Resimler yakışıklı çıkmış ama delmeyin ne olur kundağınızı. ![]()
impo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İptal bizi bozar Bülent bey , karda yağsa buluşalım bence.
-
Bu arada merak edenler için, scuba arabada olduğu için evde 2-3 kez pompa ile doldurdum.Pompanın basınç göstergesi ile tüfeğinki örtüşüyor.Ayrıca durduğu yerde herhangi bir basınç kaçağı yok.
-
Güle güle kullanın.Çok doğru bir karar.
-
Benjamin'i bir süre dinlendiriyoruz.Şimdi Kewell varken Hakan Balta'yı sol açık oynatmak olmaz.
-
Kerem sen gel , dert etme tüfek çok nasıl olsa.
Alıntıklingonlu tarafından
kerem sen de gel çayları ben demlerim servisi sen yap abiler de rahat rahat AA kullansınlar...
belki insafa gelip bi atış yaptırırlarAyıp ettin Gökmen AA'yı tek başımıza mı eskiticez.
Bülent Abi poğaça'nın yanında başka bişey daha getirir belki.

-
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
-
Benim Çanakkale'ye gitme programı iptal oldu.Büyük bir aksilik çıkmazsa kesin gelirim.Hem AA'yı denemiş oluruz.Sizin daha önce atış yaptığınız yeri denemek iyi fikir , etrafta piknikçi vs varsa hemen döneriz tesise.Bayram baklavaları benden.
-
Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Umarım daha iyilerine sahip olursunuz.
-
Alıntı
Blackboy55 tarafından
Bir insanın severek aldığı bir malı aynı şekilde severek ve isteyerek kullanması kadar güzel bir duygu varmı acaba.
Taylan beyin yazdıklarından bunu anladım
Çok doğru söylemişsiniz.Gerçekten hasbelkader almadım bu tüfeği.Hayırlısı.AlıntıRaptorX tarafından
bu tetik muhafazası çok yakışır bence
Bu muhafazayı bir süre önce görüp,hatta resmini bilgisayarıma kaydetmiştim.Ismarlamayı düşünüyorum açıkçası. -
Doğru , hatırlattığın için teşekkürler.Unutmuşum gerçekten.AA'yı 1. sıraya koydum Benjamin alınmaz inşallah.
-
Aslında ilk yazılması gereken şeyi atlamışım.Bu silah hakkında birçok kullanıcı yorumu okudum.Genelde herkesin yazdığı şey "ilk intiba" mükemmel , işçilik mükemmel ve metal kısımların çok göz alıcı olduğu yönündeydi.Bir de ceviz kundağın etkileyiciliği.Açıkçası ilk açıklama geldiğinde Yatagun'da ceviz kundak seçeneği göremeyince tüh demiştim ama daha sonra ceviz kundak seçeneği de girince zaten kararımı vermiştim.Ben bu tüfeği 65 Ford Mustang'e benzetiyorum.Modası kolay kolay geçmez.
-
Evet sesten bahsetmeyi unutmuşum.Kendinden susturuculu ceket namlu çok sessiz.Benim odanın kapısını kapatıp atış yaptım , eşim salondan belli belirsiz duymuş.Ev içi atışa müsait bence.Tabi önce güvenlik.
-
Bu arada rahat duramadım 2 şarjör hız ölçümü yaptım.
190-195 bar arası basınç vardı.Tam güç.16 grain Fx pelet.Combro Mk4 crono.Ev içi oda ışığında.Değerler şöyle:928-923-928-923-926-922-925-927-927-931
929-934-925-933-933-928-923-927-927-92320 atış sonrası kalan basınç 155-160 bar gibi.Beklediğimin çok üstünde bir istikrar var.Çok sevindim.
Şarjörü yüklemek çok kolay.Sidelever mükemmel çalışıyor.Tetik benim Disco'dan sonra zaten benim için harika. -
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
AlıntıRaptorX tarafından
güle güle kullanın, isabetli atışlar. Çok şık bir kundak seçmişsiniz sizin telkininiz ile bende Thumbhole kundağa geçtim, sağolun tekrar.
