mzenis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

acemi arif abi hala aktif olarak yapıyor diye biliyorum.

ne hikmetse bu kalıp işini sorduğumuzda geri dönüş yapılmıyor. sanırım yapan arkadaşlar sadece kendisi için yapıyor. satışını yaparmısınız dediğimizde cevap verilmiyor. yada çok yoğunlar herhal

ayhan usta burda detaylı anlatıyor

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

cihazın eski görüntüsü, şuanda çift pompa ve ısınma olduğunda otomatik kesen devre yaptım otomatik kesip soğuyunca devam ediyor.

sanırım burda yanlış anlama oldu tüp 300barlık ama 250bar civarında dolduruyorum. pompa bakımlarınıda kendim yapıyorum. oringleri sanayiden yada internetten temin edebilirsiniz forumda ölçülerini veren bi arkadaş vardı. ben oring satın almadım. hatsana gönderdiğimde rica ettim servis 3 takım gönderdi.

merhaba arkadaşlar, fx no limit ayak kullanıyorsanız dikkat edin çok sıkmadığım halde ayakların ray kısmının bir tarafı kırıldı diğer ayakta ise çatlama oluşmuş. bununle ilgili yabancı forumlarda da benzer sorun varmı diye baktığımda

https://www.airgunnation.com/topic/anyone-e…mit-rings-fail/

burada aynı konu paylaşılmış. sanki metal değilde plastikten yapılmış gibi, ürünü fazlada kullanmadım ama ilginç bir şekilde biri yırtılmış diğeride koptu.

Merhabalar,

Yakın zamanda almış olduğum Fx İmpact Mk2 25 kalibre tufegimin çekiç ayar Allen vidasi yalama oldu. Bu konuda ne yapabilirim?

Üstadlardan yardım bekliyorum. 🙏🙏🙏

işinizi görebilirmi? bi inceleyin isterseniz

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 3 aydır kral puncher auto ilanı arıyorum. Fakat ben bulamadım. Bu tüfek acaba çok kalitesiz kimse almıyor da o yüzden mi piyasa da görünmüyor? yoksa çok kaliteli ve güzel de alan satmak mı istemiyor ? Anlamış değilim. ?? Bütçem sıfırına pek yetmediği için 2. El bakıyorum bu arada.

Alparslan Abi ve Kardeşi detaylı incelemeyi burda yapmışlar fikir olur size

Merhabalar,

Fx impact mk2 power plenum ile birlikte 35 kalibre namlu seti de getiriyorum ama slug (solid) pellet nereden bulabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. ??

merhaba,

35 kalibre boru nasıl geliyor yasak değilmi? yurtdışından nasıl alım yaptınız bende merak ettim. yolu yordamı nedir acaba

herkese iyi günler dilerim.

1ay öncesi Hatsan servise mod125 sniper vortex modeli tüfeğimi gönderdiğimde garantisi bitik olduğu için ücret çıkar diye düşünüyordum. saolsunlar ücret çıkarmadıkları gibi kısa sürede işlemleri yapıp nerdeyse kundak hariç tüm parçaları ücretsiz olarak değiştirmişlerdi. geldikten sonra atışa gittiğimde pelletlerden birinin ölçüsünde sorun vardı sanırım boruya takmak istediğimde direk içeri gitti bende düştü diye düşünüp 2. pelleti taktım ve atış yaptım arkasından moderatör kısmı dışarı fırladı ilk pellet moderatör içinde kalmış :) neyse Hatsan servisteki arkadaşlara durumu anlattım ücreti neyse göndereyim dedim ücret taleb etmeden adresim aldılar ve ertesi gün sıfır ürün bana ulaştırıldı.

Son olarak geçen hafta Hatsan pompaya bakım yapmak istedim en içte ince mil üzerindeki contayı bulamadığım ve muadil taktığım için randımanlı çalışmadı bende bu pazartesi Hatsana gönderdim.

