Merhaba yasalarca bu ve benzeri işlemler yasaklanmış men edilmiş olduğu halde hala nasıl yapılır nasıl olur diye sorular sormak ve burada bu konular tartışılıyor olması forumumuza zarar verebilir .Kısaca yasadışı uğraşlarla ilgili bilgiler burada mevcut değildir.Üstelik bir gün önce üye olmuşsunuz ,sadece bu soruları sormak içinmi üye oldunuz.
poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Birazda portatif olsa çok iyi olacak. Fxpump buldum direk araç aküsü ile çalışıyor scoba tüplede uğraşma derdi yok onuda araştırabilirsiniz. Satıcısı yong heng ile aynı.
Bu fx pump dediğiniz compresorun linki varmı baktım fx diye cıkmıyor hiç bir yerde
-
ben bir av bayii ile görüştüm abi. öncesinde emniyeti aradım ama onların sanırım pek bilgisi yok. sisteme kod tanımlanıyormuş en geç 1 haftaya tanımlanır dedi. o kod tanımlandığında alabiliyormuşum. Ersüs almayı düşünüyorum hayırlısı olsun
Ben alalı 2 seneyi geçti sanırım bazı değişiklikler yapılmış satın alma belgesi yerine kod no su veriyorlar ...Zamanında Büyük hevesle safir t14 36 kalibrede almıştım ama 10 atışın 8i takılyordu sonra sattım .Şimdi haniç lever action 36 aldım muhteşem bir tüfek ne koyarsan atıyor çok memnunum
-
Ben aldığımda ilk satın alma belgesi çıktı kaymakamlıktan verilen onunla tüfeği satın aldım ruhsat çıkınca faturası ile emniyete gittim faturasını ve diğer evrakları alıp dosyaya koydular ve yeni tüfeğimi ruhsata işleyip verdiler .Tüfeğim haniç 36 kalibre idi
-
pekı co2 tüpü bu haldeyken tabancaya nasıl takıyorsunuz cunku cogu degısık versıyonda altan tupü takdımı arkası tapalılar var
Kabzedeki Arka kapak tamamen çıkıyor hortumdaki dirsek bölümü avucuma denk geliyor.Bu şekilde yapmamın sebebi aynı aparatı diğer silahımda da kullanıyorum oyüzden bağlantı bölümü yanda sadece bu tabancada kullansaydım direk altan bağlantı yapardım
-
Şu anki maliyeti bilmiyorum ben alalı 2 sene oldu tahminim regilatör tüp ve açma kapama vanası hortumlu 1000tl yi geçer diye tahmin ediyorum .normal 12gr co2 tanesi 7,5tl olmuş ve kullanmaktan zevk aldığınız ve elinizden çıkartkak istemediğiniz bir co2 silahınız varsa her tüpe 7,5 tl vermektense bu şekilde bir kit yapmak mantıklı.Bir dolumda 800 atış neredeyse bedavaya geliyor
-
Boşuna uğraşmayın hepsini denedim hiç bir işe yaramıyor aliexpesten orjinal 12gr co2 tüpü kuru hava basılan dan aldım sonuç hüsran içine enfazla.normalde co2 850 psı yani 58 basınca sahip aldığım aparata en fazla 50 bar basabiliniyor ve atış sayısı ilk 10 atış iyi sonraki 25 atış tükürük hızı kadar yani boşuna uğraşmayın .Bende bu şekilde bir çare buldum 200cc 300bar ve regilatör çıkışı 60 ila 70 bar arası ayarladım tek dolumda aynı güçde tam 800 atış yapıyorum.yapacaksanız böyle bir sistem yapın.
-
Bursa bozkurt av da sıfırı 3700tl
-
evet biraz öyle tornacı bulman lazım erkek uç alman lazım
-
Takılır fakat tüpün valf bölümü kafa kısmına yana gelecek şekilde 1/8 diş açtırıp bu çekvalfin erkek bölümünü alıp oraraya takman gerekir
-
Daha Çok Göster
yeni zihni sinir projem
türkiyede yaşayan bir türk olarak hiçbir zaman ulaşamayacağım bir hayalin peşindeyim
çocukluk, gençlik, orta yaş, az ihtiyarlık dönemlerimin tümünde aklımın gerisinde yer alan bir söndürülememiş tutku ateşi
1. ve 2. dünya savaşı piyade tüfeği, bolt action, beşli şarjör, açık metal hedef, alman mauser yapımı, kırıkkale uyarlaması, üzerinde ay-yıldızımız damgalı, görmüş geçirmiş, buram buram tarih kokan tüyleri diken diken eden bir silaha sahip olmak, sevip okşamak, ara sıra atış yapmak, temizleyip yağlamak sonra da yatağın başucuna asıp koruması altında mışıl mışıl uyumak
heyhat, biz kim hayal kim. her şey yasak her şey ateş pahası
ben de madem bu işin oluru yok en yakın seçenek üzerinde kafa patlatmaya başladım
pek yakında detaylar burada...
not: illaki havalı
İlginizi çekebilir
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Evet çaresi var bendeki aynı sorunu iki çaresi var biri kurma kolunun üst kapağını söküp şarjör yuvasının tarafına denk gelen yerde alyan vida var o vidayı yarım tur sıkın kuma kolu nu sertleştirecektir ölçüyü fazla kaçırırsanız kurma kolu tutmaz milim milim yapacaksınız bir kaç deneme yaparak uykun sertliği yakalayınca bırakın.İkinci çare kurma kolunun arka bağlantı vidasını da sıkmanız gerekecek tatlı sert sıkın .Bendekinde çok sorun vardı fabrikada bir buçuk ay bekledi geldi ama çoğu çözülmemişti hepsini ben yeniden elden geçirerek tamir ettim
-
ALLAH senden razı olsun kardeşim senin gibi düşünen hayvanlara zulmetmeyen çok az insan kaldı.Ben atışa gittiğimizde sırf zevk olsun diye kuşları vurmaya çalışan arkadaşımı uyarmama rağmen hala vurmaya çalışması sonunda ne yazıkki dövmek zorunda kalmıştım.ve youtubedeki TED denen kefereyi elime geçirsemde bir güzel dövsem diye hayal ediyorum
-
-
-
Aynen ileride tüpünü ve namlusunu büyüterek değişiklik yapabilirsiniz
-
bende birkaç arızadan dolayı göndermiştim tam bir buçuk ay da zor çözdüler,çözülmeyen sorunlarınıda kendi çabalarımla halletmiştim 2500 tlye aldım yarı fiyatına vermek zorunda kaldım.Sırf Ataman ap16 ya benzediği için almıştım ama fos çıktı.
-
Sen direk İdris ustayı ara ve başından geçen olumsuz ve düzeltilemeyen süreci telefonda anlat ve bire bir değişim istiyorum dye söyle
telefonu 0530 323 2295
-
Hatsan veya kral fabrikası ile irtibata geçin kırmalı tüfeklerde sistam aynı sonuçta kendi ürünleri olmadığı için ücreti karşılığunda yaparlar belki
-
ikisinide kullandım tabiki np02 derim hele 4,5mm kullanacaksanız atış sayınız oldukca çok olacaktır