsan zaten bu konuda bir dünya markası :)

    bana kalırsa ikisi de aynı klasik :) Allahtan Hatsan malının arkasında duruyor. Galatianım da da tetik sorunu vardı. tetik komple değişmişti onda da. Aksu av ama kullanılmış tüfeği bana satmış

    Merhaba sizde güle güle kullanın, aynı videoları bende izledim o yüzden tüfekte birşeymi var anlamadım. 1 sn de beklesem 5 sn de beklesem 2 ci pelleti nadir alıyor. perşembe günü farikaya yolladım. daha dönmediler. bakalım ne diyecekler. buradan bilgilendiririm sizleri. tüfek açık geldi. teşhir ürünü olduğu belliydi. belkide boş boş attılar o ringler zarar gördü bilmiyorum artık. bu tüfeklerin bakımı, oring değişimi, yağlama vs hakkında hiçbir bilgi de yok.

    merhaba bende barrage aldım. ama hiç atamadım. 1 belki 2 tane atıyor sonra takılıyor. şarjör dönmüyor. ortasındaki alleni gevşetin dediler yaptım ama yine de aynı. sattığım galatianım daha güzeldi. pişman oldum. seri takır takır atamıyorum. yaptığım tek tek atışlarda da 25 30 m den madensuyu şişesini kıramadı. galatianım çok daha güçlüydü. Bugün fabrikaya yolladım tüfeği. inş düzelir. şimdiye kadar hep müşteri memnuniyetini yüksek tuttu. inşallah bundada öyle olur. bu hatsandan aldığım 5 ci tüfek. bir tane de yine hatsan 12 cal slug namlulu ateşli silahım var. hatsandan şaşmam. etrafımada hep hatsan aldırdım. Tüfeği Aksu avdan aldım. tüfek açık geldi. sanırım teşhir ürünü falandı. sorduğumda hepsi böyle geliyor dendi. tüfeğin vidaları gevşekti. şarjörlerinde çizik vardı. bir tanesi düşürülmüş, eziği vardı. sineye çektim artık. ama tüfek birde tutukluk yapınca üzüldüm gerçekten. hafta sonu atabildim anca. sıfırlayım dedim ama tüfek. ilk atıştan sonra mermi atmadı.

    eşim özel bir üni.de master yapacak. 5000 gibi bir fiyat çıkıyor. Mecbur bir durum maalesef. ona kaynak yaratmak amacı ile satıyorum. gerisini kredi çekeceğim. Hiç bir memnuniyetsizliğim yok. güçlü ve isabetli.