çarşamba günü servisi arayıp hafta sonu atışa gitmek istediğimi yetişirse cumartesi ürün bende olurmu diye sordum saolsunlar servisteki arkadaşlar bugün aradılar ürün hazır kargo yapılıyor diye.

yanına da 2 takım conta istedim ücreti neyse göndereyim dedim gerek yok dediler. Daha ne olsun yerlide eminim diğer firmalarımızda aynı hassasiyeti gösteriyordur.

teşekkürler Hatsan.

Not: Bu arada ben Hatsan çalışanı yada akrabalarından değilim :) sadece yaşadığımı ve memnuniyetimi belirtmek istedim.

aslında aynı bölgede olan hobidaşlar ortak bir pompa sistemi yapıp dolumları bedavaya getirebilir. acizane benim yaptığım pompa sistemi hatsan pompa var ve 300 barlık tüpü dolum yapıyorum

pompa

Arkadaslar senelerdir video ve paylasim yaptik,bilgi paylasimlari oldu sonra biraz forum amaci yerine daha farkli yerlere gider gibi olunca videolara yirum bile gelmeyince ara verdik..kalibi kendim yapiyorum 2-3 senedir jsb yi unuttuk sukur..isabeti ise youtubede kanalda var 500 mt den yumurta kirabildik en son..

kalıp fiyatı nedir ustam.nasıl temin edebiliriz. birde kurşun lazım onu nerden temin edicez.

merhaba arkadaşlar,

aşağıdaki videoda kullanılan sistemi yapan arkadaş bu forumdamı acaba aynısını yapmak istiyorum. pres satın alınabilirde kalıpları yapmak asıl önemli olan. arkadaşın video altındaki yorumuna göre isabet oranı güzelmiş. kendisini tanıyan arkadaş varmıdır?

Merhabalar aranıza yeni katıldım daha önce bu işlerde tecrübem hiç olmadı siz abilerimden bir konuda bilgi almak istiyorum

Üniversite öğrencisiyim mağlum pandemi dolayısı ile okula gidemedim yayladayım 1 2 aydır Hatsan mod 125 Vortex sniper modeline bayadır bir merakım var 5.5 mm olanı bir türlü bulamadım hatsanın kendisinde bile yok ön sipariş olarak 30 40 günde teslim ederiz diyor 4.5mm ve 6.35 mm olarak var bana 5.5 olanı önermişlerdi oda yok sizce hangisi almam lazım 4.5mm düşünüyorum sorun yaratırmı 6.35 nasıl olur görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim bu arada 2.el deil sıfır olarak almak istiyorum herkese şimdiden teşekkür ederim

merhaba, 2.el düşünmüyorum demişsiniz ama az kullanılmış, hatsan mod 125 vortex sniper 5.5mm, dürbün ve hatsan protector ayağı, plastik bipod yanında 3 kutu pellet ile beraber satmayı düşündüğüm takasla gelen ürün var düşünürseniz whatsapptan ulaşabilirsiniz. satışa çıkarmadan önce bakımları yapılması için hatsan fabrikaya gönderdim. şuanda fabrikada muhtelemelen bu hafta içi gelir.

tetik ayarı hakkında Alparslan Şen Abimizin detaylı anlatımı burda var. belki yararı olur.

Hakanbozkurt abininde dediği gibi hissederek silahı satın almak farklı oldu bu tavsiyeye yeni silah edinmek isteyen herkes uymalı.Yola x five alırım diye çıktım fakat 226daki his başkaydı onu seçtim herkese verdiği bilgilerden ötürü teşekkür ediyorum.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

sp226 nın slide yani atış sonrası hareket eden parçayıda 3d yazıcıdan çıkartmayı, böylece gazın bu kısımdaki enerji kaybı biraz daha azalıp atış sayısını yükselteceğini düşünüyorum. yine blowback olucak ama metal yerine daha hafif plastikten olacağı için artısı olur düşüncesindeyim.