RaptorX adlı kullanıcının mesajları

    Mustafa abi yalnız Barska Swat'ların minimum parallax mesafesi ne acaba ? bazı dürbünler 25-30m.den başlıyor ve bu nedenle havalılara pek uygun olmayabiliyor.

    Ben de senin gibi düşünüyorum ve FX e yazayım diyorum bizim namluları standart,şoklu Lothar kullanırsanız fiyat kaça düşer diye.


    abi adamlar standart olarak match grade LW kullanıyorlarsa, ellerinde normal LW yoktur herhalde ve ya özel imalat olup aynı fiyatlara gelir yada teslimat süresi uzayabilir gibime geliyor.

    Bugün ekibe yeni arkadaşlarımızda dahil oldu. Erken ayrılmak zorunda oldukları için fotolarda malesef yer alamadılar.
    mrmataraci ve keskin nişancı oğluda atış buluşmamıza katıldılar, keskin soğuğa rağmen küçük sniperın hiç gıkı çıkmadı. Diğer buluşmalarımızda da kendilerini her zaman bekliyoruz.

    Bildiğim kadarı ile yurt dışında da (belli amaçla yapılan "paket" satışlar hariç) silahlar dürbün ile beraber satılmıyor. Doğrusu da bu zaten: A'nın tercih edeceği bir dürbün B'nin beklentilerine uymayacaktır.
    Ancak dürbün ithalatının düzenlenmesine gerçekten ihtiyaç var. En azından stok bulundurmak şeklinde değil de siparişlerin belirli zamanlarda ortaklaşa yapılması şeklinde taleplerin karşılanması yoluna gidilebilir.
    Mustafa kardeşime çabalarından dolayı tekrar teşekkür ederim.


    +1 çok doğru Polat abi,
    şöyle dürbünleri/ayakları/aksesuarları da gönlümüze/kesemize uygun seçip gelene kadarda rahat rahat uyuyabilirsek ne mutlu bizlere.

    kalite konusunda hiç tereddütüm yok, tüpünün büyük olması belirttiğiniz gibi çok büyük avantaj, seçimimde etkili olan diğer özellikleri ise:


    1. güç ayarı olması,
    2. boyunun kısa olması (dar alanda manevrası kolay)
    3. ağırlığı 3.2kg (hw100den .6kg hafif)
    4. sentetik kundağı sayesinde, "bu kuzuyu nereye koysamda ceviz kundağı çizilmese?" sorusuna cevap aramak zorunda kalmayacak olmam :D
    5. biathlon tipi kurma kolunuda çok beğendim.

    Mersin'de scuba/dalış okulları olması lazım, birine gidin tüp doldurup doldurmadıklarını veya nereden doldurabileceğinizi öğrenin, bunun yanısıra bu okullarda hesaplı kullanılmış scuba tüpüde bulabilirsiniz veya size sıfır tüp bulmadada yardımcı olabilirler .

    Eveeeet,
    İstanbul'da bişey yiyemeyeceklerini anlayınca vede Mustafa abi Ankara'ya gelince biz burada buluştuk. Mustafa abi sağolsun bizi kırmadı ve akşam Nighthawk ve Gmby ninde katılımları ile hoş bir sohbet oldu. Umarım hep beraber tekrar gerçekleştirebiliriz,

    Hepside farklı cazibelere sahip,
    T12 kalite-fiyat-hafiflik ,
    Storm kalite-fiyat-kurma mekanizması-gücü ayarlanabilir olması ve gücü,
    Gladiator kalite-gücü ayarlanabilir olması-gücü ve inanılmaz atış kapasitesi,
    Monsoon yarı otomatik oluşu,
    Revolution ise yarı otomatik ve yüksek atış kapasitesiyle,


    Üstelik bazısında opsiyonel bazısında ise standart Lothar Walther müsabaka sınıfı namluları ile...


    seçmek çok zor olacak :)

    Arkadaşlar,
    Mustafa Serdar beyin yoğun çabaları ile FX markalı İsveç malı havalı tüfeklerin Türkiye distribütörlüğü alınmış bulunmaktadır. Mustafa Serdar beye tüm havalısilahseverler adına teşekkür ederim.
    Detaylı bilgiyi bilahare forumumuzdan kendileri aktaracaklardır.


    Tekrar hayırlı olsun.

    Tüh yaa kaçırdım bu buluşmayı, sayın ustalar birdahaki ankara buluşmanızda aranızda mishafir, meraklı, çok soru soran birisini davet etmek isterseniz, ben buradayım, hatta gmby ile gelebilirim. Ama birer elde bana atış yaptıpırsınız dimi, benim bir okum bile yok :S


    SAYGILAR...


    Korhan bey hoşgeldiniz,
    haberleri GMBY'den alabilirsiniz, ama bu buluşma çok eski, 24 Kasım başlığından takip edin lütfen.