Teşekkürler.İnanın dediğim gibi göz zevkine bir yorum yapamam , resimlerde baktığımda standart kundak banada daha güzel gözükmüştü ama ele alınca Thubhole çok ergonomik.Bir de altın rengi tetik çok hoş.
Dürbün yandan paralax'lı bir model denemek için Ebay'dan aldığım "Rambo" 6,5-26x52 çin malı bir dürbün.Teknik verileri BSA'nın 32 büyütme modeline göre daha iyi görünmüştü bulunsun diye almıştım.Bir kez Discovery'de kullandım ama o tüfeğe çok büyük ve ağır gelmişti.Ama şimdilik büyük ihtimalle BSA 36 sabit büyütmeli bir dürbünüm var onu kullanırım.Bu dürbün biraz daha yakışıklı diye resim çekerken bunu taktım.Bu arada özellikle gümrük işlemlerini kısa sürede halledip bayram öncesi silahları bize yetiştiren Kadir Erkut Bey ve tüm Yatagun ekibine teşekkürler.
-
Arkadaşlar, duyuru sonrası önsiparişle satın aldığım AA S410'a kavuşmuş bulunmaktayım.Mustafa Bey öğlen saatlerinde arayarak silahların gümrükten çekildiğini ve istersem öğlenden sonra gelip alabileceğimi söyleyince işi gücü bırakıp gittim.1.sipariş veren kişi olarak teslim almada da 1.olmuş oldum böylece.Gerçekten almayı çok istediğim bir silahtı ve aldığım için mutluyum.Zagor'un 40 yıl önce çıkan sayılarımı tamamladığım zamanki kadar heyacan yarattı.
Önsiparişte ceviz sağ el kundak sipariş etmiştim ama Thumbhole kundağı elime alınca ele mükemmel oturduğunu ve kaynak yapmanın çok daha kolay olduğu farkedince tercihimi parmak delikli modelden yana kullandım.Mustafa Bey'de zaten nispeten sınırlı sayıda gelen Thumbhole modellerden istediğimi seçebileceğimi söyleyince beğendiğimi aldım.Klasik S kundak'la Thumbhole arasındaki görüntü farkı tamamen kişinin zevkine bağlıdır ona birşey diyemem ama benim gibi tereddütde olanlar varsa ergonomi olarak Thumbhole benim çok hoşuma gitti.
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/091125/temp/uv7lnpa6.jpg] [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/091125/temp/yayyv2hf.jpg] [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/091125/temp/zugupyeo.jpg][Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/091125/temp/b4lt94mz.jpg]Şimdi bu gece ilk iş kudağı söküp ahşap koruma için kullanılan pasta ile kundağın koruma uygulamasını yapmak.Bu bence çok önemli , özellikle rutubet vs gibi etkenlerin ahşabın ömrünü kısaltmasını istemiyorum.Ben Yatagun'dan aşağıdaki ürünü aldım.
https://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Jans…chs=&ID=967[Resim Engellendi: https://www.yatagun.com.tr/XD6N3Y5I6K4V2Z5A1Q0T1Z.jpg]
Şimdilik bu kadar ileride hız , isabet vs gibi deneyimlerimi de paylaşırım.
-
Alıntı
kalyoncu tarafından
bülent abi uyandırmasan 12 ye kadar uyuyacaktım sucuklarıda yemişsiniz birdahaki sefere insallah bende varım tunc abi 50 m de iyi parçalamışşın kağıdı son olarakta taylan abi benjamin diyorumSen beni bir de AA ile gör.Alırım anahtarını.
-
Bu seferki buluşmada Bülent Bey'in Revo'su ile bayağı bi atış yaptım.12 peleti arka arkaya hedefe yollamak gerçekten çok zevkli.Bir dahaki sefere belki şişeleri dizip Revo ile seri atış videosu çekeriz.
-
İstediğin pellet bunlar galiba ama nakliyesi çok pahalı.
-
Bu arada pazar günü gelmeyenler resim sergisine falan gitmemiş , onlarda bol bol atış yapmışlar galiba.Hatta "Avcı" yarışmada 1. olmuş.Ama hile yaptı Benjaminle katıldı diyorlar.