pritt adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar BT65 tüpten (Valfin oradan hava kaçırıyor. Oringten midir Söksem sıkıntıyı çözebilir miyim. Yoksa servise mi göndereyim. Hatsan'ın servisine diyecek yok güveniyorum ama sırf kargo canımı sıkıyor.

    Arkadaşlar uzun zamandan sonra havalı tüfeğimi yeniden elime aldım. Elimde BT65 SB var. Atışlarımda yakın mesafece grupmandan ziyade uzun mesafede şişe vurmak mesela 100 -150 metre.

    Sizden sormak istediğim Yalın haldeki tüfeğime ne tür modifiye yaptırabilirim. Tüfek kurma kolunda biraz sertlik var. bunun için servise göndermeyi düşünüyorum. Regülatör tavsiye eder misiniz yada başka önerileriniz varmıdır ?

    Arkadaşlar yukarıda aldığım BT65 Sb Elite'den lamba çıkmadığını yazmıştım.


    Hatsan'ı aradım fakat ilgilenmediler ve ''Evet çıkmıyor bazı paketlerden ve bu 6-7 aydır bu şekilde dediler. Fabrika bu şekil söyleyince kaderime razı olmuştum. Aldığım bayi olan AKSU AV a da bişey demedim ve sadece arayıp Yusuf Bey paketten lamba çıkmadı demiştim. Yusuf bey ilgileneceğini söylemişti ama açıkçası umudumu da kesmiştim.


    Dün bir mesaj geldi AKSU AV Yusuf Bey'den ve Lambayı göndereceğini yanında başka bir ihtiyacım olup olmadığını sordu ve bir kaç eksiğimizi de sipariş ederek bugün lamba elime geçti. Yanındaki hediye hedef kağıtlarıda beni epey memnun etti.


    Ve bugün anladımki AKSU AV gerçekten sağlam, kaliteli bir bayii. O yüzden forum aracılığı ile kendilerine teşekkür ediyorum.

    Biraz daha deneyeyim diye düşünüyorum. Belki kurulmama sı benim acemiliğime olabilir. Kol baya bi sert. Olmaz sa servise göndereceğim.

    Arkadaşlar bugün yeni aldigim bt65 i denedim. Kurma kolu o kadar sert ki parmağım Nasır tuttu. Ayrıca bazen kurma kolunu çekiyorum kurmayı 2. De kuruyor ama bu defada 2 pellet alıyo namlu ya neden olabilir. Sizde de bu durumlar oluyor mu. Sb modeli.

    Arkadaşlar bt65 aldım. Paket Iceriginden lamba cikmadi. Satıcı üç dört aydır bazılarından çıkmadığını söyledi. Hatsan ' İda arayıp soracağım. Bu tip durumla karşılaşan oldumu. Daha 1 pelet atmadan soğudum. Bakalım ne olacak.

    Çok güzel olmuş gerçekten tebrik ederim. Ama düşündüğüm zaman güzel olması felan ikinci planda kalmalı. Bunun en büyük keyfi tüfeği elinize aldığınızda ''İŞTE BUNU BEN YAPTIM, BENİM EMEĞİM'' diyerek bundan haz almaktır.


    Keşke bende yapabilseydim. Tekrar tebrikler.

    Ya bu tahribat konusunu bir türlü anlamadım. Peki tahribat silahı Webley Patriot veya diana 460 mağnum isabetlilik konusunda sıkıntımı çıkartıyor. Anladığım kadarıyla biri hedefi buluyor ama tahribat diğerine göre daha az.

    Teşekkürler arkadaşlar. Aceba Diana da olabilirmi demiştim ama yandan kurmalı olması hiç içime sinmedi. Benimde gönlüm bu silahtan yana hayırlısı bakalım inşallah iyi olur. Hw97 k da kadar kıldım gibi bundan sonraki iş 4,5 mu yoksa 5,5 mu olsunda ama onda da sanki 5,5 uygun gibi düşünüyorum. Siz ne dersiniz

    Arkadaşlar Mod 125 i kullanmaya devam ediyorum :) . Bazı sebeplerden dolayı bütçe ayıramadığım görüntüsüne ve yakışıklılığına hayran olduğum HW97k yı daha alamadım. Fakat 1-2 ay içerisinde tekrar kendimi ayarladım bu silahı alacağım.


    Foruma çok vakit ayılaramıyorum ama imkan buldukça giriyorum fakat yinede sormak istiyorum bu konuyu 4 sene önce açmıştım 4 sene önce tavsiye edilen HW97k hala eskisi gibi mi? :D

    Cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. Ya kafam karışıyor. genelde uzak mesafe atışlarını seviyorum. O yüzden de 5.5 diye düşünüyorum ama 4.5 ta olabilir aslında. Heralde en iyisi 5,5 değilmi? :him:s

    Arkadaşlar 4 yıldır mod125 kullanıyorum memnunumda ama artık biraz daha güzel bir tüfek sahibi olmak istiyıorum. Onun içinde gönlümden geçen Weirauch Hw97 K. Devamlı devamlı klasik sorular cevaplar ama yinede adettendir sorayım. Sizce bu tüfeğe sahip olmalımıyım?



    Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar.